• Eruraina

    Kristianstadbrudar - ny tråd igen...

    Min-Ah :

    Ja, jag hoppas tiden går fort..det gör den nog..tycker tidne gått jätte fort sne han friade, det gjorde han ju 19/10 -2005..=)

    Vi skall till cran carnaria och puerto rico...=)

    Så fint du spelade i kyrkan!! =)

  • Eruraina

    Min-Ah :

    Ja, de var jätte fint..! Först att5 Lisa blev väldigt rörd första låten.. Vi har tänkt ha den på vårt börllop med..och efter igår, så var det givet..=)

    du är duktig på fiolen...=)

  • Eruraina

    Min-Ah :

    Ja, har förståt att den är vanlig på bröllop, fast det var första gången jag hörde dne på bröllop...=)

    Den är jätte fin!! =)

  • Eruraina

    Min-Ah :

    Ja, jag har gillat den när jag hörde den med ulf lundell... Men gillar den ännu mer. Så jag har sgat åt sambon att den är given när vi gifter oss...! Tror vårt"band" en kille och tjej kan göra dne riktigt bra med... Fast det blir nog inte lika fint utan fiolen..! *ler*

    Nu skall jag till skånes djurpark och busa lite!

  • Eruraina

    Min-Ah:

    skånes djurpark var trevligt, kom lite regnskurar efter halva vägen..lite tråkigt...så vi tog fikan hemma hos oss i stället...skall iväg på lite kalas nu..! =)

  • Eruraina

    Min-Ah :

    Ja, det hade inte regnat alls i vinslöv heller..så typiskt att dte skulelg öra dte just i höör..men vi hade kul ändå! =)

    Kalaset var med roligt... cykla dit och hem, vilket var skönt..borde göra dte oftare..skall göra dte på fredag igen, skall dit på student då.. =)

  • Eruraina

    Desperate2bewife :

    Välkommen hit! =) Låter spännande med platsen. men förstår du vill ha det lite hemligt... man kan inte berätta allt...! *ler*

    Alla vi (jag och min smabon) känner vill veta datumet..vi men vi säger nej..vi vill det skall komma ut med inbjudan.

  • Eruraina

    Paulinas :

    Det avr kul och vara med den lilla studen! Längtar så till mitt eget bröllop...10månader kvar nu bara... vid den här tiden om 10månader är jag fru lindh.. *hihi* då äter vi nog god mat... svårt och föreställa sig!

    Kan tro det känns kontsigt och berätta om sin bröllopsdag..den har man ju väntat på sjukt länge!!!=)

  • Eruraina

    Min-Ah :

    Ja, det är super härligt med solen..man får gratis solbränna via mitt jobb...vi är ute hela dagran nu när det är sommar... Så jag har lyckats bränna min näsa..som vanligt..så nu ser jag ut som ett stoppljus..*haha*

  • Eruraina

    Min-Ah:

    Svårt och undvika solen i mitt jobb...vi är ute hela dagarna nu...så har fått fin färg i ansiktet nu... men gud vad dte är vamrt.. (skall inte klaga)..
    ja näsan tar jag alltid hög faktor på...! Får gå och köpa hem mer solkräm..har ingen hemma... =(

Svar på tråden Kristianstadbrudar - ny tråd igen...