• Jeny

    vinterbrudar i Skåne som vill fika??

    ska gifta mig 2 december 2006 och vi håller bröllopet hemligt till inbjudningarna kommer ut. tack vare det håller jag på att spricka av allt man vill planera. vore kul att komma i kontakt med andra från Skåne som gifter sig i vinter!

  • Svar på tråden vinterbrudar i Skåne som vill fika??
  • Brud nyårsafton 06!!

    Hej tjejer, här har ni en ledsen brud.

    Jag har precis fått veta att min älsta vän inte kommer på mitt bröllop. Hennes anledning var att de inte har råd.

    Visst, det kostar lite att åka till Norrland, men de köper möbler till höger och vänster, ny bil och ny stor tv. Hon var en av de första som fick veta om bröllopet, nästan ett år innan. Jag känner att då kanske man har möjlighet att spara ihop pengar.

    Är det jag som är egoistisk?
    Jag hade kunnat gå genom eld och vatten för mina vänner, saken är ju att man önskar samma sak tillbaka.

    Usch, mår inget vidare nu. Tur jag har min underbara m2b!!

  • TokMaijan

    Brud Nyårsafton - Nä du är verkligen inte egoistisk, verkligen inte. Jätte tråkigt att din kompis inte kan närvara pga av pengar...förstår att du mår tråkigt och de dessutom konsumerar en held del till höger och vänster.
    Jag känner verkligen igen det där med att man själv går över eld och vatten för sina vänner...
    Dessutom har du ju lämnat inbjudan i god tid...ja jag lider med dig...skickar en bamsingkram till dig...

  • Brud nyårsafton 06!!

    Tack, skönt att höra att det inte bara är jag!

    Jag har läst vid ett flertal tillfällen att bröllopet har visat vem som är de riktiga vännerna. Jag har mest skrattat åt det, men inser nu att det kanske ligger lite i det.

    Ja det är tråkigt, men det ska inte få förstöra. Jag har skrivit ihop ett mail, jag bör nog skicka det. Så att hon får veta lite hur jag känner det. Vi får se om jag vågar skicka det.

    Tack för kramen, den värmde!

  • TokMaijan

    Jag tror att man i olika skeden i livet sållar lite vänner och de som står kvar e ju de som är ens riktiga vänner. Det kan ju upplevas negativt men vi går ibland åt olika håll i livet och får andra intressen nya vänner och annat engagemang. Gamla vänner som man har, har man kanske hamnat i ett hjulspår och lever lite på gamla meriter utan att man kanske egentligen inte har nåt utbyte av varandra på djupet, man skulle lite kunna säga att vänner är som skor man går bäst i de gamla...men förändringar är ju ibland uppfriskande.
    Jag vet själv av erfarenhet hur smärtsamt det är att upptäcka att en som man ansett vara en god vän kanske numera är bekant och ofta tjejer emellan föregås det av en konflikt, vilket är tråkigt.
    Tips är att vänta tills i morgon med att skicka mailet. Läs om det och kanske formulera om det. Ofta när man är arg/ledsen så upplevs allt så mycket större och värre. Men givetvis ska du tala med din vän...
    Usch vad långt det blev...

  • Brud nyårsafton 06!!

    Verkligen ett skitbra svar!!

    Jag har skrivit mailet, men kommer att läsa det igen ikväll och se hur det känns då! Min blivande har läst det och tyckte det var bra och han har ju inte samma känslor bakom.

    Jag tänker litegran att även om hon tar mailet fel så har jag iaf sagt något, innan allt rinner ut i sanden. Annars rinner det bara ut i sanden utan att jag har fått säga mitt.

  • TokMaijan

    Det har du fullkomligt rätt i tjejen, känns knasigt att ta upp något senare som hänt nu o ju längre man drar på det desto svårare blir det.
    Jag tänker på dig och hoppas att det slutar bra med din vän!

    Sitter o printar min inbjudningar...äntligen ska de få gå ut..weeh...men vilket jobb asså...men så loolit

    Kjamisar

  • Brud nyårsafton 06!!

    Det är ett häst jobb med inbjudningarna, men det är kul at sitta med dem!!

    Lycka till!!!!

    Nu ska jag packa, vi sticker mot norrland imorrn. Ska bli såå skönt att få komma iväg och bara slappa!!

    Ha det gottis!!

    Kramen

  • onsdag i oktober

    Brud nyårsafton 06!!: Förstår verkligen din besvikelse. Tokmaja skriver så bra om hur det kan kännas, kan bara hålla med. Ens äldsta vän tror man helt säkert ska komma. Du har all rätt att känna dig besviken utan att vara egoistisk.

  • onsdag i oktober

    Jag själv har en annan situation. Vi har ju bara ett litet bröllop och ingen fest. Vigseln är bröllopet (och därför extremt viktig för oss).

    Min bästa vän kommer inte att komma till vigseln eftersom hon inte är bjuden. Det ÄR hon ju. Jag har förklarat om och om igen att vigseln är bröllopet. Efter bröllopsresa och då allt har lugnat ner sig kommer vi göra något festligare med alla våra vänner. I sammanhanget ska tilläggas att hon bor i Barcelona. Förstår att hon inte kan åka fram och tillbaka hur som helst. Hon jobbar dock som modell och har jobb även i Sverige då agenturen betalar hennes resa. Ja, det är svårt vad man ska begära av sina vänner. Det jobbiga i det hela är när man själv skulle gått över eld och vatten som nyårsbruden berättar.

Svar på tråden vinterbrudar i Skåne som vill fika??