• junibrud2006

    BT-träff Västerås - tråd nummer nio!!

    Välkommen alla blivande Västeråsbrudar!

    Vår åttonde tråd har nu nått pensionsåldern på tre månader och stängts. Så nu är det dags för vår åttonde tråd!

    Gamla och nya brudar - välkomna!

    Länkar till våra sex föregående trådar...
    brollopstorget.se/Forum-1-21/m660799.html
    brollopstorget.se/Forum-1-21/m761892.html
    brollopstorget.se/Forum-1-21/m860944.html
    brollopstorget.se/Forum-1-21/m959665.html
    brollopstorget.se/Forum-1-21/m1101831.html
    brollopstorget.se/Forum-1-21/m1242333.html
    www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1366370.htm...
    www.brollopstorget.se/Forum-1-21/m1522428.html

  • Svar på tråden BT-träff Västerås - tråd nummer nio!!
  • Gudinnan

    Billa: Jag kommer att åka till USA i slutet av juni..så det skulle kännas skönt att ha bokat kyrka och festlokal innan. Ev fotograf också...
    Jag håller också på att samla bilder, vet ungefär vad jag vill ha men har inte hittat rätt än. Vad roligt att du ska få din klänning uppsydd!! :)

  • Gabbies

    Gudinnan- även ni har ju mkt klart.. men jag har så svårt att förstå att det "bara" e ett år kvar nu.. eller jy typ iaf..

    Ang. kyrkan så e de så roligt för vi har inte ens varit där o kollat på den, sett bilder på nätet bara.. men mitt största krav var att det skulle vara en vit kyrka..

    Menar du mina skor? jag antar att du gör det.. jag köpte dom för 180 kr på din sko i våras.. men som sagt mina är vita istället för det som är på bilden.. men jag älskar dem!

  • Gabbies

    rikka- vilka motgångar ni har haft, men skönt att de ordnat upp sig! du får gärna höra av dig till mig med om du har tid när du är i västerås framöver..

    Mia- vart tog buffelistan vägen.. ;)

  • Gudinnan

    Gabbies - Jag har 7 bilder från när vi var och kikade på Lundby kyrka om du vill ha några fler.. :)

  • Chokladtårtan

    Vi har hittat ett jättetrevligt ställe att gifta oss på, sala silvergruva. 155 meter under marken, det tyckte vi var coolt.

    Sen bestämde vi oss vilken dag vi skulle gifta oss med, en helt perfekt dag.

  • Billa

    Chokladtårtan; Det låter ju underbart!
    När är den perfekta dagen då?! Har ni bokat?!

  • Chokladtårtan

    Nej, vi har inte bokat än, det ligger ju ganska långt in i framtiden, inte förrän 2008. Just nu orkar jag inte tänka på sådant alls, jag tänker mest på annat.

  • Billa

    Chokladtårtan; oki! Nåt spännande som händer i sommar då?!

  • Drakdal

    Hej alla! Ja då var man gift då!!:D

    Dagen började med att jag gick upp 8.00 fast klockan stod på 08.30, men efter att ha legat vaken sen 06.15 bestämde jag mig för att gå upp lite tidigare. Tio gick bilen mot frissan och vi hämtade upp min tärna på vägen. Väl framme hos frissan var allt unerbart. Vi fick champagne och färsk frukt jättegott!

    När håret var fixat (blev superbra!! Rekomenderar verkligen UNIK) så åt vi sallad från waynes för att därefter bli sminkad av frissan. Det hade regnat lite under tiden jag blev tillfixad med när vi var klara lös solen så vi tog en promenad till stadshotellet där vi skulle klä på oss. Där uppe fanns champagne, färsk frukt och choklad. Jag fick hjälp på med min underbara klänning och därefter gick vi ner mot kyrkan. Vi tänkte att om vi går 15.15 så borde inte någon ha hunnit komma så det skulle vara lugnt. Ack vad vi bedrog oss! Utanför stod min man och femton till så min brudtärna fick ringa honom och säga att de var tvugna att gå runt hörnet. Sagt och gjort, och vi kom till kyrkan utan att någon såg oss. Strax därefter kom min mamma in med min underbara brudbukett!! Tack blomsterdraken, den kunde inte ha varit finare!! Sen blev det en stunds väntan.

    Min pappa gick in med mig, men att gå nedför altargången i domkyrkan full av folk var en minnesvärd stund! Att se alla som var där för våran skull!! Helt otroligt. Vigseln gick hur bra som helst även om jag grät lite grann när en av solisterna sjöng!!

    Efter vigseln fotades vi i kyrkbacken i solen som strålade. Det var en annorlunda men härlig känsla. efter det kom limon som tog oss till brunnby gård där alla våra nära och kära väntade. 106 personer på festen plus de som serverade. Festen var även den helt underbar och maten som min pappa och hans familj gjort kunde inte ha varit bättre!! Buffe med helstekt gris, fetaost, grillad paprika, pitta(en fetaostpaj) fetaostinbakat bröd, skinkknyten, rostbiff mm mm.

    Under och efter middagen var det många härliga tal och en underbar kladdkaka som var täckt av en vit god glasyr från USA.

    runt halv tre tog vi taxi tillbaka till stadshotellet för att bubbla lite och ha lite mys i sängen. Somnade runt fyra någon gång. En helt underbar DAG!

    Så på tisdag morgon går flyget till Egypten och El Gouna.

Svar på tråden BT-träff Västerås - tråd nummer nio!!