• Berner

    Norrköpingstråden.........igen!

    Jag vet en tjej som sjunger på Bröllop i Norrköping med omnejd, men vet inte hur pass uppbokad hon är. Vet inte heller vad hon tar för det. Hon erbjöd sig att sjunga på vår den 19/8, men en god vän till oss ska göra det istället.Annars hade hon fått göra det eftersom hon sjöng på min blivandes mammas bagravning och det var så vackert!

    Vi gifter oss i vår trädgård med en präst som är pappa till en av min blivandes dotters vänner. Han tillhör inte vår församling.

    Vad var det för en knäppgök till präst som behandlar människor på det sättet som ni blev behandlade?Det är deras uppgift att vara själavårdande och inte tvärt om.Försök att byta! Han ska väl inte få förstöra er dag?
    Lycka till!

  • Berner

    Hej!
    Var det någon av er som gifte sig i lördags? Var inne på Gullvivans blommor i fredags kväll och diskuterade bukett med dem eftersom jag vill binda en själv med beställda blommor. Då fick jag titta på två olika buketter som var färdiga och skulle hämtas dagen där på. Jättefina fast helt olika. Är bara nyfiken på om det var någon av era? Vi gifter oss den 19 Aug. Snart dax nu!

  • Berner

    Var det någon av er som fotades på/ vid
    5Öresbron ca 1400-1530 igår?
    Vi var ett av tre par där och det skulle vara kul och veta om det var någon av er.

    Visst hade vi tur med vädret!?
    Bilderna blev jättebra!

    Blev allt så som ni tänkt?

    Vi vigdes i trädgården hemma sedan och festen blev så bra!

    Lycklig!

Svar på tråden Norrköpingstråden.........igen!