• caprea

    Norrköpingstråden.........igen!

    Gött, då ses vi där! om jag hittar dit :)

  • caprea

    nu har jag tittat på gulasidorna så nu tror jag att jag hittar :)

    leta efter en liten tjej med STOR brun väska, fast flera av er har jag nog redan träffat =)

  • caprea

    håller med att de va nice att sitta ner och prata lite =)

    va skönt att det nästan iaf är klart med solisterna!

    jag tog oxå tag i det när jag kom hem(efter lite beachvolley)så jag och fästmannen satt vid datorn båda två och pysslade med inbjudan. blir nog väldigt bra men helt plötsligt så behövs inte mina lövtryck.. =/

  • caprea

    vad ska ni åka i för bil? lr har ni annan transport? vet ni var man kan hyra för jag hittar nada.. ?!

    usch.. jag börjar tveka på vårt färgtema nu...

  • caprea

    usch.. ja.. tveka är nog inte så bra.. men man går ju och funderar hela tiden.. är heeelt uppslukad. jag tror jag ha världens tristaste semester just nu... fast på ett ställe där jag inte har ngra kompisar alls.. kul.. nope...

  • caprea

    hehe ja.. MiNST 5 bröllop! nämen man får väl ha en brakfest om året då man kan ha olika teman =)

    lite bättre till mods nu än innan.. fått klart hur sista delen av inbjudan ska se ut så nu är det bara att sitta o trycka hela kvällen.. =O)

  • caprea

    oj.. jag tror jag suttit här nästan hela dagen... pinsamt... nämen datorn har vart på iaf med BT uppe, bara ladda sidan ibland...

    skriver men O.S.A. lr Osa lr OSA lr o.s.a. ??

  • caprea

    Uller - irriterande när man har tagit sig tid ... hoppas de blir bra iaf.

    ja.. som sagt satt jag med häftet till inbjudningen igår... tror ni inte att jag gjorde 24st fel?! kapade pappret för mycket och sen blev det helknäppt när vi skulle skriva ut det... och affären jag köpte i gick på semester from igår...=/ MEN i ett litet samhälle som detta och serviceminded personal sa hon igår att om det är ngt problem så är det bara att ringa så öppnar de! så idag 11.30 va jag och köpte nytt papper och har nu skrivit ut 24 nya.. nu ska jag stämpla =O)

  • caprea

    just de ja!!! wow, vad spännande att få höra deras berättelser sen.. och alla ni andra! jag är visst sist ut men ni får inte glömma mig här...

  • caprea

    hej hopp tjejer! är på semester nu i 2 veckor... inne på sista veckan och tillbringar den nere i Malmö, helt underbart! Fick iväg alla inbjudningar idag -äääääntligen klart! Cdinbjudning blev det, väldigt roligt tyckte vi och hoppas gästerna tycker det med =)

    Solrosblad- vilken svinig svensexa!Dock vet jag inte om jag tycker att hämnd är bästa medicinen men förstår att det känns lockande.hoppas att de inte kommer med mer spektakel.. typ ligga under sängen på bröllopsnatten, har hört om ett par som hade 3 gäster under sängen heela natten utan att veta om de.. inte så kul.

    Yran brud - fy va surt! vilken trög präst-om jag får säga så men det är väl klart ni tänkt igenom er vigselakt såhär tätt inpå bröllopet? Du har inget nummer till den kvinnliga präst som skulle viga er? Isf kanske hon kan sköta vigseln ändå när hon fått höra hur inhopparen behandlat er... Hur har det gått med musiken? har det löst sig?

    Vad har ni betalat för fotografering? jag frågade en vän till mig om han ville ta - förväntade mig lite kompispris men han ville ha 3000 för ca 16 bilder på jobb... han har dock inte fotat så många bröllop än så han har inte jättestor erfarenhet. någon som vet ngn bra och prisvärd fotograf i Norrköpingsområdet?

    nu ska jag sova, ha de gött bruds!

Svar på tråden Norrköpingstråden.........igen!