Inlägg från: onsdag i oktober |Visa alla inlägg
  • onsdag i oktober

    vinterbrudar i Skåne som vill fika??

    Var på resturangen i Köpenhamn idag och pratade meny, dukning. Jihaa, det kommer att bli så bra. En fördel kanske att brossan är köksmästare på stället

  • onsdag i oktober

    Låter super Tokmaja. Kul att saker börjar lösa sig
    Är P-huset det första förslaget vid havet?

  • onsdag i oktober

    Brud nyårsafton 06!!: Förstår verkligen din besvikelse. Tokmaja skriver så bra om hur det kan kännas, kan bara hålla med. Ens äldsta vän tror man helt säkert ska komma. Du har all rätt att känna dig besviken utan att vara egoistisk.

  • onsdag i oktober

    Jag själv har en annan situation. Vi har ju bara ett litet bröllop och ingen fest. Vigseln är bröllopet (och därför extremt viktig för oss).

    Min bästa vän kommer inte att komma till vigseln eftersom hon inte är bjuden. Det ÄR hon ju. Jag har förklarat om och om igen att vigseln är bröllopet. Efter bröllopsresa och då allt har lugnat ner sig kommer vi göra något festligare med alla våra vänner. I sammanhanget ska tilläggas att hon bor i Barcelona. Förstår att hon inte kan åka fram och tillbaka hur som helst. Hon jobbar dock som modell och har jobb även i Sverige då agenturen betalar hennes resa. Ja, det är svårt vad man ska begära av sina vänner. Det jobbiga i det hela är när man själv skulle gått över eld och vatten som nyårsbruden berättar.

  • onsdag i oktober

    Tokmaja: Hahahaha, visst är det typiskt. Jag råkar alltid ut för sådana saker. Kämpat som ett djur för att få ihop saker, så finns det egentligen en enkel lösning.

    Kul att det blir bra dock. Nyfiken på inbjudningarna och festprogrammen. Ta gärna med nästa gång.

  • onsdag i oktober

    Tack för alla monogram. Känns lite speciellt att se våra namn ihop med vårt snart gemensamma efternamn
    Fick mail senast 17/8 men har inte sett något med rätt typsnitt. Fått ett par mail utan bifogade filer. Skicka gärna igen. Tack än en gång. Kramar.

  • onsdag i oktober

    Var hos guldsmeden IGEN igår. Han hade gjort ringskenorna i silver. Var rädd att 4,5 mm x 2 skulle bli för stort. Såg faktiskt bra ut. Sen borrade han små hål som stenarna fick "balansera" i. Oj, helt plötsligt såg det på riktigt ut Spännande process att få vara med i. Nytt möte igen på tisdag då vi fortsätter steget till mina ringar Jihaaa!

  • onsdag i oktober

    Har bara 5% fyllt i mailboxen. Har 2GB. Borde funka. Ska kolla igen.

  • onsdag i oktober

    Gick inte. Jag mailar dig P adress om du kan prova den istället.

Svar på tråden vinterbrudar i Skåne som vill fika??