• Amy1

    Kristianstadbrudar - ny tråd igen...

    Hej på er!
    Det var ett tag sedan jag skrev här sist nu! Passar på att pausa nu från tentaplugget..
    59 dagar kvar nu till dagen D Längtar, samtidigt känns det nog konstigt när det är över. Nästan ett helt år av planering! Annars är det mesta klart i planeringen, ska bestämma tårta och lite sånt bara. Var och beställde alla blommor förra veckan och det kommer att bli superfint Snart ska jag säga adjö till min gamla förlovningsring, då jag ska få den omgjord till en som passar till min vigselring.

    Vilka fler gifter sig snart här??

  • Amy1

    Gumsigos
    Kan det va det? Hade för mig tidigare att det var några stycken före mig. När är det er tur?

  • Amy1

    Vill också önska lycka till i morgon Paulinas!! Hoppas man kan få se lite bilder sen!
    Kram på dig!!

  • Amy1

    Snälla, kan inte ni säga vilken stavning ni tycker är bäst av Ryhledal och Ryledahl!? Vi ska slå ihop våra efternamn så vi kan heta ett gemensamt hela familjen i stället för att jag och barnen skulle ha mellannamn. Jag heter Ryhle och han heter Dahl och mitt efternamn är vi i min släkt ensamma om i Sverige så eg vill jag inte ta bort h:et även om jag kanske tycker att den stavningen är att föredra rent utseendemässigt. Vad tycker ni??

  • Amy1

    Jag tror faktiskt vi kör på Ryhledal! Tycker det är synd att ändra på mitt släktnamn genom att ta bort h:et, då förlorar det liksom sitt ursprung.

  • Amy1

    I lördags blev jag hippad! Vilken undrbar dag vi hade! Jag hade absolut ingen aning om att det skulle ske i lördags heller och jag blev helt paff när mina vänner helt plötsligt stod i hallen halv åtta på morgonen! Satt i lugn och ro och drack kaffe i morgonrocken i soffan när jag såg en okänd bil köra från vårt hus. Frågade sambon vad det var för bil, men fick inget riktigt svar. Rätt som det var ser jag min bästa kompis från förr i hallen och sen kommer resten tätt efter Tog ca 3 sekunder innan poletten trillade ner, och jag förstod vad som hände! Jag fick genast ett glas skumpa och sen på med kläderna och iväg. Vi körde ner till Degeberga och där väntade turridning på islandshäst! Det var en fantstiskt upplevelse att skumpa runt i den naturen på en islandshäst även om det värkte både här och där! När vi var klara där strax efter middag åkte vi till stranden i Åhus och hade femkamp och picknick! Sen åkte vi hem till en av mina kompisar och fortsatte festen, och de timmarna blev det mycket skratt och dricka! Kvällen avslutades med ett besök på Teaterbaren. Jag hade en underbar dag! Vaknade på söndagen med värk från hårfästet ner i tårna, "dagen-efter" och träningsvärk är ingen bra kombination , fast det var det helt klart värt!

  • Amy1

    Smurfan
    Lite sent svar, men Villandsgården? Eller ni har fixat någon annan?

  • Amy1

    Nu känner jag mig lite smått frustrerad! Har precis pratat med en tant på pastorsexp ang kantor till vårt bröllop. Vi bestämde med prästen för någon vecka sedan att vi skulle höra av oss och få reda på vilken kantor vi skulle få. Sagt och gjort, ringde då dit idag. Och vet ni vad jag får till svar? Att de skulle höra av sig när de vet om de kan få tag i någon för "det var minsann inte så lätt eftersom ordinarie hade semester" VA? Hur kan de ta semester utan att överlappa varandra på något vis? Det är ju mängder med dop och bröllop under sommaren! Det är ju jätteviktigt för oss och helst vill man ju veta i tid så man hinner träffas och prata om vilken musik vi ska ha och sen ska dessutom vigselprogrammen hinna tryckas upp och det blir ju svårt om man får reda på det i sista minuten. Så nu kan man inget annat göra än att bara vänta...

  • Amy1

    Paulinas
    Ja, i så fall är det för dåligt! Särskilt med tanke på att vi bokade kyrka o vigsel i augusti! Så de får se till att ordna fram någon snart, det är ju inte för mycket begärt. Vi är ju inte säkra på vårt musikval heller och känner att vi vill ha hjälp med det så det är bara till att hålla tummarna..

Svar på tråden Kristianstadbrudar - ny tråd igen...