• Vikbobrud

    Norrköpingstråden.........igen!

    Tack för igår! Det var verkligen länge sen jag var inne på BT, men efter träffen på Harrys känner jag mig laddad igen:)

    Helenekl: vilken fantastisk klänning! Du kommer att bli så vacker. Hela din outfit känns så väl genomtänkt. Jag börjar nästan ångra mitt klänningsval... men jag lägger slantarna på skor istället;)

    Här är min klänning, fast med vitt band runt midjan:
    www.occasionsbride.com/occ_br/display_dress.php&multimatch=x

  • Vikbobrud

    Hej, jag kan tyvärr inte onsdag v. 26. Vore kul om det vore fler som kan komma till nästa träff.

  • Vikbobrud

    Vad kul för dig Fialott! Nu har vi bara 4 veckor kvar till den stora dagen!

    Jag blev också hippad i helgen. I lördags var det dags efter att både föräldrar, sambo och vänner lagt ut "fällor" här och var i form av vita lögner. Jag skulle "hjälpa" min mamma laga mat till en fest och de skulle plocka upp mig vid 9-tiden. Strax innan 9 ringde det på och i hallen stod mina vänner och Cristina Aguileras "Can´t hold us down" vrålade ut i ett par högtalare. De gjorde en inte så väl inövad dans som fick mig att vrida mig av skratt. Efter att chocken hade lagt sig och många kramar (en kompis som nu bor i Göteborg och tärnan bor i London) så fick jag order om att ta på mig massor av smycken i guld - armband, halsband, örhängen och diadem. Inte så snyggt med allt på en gång! Såg liksom på gränsen ut, som att jag bara hade dålig smak och inte alls var utklädd:) Hemskt roligt när jag stapplade mig fram i pumpsen ner till Grand Hotell där vi tog del av frukostbuffén och jag fick konstiga blickar av de andra gästerna. I deras blickar gick det att utläsa - "vilken hemskt dålig smak den tjejen har". Utsattes sedan av frågor om min blivande. Vi gick sedan vidare till make up store där jag blev sminkad i sommarens trend "Miami Chic". Kan tilläggas att jag ibland kände mig mer som en transvestit pga den rikliga makeupen:) Men när lösögonfransarna var ditsatta så såg allt väldigt "bra" ut i kombination med alla guldsmycken. En fotosession följde med alla möjliga poseringar, där bl.a min kärlek till skor speglades. Sedan var det ombyte, fick klä om till en underbar grön klänning som inköpts av tärnan på myrorna för flera år tidigare. En vid ärmlös klänning med hög krage och med mycket vidd. Perfekt sval eftersom det var så varmt i lördags. Matchade verkligen smyckena och mitt gröna smink. Såg ut som en 50-talsbrud. Fortsatte till Färgaregården, där det blev en picknick vid Strömmen. Det skålades i bubbel och olika uppdrag utfördes och ännu fler fotosessioner med diverse teman, bl.a med öronmuffar från 80-talet och en stickad halsduk. Jag var så otroligt glad, kunde liksom inte förstå att det redan var dags för möhippa, helt plötsligt så känns bröllopet så nära och så defintivt. Hmm, inte för att jag är nervös, men jag har gått i en liten egen värld där jag tänkt för mycket på annat än just mitt eget bröllop!

    Fick små presenter av vännerna, där jag sedan skulle gissa vem presenten var från och motivera varför jag trodde så. Det var så härligt att få tala om för vännerna på vilket sätt jag uppskattade dem och dela minnen vi trodde att den andra inte kom ihåg. Underbart! kände mig alldeles gråtfärdig ibland, men lyckades skylla på att lösögonfransarna satt fel;)

    Vi åkte sedan till Ågelsjön för att ta ett dopp, en simtur vi aldrig kommer att glömma. Himlen började täckas med svarta åskmoln, räknade till att blixten var flera mil bort. Sedan började regnet att ösa ner över oss, jag och två till låg kvar i vattnet och njöt av kombinationen av att bada och duscha samtidigt;) Fick dock lite smärre panik då blixten var ovanför oss och försökte ta oss uppför bergkanten till säkerheten. Halkade hej vilt och började att skratta lite hysteriskt. Min tärna undrar plötsligt om hon hade mascara under ögonen. Snacka om att vara cool;) Gick sedan genom skogen barfot i bikinis, ett led med halvnakna och genomblöta tjejer med mossa i håret.

    När vi väl kommer fram till bilen så slutar det förstås att regna... men vi skrattade hela vägen till bilen trots ösregnet och all packning:)Satte oss i en immig bil, for hem och duschade och bytte om till kvällens utgång. Min sambo hade sin svensexa samtidigt, så efter att vi tjejer hade ätit och satt och njöt så kom killarna och vi umgicks och jag fick prata med min sambo som hade blåmärken över hela kroppen. Eller det såg ut som 50 sugmärken... Han fick ha kaninöron och svans hela dagen, under eftermiddagen hade han bl.a blivit jagad av sina grabbar ute skogen med paintballvapen. Stackare;) Sedan jämfördes frågorna sambon och jag hade fått om varandra. Kändes inte som att de var mycket rätt;)

    Vi fortsatte sedan till Palace där vi åt middag tillsammans och sedan blev det förstås försök till dans...:)

    ÅÅH, ville aldrig att dagen skulle ta slut, det var så härligt att få umgås med alla vänner och jag kände mig alldeles sentimental! Tack tjejer för en underbar dag! Nu är det dags för att ta tag i det här med bröllop...:)

  • Vikbobrud

    Angående Thailand:

    Vi har bokat och betalat vår resa nu. Ska vara borta en månad aug-sept. Vi åker både till Thailand och Nya Zeeland och biljetterna kostade ca 12000kr/st.

    Vi är först i Bangkok i 4 dagar, sedan fortsätter vi till Auckland. Där är vi i 10 dagar och återvänder sedan till Bangkok. Från Bangkok kan man resa direkt till bl.a. Koh Samui (ska till Ko Tao. Biljetterna ligger runt 200kr tur&retur.

    I Thailand är det VÄLDIGT BILLIGT att leva och bo, men för att lyxa till det så kommer vi att bo på The Oriental (med privat butler bl.a.) ändå förhållandevis billigt om man jämför med vad ett sådant boende skulle kosta här hemma.
    www.mandarinoriental.com/bangkok/

    Eftersom vi reser mycket, så bokar vi alltid hotell själva innan, mycket bättre priser. Här är en sida som man kan använda som inspiration för priser etc:
    www.thailand.tc/default.asp

    Thailand är underbart, bara man undviker de hemska turistfällorna Phuket och Pattaya. Inget för barnfamiljer tycker jag. Men det är ju vad jag tycker...
    Älskar ju storstaden och det hektiska Bangkok, har själv bott där.

Svar på tråden Norrköpingstråden.........igen!