• Jupiter2

    Jag fikar närsomhelst! Nu börjar det närma sig så jag behöver träffa folk som fattar vad jag är orolig för. Alla andra säger bara: det ordnar sig... det är ju lång tid kvar... Suck!
    Nu visar det sig att hon på AF har semester till 11 aug. ska prata med vikarien om 10 minuter. Hoppas att det inte är nåt problem.

  • Jupiter2

    Izunia: Jag blir smått galen. Vikarien visste ingenting. Han tyckte att de på Tegners kunde släppa in oss på bröllopsdagen! När jag sa att vi måste komma dagen innan för att lämna saker och att vi måste duka innan blev han förvånad! Han bara: jaha, ja det måste ni kanske göra, ja det är ju ingen här då...
    Jag blir tokig. Han ska ringa och störa Kerstin på semestern nu så att han får direktioner om vad han kan göra!

  • Jupiter2

    Bebop: gud vad skönt! Då är det bara att rulla på då!

    Izunia: Jag vet!!! Han sa att han inte visste nåt om kort och att Tegnérs väl kunde släppa in oss i stället. Då sa jag att vi blivit lovade kort. Får se vad Kerstin säger, hon har inte ringt, jag ska ringa igen i morgon.

  • Jupiter2

    Pov: Vi räknar med att få titta på lite bilder nästa fika...

  • Jupiter2

    Kl. 15. Jo, jag vet att de dukar, jag menar att floristen behöver komma dit tidigare och lämna blommor och andra dekorationer. Och vi behöver läman av saker dagen innan. Men jag ska ringa dem igen idag och se om jag kan få ett kort.
    Vi har inte fått några exakta klockslag, bara att vi ska kunna lämna saker med hjälp av passerkort. Så får hoppas att vi kan få ett då!

  • Jupiter2

    Jaha, nu har jag pratat med honom. Torbjörn som har hand om detta kommer tillbaka efter semestern den 24 juli. Då ska han ringa mig. Men jag kan INTE komma dit dagen innan efterssom salen är bokad!! Så allt måste ske samma dag. Och jag kan inte få reda på när förrän han kommit tillbka från semester. Det gör mig lite smått nervig faktiskt.
    Vet iunte vem jag ska ge uppdraget att lassa dit allt.

  • Jupiter2

    Det blir Klosterkyrkan. Den bakom stationen.
    Hur långt har du kommit i planeringen Anna?

  • Jupiter2

    Izunia: Ja, det ska bli kul. Jag ska också betala imorgon. Skönt visserligen , men samtidigt får man verkligen lita på henne. Hon har ingen anledning att komma om hon redan fått betalt...

Svar på tråden Vänner Lund tråd 3