Inlägg från: V-ås gurkan |Visa alla inlägg
  • V-ås gurkan

    BT-träff Västerås - tråd nummer nio!!

    Kul med ny tråd! måste posta ett inlägg så den kommer med i "Mina favoriter".

    Jag brukar spana efter brudar när jag är ute, speciellt på lördagar, och jag såg en i lördags! Kanske någon av "oss"?

    *kram*

  • V-ås gurkan

    Okej.. någon som kan rekommendera en BRA frisör då? Jag har långt hår (nästan till midjan) och behöver klippa/färga. Problemet är att jag är som Simson (han i Bibeln med håret ni vet...?) och har värsta frisörnojjan. Inte blir det bätter av att höra om era missöden! (Urkagurka vad jag blir nervös!) Förutom min allmänna frisörnojja så är jag grymt närsynt, så när jag tar av mig glasögonen, vilket brukar vara nödvändigt hos frisören, så ser jag typ inget annat än en suddig fläck i spegeln och kan därför inte hålla koll på vad som händer. En gång fick jag hockeyfrilla... Behöver jag säga mer?

    Så snälla tjejer! Har ni något tips på en bra salong i V-ås (gärna östra sidan eller centrala delarna) där man kan få hjälp trots frisörskräck?

    /Anne-Lie

    Ps; om ni inte vill göra reklam här kan ni maila på annbru_04@hotmail.com

  • V-ås gurkan

    Tack för tipset Gudinnan! Ska ring och kolla om hon har tid före midsommar. Det vore skoj!

  • V-ås gurkan

    Bridetobee; Jag är redan gift. (25:e mars 2006) *Hi-hi* Men hänger kvar här ändå!

  • V-ås gurkan

    Jag har hört talas om ett ställe mitt i centrum som heter Hahrska palatzet. Det ligger på Mimergatan 1, precis bakom Skrapan. Mycket centralt. Har ingen aning om de kan ordna ett helt paket, men lokalen är tydligen jättefin!

    www.roomsupport.se/documents/aroshuset_%20folder.pdf

    OddFellowlokalen ligger nära polishuset, men det är samma där. Har ingen aning om de kan fixa middag också. Vet dock att de har ett riktigt kök, och att det förekommit bröllopsmiddagar där.

    Brunnby gård har ju förekommit i bröllopssammanhang, och skulle kunna vara ett alternativ. Verkar vara lite herrgårdsaktig miljö. Det finns flera västeråsbrudar som gift sig där.

    Min syster+make hade kalas i huset mitt emot Badelunda kyrka, och min bror+maka hade sin fest på Skerike bygdegård. Otroligt lyckat, men mer "lantligt" än "glassigt"!

    Själv valde jag och min make att äta middag på KinaThai tillsammans med de allra närmaste... Mycket mysigt! Men det är väl inget sådant du är ute efter?

    Hoppas du finner vad du söker!

Svar på tråden BT-träff Västerås - tråd nummer nio!!