• caja

    Kristianstadbrudar - ny tråd igen...

    Nu har jag lyckats hitta hit jag oxå. :)

    Allt typ bra här.. fick idag reda på att min far liger inlagd för något med hjärtat.. ah, dessa stresspellar, man blir ju så trött!! Hur som verkade det vara under kontroll nu, så det är ju skönt det.

  • caja

    Magnus brud

    Ja det var ett tag sen vi hördes nu. Korten ja, ja.. vad ska man säga.. man ser ju ut som man gör, inte mycket man kan göra åt det. ;) Men hade fått ett i fel färg, så det skulle Lisa maila fotografen om, så får vi se om man får ett nytt. Själv då.. blev du nöjd? Har du lyckats hålla dig från att berätta något för Magnus?

  • caja

    Paulinas

    Hej tjejen. Kom på igår när vi körde en städning här att jag fortfarande har dina tidningar!! Tänkte att du kanske ville ha dem för ev sista minuten tips? Skönt att du får klänningen, hoppas det blir lika bra som du tänkt dig, men det är jag säker på att det blir!! Förstår att det börjar bli lite pirrigt nu när det bara är fem dagar kvar.

    Förresten, har du hört något från fotografen än? Tänkte att det börjar ju bli lite tajt med dina bilder snart..

  • caja

    Ja, Paulinas är ju helt klart först ut nu.. sen är det en bra fråga. Vi gifter oss den 15/7.
    Vore kul med en liten lista över dem här, även de som redan har sagt ja, och de som väntar ett tag med det. Har inte riktigt koll över alla här. :)

  • caja

    En härlig långhelg bakom sig nu, och ett antal mil i bil.. Verkar som alla haft en trevlig pingst!

    Paulinas. Ett stort grattis till er båda! Låter som det var en lyckad dag, men du får väl berätta allt när vi hörs igen. :)

  • caja

    Fika låter toppen!

    Jag tror jag kan den 8e eler 9e. Det är ju helgen innan den stora dagen, så det beror lite på hur mycket vi har kvar att fixa med förstås..

  • caja

    Hej tjejer!!

    Hoppas att allt är bra med er i sommarvärmen!! Själv har man det rätt fullt upp för tillfället, men det är väl så det ska vara. En vecka kvar nu.. längtar!!

    Jag vet tyvärr inte om jag hinner komma imorgon, det vore jätteskoj att ses och lugna bröllopsnerverna lite (eller trissa upp dem ännu mer kanske) men som det ser ut nu så är schemat rätt späckat.. men, har jag möjlighet så dyker jag självklart upp.. annars får ni ha en helt underbar sommar!!!

  • caja

    Hej tjejer!!

    Vill bara önska er en supertrevlig sommar!!
    Själv har man tre dagar kvar till altaret nu.. spännande!

    Är borta till mitten av aug, så kan inte var med på träffen där.. men det kommer ju säkert fler sen!!

    :)

  • caja

    Hej tjejer!!

    Ja ni.. da var man gift da.. helt underbart!!! Sitter for tillfallet i det fantastiskt vackra Dominikanska Republiken. Harlig brollopsresa!!! Ville bara onska er en trevlig sommar sa ses vi nar jag ar tillbaka i mitten av aug. Och ni.. ni har verkligen nagot att se fram emot vad det galler brollopet!!! Kram pa er!

  • caja

    Hejsan tjejer!!
    Hoppas det är bra med er alla!. själv börjar jag bli något som när normal människa igen efter en väldigt intensiv semester, och två veckors jobbande i halvkoma med semesterabstinens.. men snart är det ju helg igen!!

    Gumsigos
    Såg att bröllopet är på gång nu i alla fall.. verkligen jätteskoj för er!!!! Ni har något underbart att se fram emot! :D

    Eruraina
    Jag kan bara hålla med Paulinas i rekomendationen av Stämpelfabriken. Helt suveräna! Jag hade köpt ett embossingpulver i Lund (sista burken så klart) och naturligtvis räckte det inte till allt. Letade febrilt i panik efter mer, men hittade ingenstans. Beställde tom från leverantören (Magnolia) via internet. Och fast det var samma namn och nummer var det jag fick hem helt fel. Hörde talas om stämpelfabriken och tog mig dit med de sista små resterna jag hade. Och karln där lyckade blanda ihop exakt den mixen jag var ute efter!! (Jag kunde inte köpa det helt färdigt sen utan fick köpa de två burkar han använde och mixa mer hemma sen, men det var inga problem) Så kan verkligen rekommendera ett besök dit.

    Ha det topp flickor, nu är det sovdags för lilla mig.

Svar på tråden Kristianstadbrudar - ny tråd igen...