• Mia81

    BT-träff Västerås - tråd nummer nio!!

    Hejsan tjejer! Det var ett tag sen...
    Vill börja med att säga GRATTIS till junibrud. Ser fram emot att få se på bilderna sen.

    För min del så börjar det kännas att det närmar sig.. *nervös*
    I helgen var vi på Cervera och fixade en önskelista, vilket var supersvårt, och i måndags postade vi inbjudningarna.
    Jag har äntligen hittat en sömmerska som kan sy min klänning utan att ta hutlöst betalt. Var där igår och tog mått och allt känns superbra med den här tjejen! Är såååå glad!!

    Hoppas allt går bra för er andra också!

    Gabbies: Kul att du också ska ha festen på lövudden!

    Riikka: Hör gärna av dig om du kommer till västerås nån dag, vi kanske kan luncha eller nåt isf?

  • Mia81

    Gabbies: Japp, vi tar mat från dom. Dom har färdiga buffé menyer men vi ska ha sittande middag (eller vad det nu kallas) men det var inga problem för dom att fixa det. Det går även att beställa tårtan av dom, tyvärr inte mousse-tårta som vi vill ha men "vanlig" bröllopstårta var inga problem. Dom har dessutom en stor grill vid stranden så vi funderar på att ha grillad korv till vickning!!

  • Mia81

    jag är på jobbet nu men jag kan lägga ut deras bufféer ikväll eller i morn.
    Man betalar 1500 kr för att dom ska laga maten och då stannar dom till kl 24.00 så det ingår diskning,dukning och att dom plockar fram maten. Om man inte vill använda sig av deras tjänster så betalar man ist en lokalhyra.
    Och för en hundring eller två så städar dom dagen efter!!

  • Mia81

    Gabbies: Trist att ni måste byta kyrka.. Vilka fler kyrkor kan du tänka dig att gifta dig i? Vi gifter oss i Barkarö kyrka, som inte ligger så långt ifrån Lövudden, och jag tycker att den är helt underbart vacker.
    Lycka till!

  • Mia81

    Jag är såååå ARG!!! I lördags var jag på en drop-in salong här i stan för att toppa håret. Ni som har träffat mig vet att jag har låååångt hår... hon skulle klippa 10 cm men tog 25!!!!
    Nu slutar håret mitt på ryggen isf vid midjan. Finns ju inte en chans att håret hinner växa ut till bröllopet...

  • Mia81

    Tack för ert stöd tjejer. Jag läste artiklarna och det verkar som att man måste kunna bevisa att dom har gjort fel. Det blir väl antagligen ord mot ord så att få tillbaka pengarna är säkert omöjligt. För mig handlar det heller inte om pengarna utan att hon har "förstört" mitt hår så kort inpå bröllopet.
    Jag tänker gå tillbaka dit och berätta hur ledsen och besviken jag är och förhoppningsvis får hon dåligt samvete och ber om ursäkt och just nu känns det som att det är mer värt än 300 kr.

  • Mia81

    riikka: Ja, jag ser nästan ut som en kille. Du kommer inte känna igen mig nästa gång vi ses;)

    Billa: Vi bokade kyrka och festlokal i mars. Vill du ha något populärt ställe ska du nog boka ännu tidigare. Vi ville ha brunnby först men där fanns det inte tid förrän sista helgen i oktober och det var nästan lika illa på sherke.
    Vart har du tänkt dig?

  • Mia81

    Måste bara tillägga en grej ang. mitt hår.
    Igår kläckte min kille ur sig att det inte är rakt! Den där j***la frisören klippte bort 15 cm och kunde inte ens få det rakt!!! Jag ska ALDRIG mer låta en frisör klippa mig igen!

  • Mia81

    riikka: Tack, jag behövde skratta lite!:)
    Hoppas du har det bra i stockholm och att killens fot hinner läka tills bröllopet. Astrist om det inte blir nån vals...

    V-ås gurkan: Jag kan tyvärr inte rekommendera nån bra frisör men jag tar gärna också emot tips för jag har inte hittat nån som ska göra min brudfrilla än.

    Idag åker jag och sambon ner till skåne för att vara med på hans kusins bröllop. Ska bli superkul och förhoppningsvis kan vi sno en massa bra idéer av dom.

    Trevlig helg på er alla!!

  • Mia81

    riikka: Jag förstår att du är nervös inför bröllopet..JAG börjar redan bli nervös för mitt!
    Men allt kommer gå bra för dig gumman och det blir antagligen den bästa dagen i ditt liv. Nästa steg blir ungar.. hihi..

    Det skulle vara kul med en träff till så släng ut några datum så kör vi!

    Kram på er

Svar på tråden BT-träff Västerås - tråd nummer nio!!