• Gabbies

    BT-träff Västerås - tråd nummer nio!!

    nej men det var just att dom tar 2100 kr i hyra och så tillkommer mat.. vi försöker ju hålla nere alla kostnader.. jag vet det e kinkigt men dock ändå..

  • Gabbies

    du e så sötis.. men men de e väl egentligen bara att byta datum.. är väl inte hela världen egentligen isf tar 14/7-07 istället men det känns inte lika kul.

  • Gabbies

    jag och killen har haft det första bråket om bröllopet.. jättekul... NOT! känns bara som att jag inte orkar längre.. hittils är det jag som planerat allt, gjort allt, köpt allt.. Betalat allt med mina pengar (vi har inte gemensam ekonomi).. han har med andra ord inte gjort ett skit! Så skulle vi bestämma idag om vi ska byta datum eller inte, men han ansåg det helt omöjligt.. och jag försökte förklara att det kostar från 2000 kr om vi ska byta lokal.. men vi kan spara säger han då.. ja visst för det har vi ju gjort hittils.. allt bara kom ur mig för jag e så trött på skiten..
    sorry men jag va tvungen att skriva av mig..

  • Gabbies

    tack gumman! de e jag försöker att förklara att maten tillkommer osv.. men han menar på att maten hade vi ju betalat på lövudden också vilket han iofs har rätt i.. så det blir ju lokalhyran som tillkommer.. men det är mkt pengar men det verkar bara vara jag som förstår det eftersom det är jag som betalat allt.. han märker inte av det kostar..

  • Gabbies

    prisvärd buffé har vi iaf att vi ska byta lokal så det äringet problem, isf tar vi från ica Ettan.. men hitta en bra lokal kan han ju få roa sig med, man vill ju inte vara vart som helst.. jag sa det till honom också men då sa han bara ja men du har ju semester och jag jobbar..

  • Gabbies

    mmm jag hoppas att han fattar det.. vi måste ju bestämma oss snart för känns som att allt blir uppbokat nu inför nästa sommar..

  • Gabbies

    men vi kan ju ha samma kyrka även om vi byter dag.. om de har tid så klart..

  • Gabbies

    nu är det bestämt.. jag blir ingen 070707 brud.. :( jag blir en 070714 brud istället.. :)

  • Gabbies

    haha ja det blir ju super! Klart att alla flaggor är för oss då!
    Ja om Skerike har någon tid då så tar vi den annars Lundby och annars vet jag inte.. :)

Svar på tråden BT-träff Västerås - tråd nummer nio!!