• fialott

    Norrköpingstråden.........igen!

    Hej allihop, här kommer jag oxå in på listan...

    29:e juli, Gamla Kyrkan Östersund,yranbrud
    29:e juli, östra eneby kyrka,solrosblad
    19:e augusti, Mauritzbergs slottskapell, fialott
    26:e augusti, östra eneby kyrka, helenekl
    26 augusti Kimstad kyrka solrosen802
    7.e oktober, Bo kyrka, Caprea

    Tog mig även friheten att sortera listan i datumordning, hoppas att det var ok?

    Ni som är nya i tråden, maila mig med ert alias här och riktiga namn så kommer ni med i vår mail-lista oxå om ni är intresserade av det. sofha793@yahoo.se

  • fialott

    Yran brud: jag har inte gjort klart någon lista på musik själv, men i den här tråden kan du säkert hitta en massa bra tips!
    www.brollopstorget.se/Forum-1-3/m1483174-1.html

    Är det någon som har något bra tips på vart man kan hitta fina näbbkläder till en pojke som drar ca 130? Min m2b ska hyra kläder på brud & bal, men det finns ingen väst till sonen som är samma tyg som mannens så då funderar jag på att köpa några andra fina kläder till honom. Typ linnebyxor o väst o nån vit skjorta eller så...

    Ingen som har hört något från de nyblivna brudarna från tråden? *nyfiken*

  • fialott

    mar1lyn: vilka fina bilder! De från Gotland var helt underbara vissa av dem, jag skrattade för mig själv när jag såg kortet på dottern liggandes på stenstranden - så go´! Hur gammal är hon? Jag är lite fundersam över hur vi ska göra med min dotters hår, hon är 1½ och har vilda rödblonda lockar... Jag har tänkt att hon ska ha någon slags hårprydnad men jag vet inte riktigt vad. Vad var det er dotter hade, ett hårband med blommor på eller?

  • fialott

    Hej tjejer!

    Jag har precis landat ordentligt efter min hippa i fredags. Den var iofs snäll och skapligt lugn, men med en ständig ström av alkohol så mår man ju ändå sisådär efteråt Jag som inte brukar dricka så mycket i vanliga fall blir ju väldigt påverkad och fick dricka hela dagen...

    Jag blev kidnappad på stranden när min son hade simskoleavslutning av en kompis. Hon tog mig hem till mig där jag fick packa en väska som hon sa vad den skulle innehålla. Sedan gick vi genom skogen till samhället här där jag bor. På vägen var de andra utplacerade på stationer där jag fick klä mig i vackra kläder, svara på frågor och gestalta olika porträtt... Jag fick en snygg t-shirt med ett tryck av min sambo när han var bäbis och så stod det en massa text. En hemmasydd kjol av ett draperi till en docksäng (rosa blank satin med ett guldband längst ner, himla vacker), en afro-peruk, en tiara med slöja, en vit och svartprickig fuskpälsväska, ett par rosa hjärtformade solglasögon med rosa glas samt ett fint trollspö med glitter! Himla snygg var man sen kan jag lova! När jag kom till kanten av samhället väntade mig en kundvagn fylld med pantflaskor och burkar... Den fick jag dra genom hela samhället till ICA där jag snällt fick panta allt. Tog ca 40 minuter.. När jag kom ut hade de ställt upp ett litet bord med diverse prylar som de skänkt och satt upp en skylt där det stod mitt namn och loppis. Himla snällt va!? Så jag fick agera nasare och sälja så mycket jag kunde. Jag fick ihop en massa pengar så det var faktiskt riktigt kul! (kan vara lite påverkat av att jag var onykter...) Sen åkte vi till en av tjejerna i stan där vi drack bål och åt chips o dylikt, samt att jag fick svara på en massa frågor om sambon. Sen åkte vi karaeoke-taxi genom stan och sjöng för fulla muggar. Det var jättekul! Efter det åt vi på en grekisk restaurang, mmm. Sen gick vi till cromwell house där jag skulle börja samla råd och tips från Norrköpingsborna. Det var väl det elakaste de hade tänkt ut för mig på hela kvällen, och det var ju bara kul. Sedan hann vi med både Trägår´n och Harry´s innan det var hemdags framåt halv fyra snåret. Jag sov hos en kompis och blev hemskjutsad dagen efter så de hade verkligen tänkt på alla detaljer. Som helhet var allt jättekul och vi skrattade så vi tjöt allihop, fast det är klart att det hade varit kul med någon mer aktivitet som gocart eller lasergames eller nåt men det spelar ingen roll när alla ens vänner är så snälla att de inte vill göra något elakt utan mer småkul. Plus att tiden gick så fort så då hade vi fått lov att ta bort något annat.

    Hur som helst levde jag på ångorna igår så idag är första normala dagen igen känns det som! Nu ska det bli intressant att se hur de gör med sambon! Jag vet inte ens när de ska ta honom, så jag är jättenyfiken!

    Hoppas att planeringen går bra för er andra!

  • fialott

    Ahh.. nu är det nära för mig tjejer!! I morgon bär det av till kapellet... Jag hoppas på skapligt fint väder och att jag får sova några timmar i natt i alla fall. Har en liten dotter som har haft feber idag och det märktes i natt när hon gnällde någon gång i timman! Jag gick inte och lade mig förrän runt 03.00 när alla gårdagens sysslor var klara så det har varit lite segt i huvudet i dag. Har nästan allt klart nu, och ska fixa det sista innan jag hoppar i sängen. Blir hämtad klockan 9.30 för att åka till MUS och bli vacker... vigseln är 14.30 så då får ni sända mig en tanke.

    Ha det bra och lycka till ni andra som oxå gifter er i morrn!

Svar på tråden Norrköpingstråden.........igen!