• Olivia-06

    Stenungsundstråd nr.4

    Hallå!

    JAg skriver inte så ofta, tycker inte att jag har något att tillföra

    Men nu så...vi gifter oss 29 juli på Bergabo i Rönnäng. Det beställer tårtan från Lätt rätt. Exakt vilken tårta får vi välja. Vi har tänkt oss en något kraftigare tårta med mousse i, vi har nämligen ingen efterrätt. Om två veckor ska vi provsmaka tårtan, förslagsvis blir det 2 sorters chokladmousse med antingen hallonkräm eller passionsfrukts creme. Förmodligtn ett överdrag med vit marsipan. Å nu blir jag sugen på att provsmaka...!

    Gnizz: provsmakade ni någon på Lätt rätt? Vad var det som du inte var nöjd med?

  • Olivia-06

    Ahh då var hon på sin hippa samtidigt som jag var! Å vad kul vi hade!!!

    De lurade mig till mitt jobb i fredags (jag är lärare men de kom på en smart idé oh där stod jag...) sen paddlade vi kajak i göteborgs skärgård-havet var stilla och blankt. Det härligaste var nog när vi korkade upp den sista champagnen mitt på havet och vi bara halsade!!! hihii
    Vi grillade myste pratade och de ställde lite frågor. På lördagen gjorde vi massor av saker. Vi var till Valhalla på det romerska badet. vi blev tvagade bl a. Urmysigt! Sen fäktades vi och s sm hem till kompisen där vi åt middag och min favoritefterrätt kladdkaka!!! Sen ut på stan och gjorde Nivå osäkert. Vi hade så roligt!!!!!!!!!!! Alla var så glada och alla verkade ha hittat varandra trots att inte alla kände varandra sen innan. SUPER!

    Idag har jag feber och ont i halsen...men vad gör väl det!??? SKa försöka ta mig ut till skuggan nu, lägenheten är alldeles kokhet.

Svar på tråden Stenungsundstråd nr.4