• Amy1

    Kristianstadbrudar - ny tråd igen...

    Desperate..
    Vi hämtar nyckeln på torsdagkvällen och det ska vara grovstädat kl 12 på söndagen då nycklen återlämnas. Har för mig det kostar ca 2500 kr.
    Vi ska hyra vita linnédukar av dem och pyntar gör vi själva!
    Har inte sett deras hemsida, har du adressen??

  • Amy1

    desperate..
    Tack!

    Paulinas!
    vet inte om du läser här längre, men jag blev lite orolig när jag läste att Marie skrivit något som antydde att ni inte var nöjda med er fotograf - vi har ju samma om jag inte är helt fel ute! Så läser du här får du gärna skriva om det var något ni inte var nöjda med!

  • Amy1

    dahlis
    Jag ska göra det på onsdag på Hälsa & Helhet, helkropp för 320 kr.

  • Amy1

    Gumsigos
    Jag bokade spraytanningen förra veckan, jag antar att det var det du menade?

  • Amy1

    5 dagar kvar idag
    Idag har jag varit på ansiktsbehandling och nu ska vi ta en tur och se om vi får tag på kantorn så vi kan spika musiken i kyrkan! Hinner vi, kör vi in och betalar tårtan också. Så har vi klarat av dagens uppgifter

  • Amy1

    Min Ah
    Först idag har vi träffat kantorn och allt bra förutom att han inte hade noterna till vår utgångsmusik Så nu blev det panik men vi löste det så att kyrkomusik.nu ska faxa noterna till mig i morgon så hoppas jag kantorn får till det så han vill spela det, för vi vill verkligen ha just den musiken. Tårtan är också betald, så nu återstår bara Solhaga i morgon för att betala blommorna I morgon blir det f.ö en jäktig dag med spraytanning, övning i kyrkan och kombinerat 60 års och 20 årskalas på kvällen. På torsdag ska jag på fotvård och manikyr, kläderna ska hämtas på MB´s och sen ska vi börja ställa i ordning i festlokalen. Fredagen går åt till dukning och annat smått och sen är det LÖRDAGEN den 29 JULI - dagen jag längtat efter sedan augusti

  • Amy1

    Desperate..
    Villandsgården kommer bli super!

    Någon som vet vart man kan få tag i heluim att fylla ballonger med???

  • Amy1

    Hej!
    Nu är jag fru!!! Jag kan inte beskriva vilken otroligt fantastisk dag vi hade! Allt var perfekt helt enkelt. Det var väldigt känslosamt i kyrkan när jag skulle säga löftena och rösten bar inte riktigt de två sista raderna och efteråt "skällde" alla kvinnliga gäster på mig för att jag fick dem att börja gråta för de blev så tagna. Jag ska länka lite bilder så sanrt vi får in lite sådana.
    Till er som har er stora dag kvar, hoppas ni får en lika underbar dag som vi!

  • Amy1

    Min Ah
    Tack! Jag hann inte fixa det där med helium, så det blev uppblåsning på det gamla hederliga viset

    P+T
    Jag blev väldigt nöjd med spraytanningen! Det blev samma färg som jag får när jag varit utomlands, inte alls för brun eller åt morotshållet. Bara positivt att säga om det! Förutom möjligen att det ser flagnat ut nu, en vecka efter, men det försvinner med peeling.

  • Amy1

    Smurfan86
    NJUT AV DAGEN!!! Den kommer bli underbar!!!
    KRAM!

Svar på tråden Kristianstadbrudar - ny tråd igen...