• Jupiter2

    Vänner Lund tråd 3

    Dina beräkningar ser bra ut, men båda dessa lokaler ligger på 7500:-
    Man behöver ju inte ha båda. Kolla deras priser, de finns på nätet. Sök på AF-borgen. De länkar även till Tegnérs, där kan du kolla deras bröllopsmenyer. Vi ville sänka kostnaden lite och sa att vi ville ha en meny för 300 kr med svenskt tema och det var ingeet problem. Jag rekommenderar det verkligen.
    Alkohol får man ta med själv vilket är ett plus, men det kostar 25:-/person om man vill att de ska servera er dryck till middagen.

    Izunia: Det är bara att ringa mig, jag har inga större planer, så du kan komma förbi och hämta nålarna.

  • Jupiter2

    Nej, minsann, nu hade Lund-tråden hamnat på sida två på mina favoriter. Det går ju inte!

    Fem dagar kvar för mig nu... I förrgår tänkte jag: Äsch, allt är ju klart, jag måste ha glömt nåt!
    NU har vi hur mkt som helst att göra. Färgar håret just nu. 10 minuter kvar.

  • Jupiter2

    Jadu... Det är en massa småsaker. Hämta passerkort, städa innan gäster kommer, växla pengar, skriva ut festprogrammen...

  • Jupiter2

    Ja, vi ska hämta korten idag. Han skulle börjat igår, men fastnade efter tågproblem i Värmland... Så han börjar idag runt 10. Ska ringa då och bestämma tid.

  • Jupiter2

    Tack, vad snäll du är! Men jag tror verkligen inte att det behövs, särskilt som vi inte vet om du komme ratt vara vid dins sinnens fulla bruk... Haha!
    Jag är glad att du gör mina naglar, ser fram emot det. I morgon 09.00?
    OM du får din möhippa på lördag hoppas jag att du får jättekul! Annars får du komma till kyrkan och titta på oss!

    Till er andra här: Ni får gärna komma till kyrkan om ni har lust eller tid. Klosterkyrkan, 15.00, LUND, på lördag.

    Nej, tillbaka till städningen, i morgon kommer alla gäster!

  • Jupiter2

    Allt är under kontroll (tror jag). Hoppas på en bra dag i morgon. Känns fortfarande inte som om det faktiskt ska hända. Verkar väldigt långt borta... Hoppas bara att jag kan sova!

  • Jupiter2

    Hej alla!
    Det var helt underfbart! Dagen gick precis som vi ville, allt flöt och jag kände mig som en prinsessa. Jag kommer att berätta mer lite senare, just nu måste jag packa eftersom vi reser tidigt i morgon bitti. Vill bara säga att jag lagt ut lite bilder från bröllopet på FL.
    Hörs och syns snart!

    Izunia: Kul att du hade en bra möhippa! Många berömde min naglar...

    www.familjeliv.se/hem/juppepuppe/galleri.php

  • Jupiter2

    Hej! Nu har vi kommit hem efter en underbar resa där vi vältrat oss i lyx och slappat!

    Izunia: Jag nästan känner dina nervösa vibbar ända hem till mig. Det komemr att gå jättebra! Allt är ju så bra planerat...

    Anna: I princip allt gick bra med AF. Det enda som var lite dåligt var att barpersonalen var slöa. Vi ville att våra gäster skulle kunna dricka så mycket vin och öl de ville, men eftersom barpersonalen inte stod bakom baren hela tiden gick inte det. Blev bättre efter att vi sagt till dem. Bertil är informerad och jag tror att de har ögonen på sig närmsta tiden nu. Annars är de väldigt profesionella och allt flyter på bra. Serveringpersonalen var super!

    Jag tar gärna en fika snart! I morgon? Torsdag? Kan du Izunia eller är du för stressad? Nästa vecka?

  • Jupiter2

    Personalen kostar 130:-/h fram till klockan 1.00 sedan 150:-/h.

    Vi hade en ljummen sparrissallad till förrätt (finns inte på menyn, eget recept som jag gav till kocken), Hjortinanlår till huvudrätt (jättegott!!) och Fläderparfait med limesorbet till efterrätt. Allt var sagolikt gott.
    Provsmakning "får" man inte bara så där. Om man har fler än 50 gäster får en av er provsmaka gratis. Om man har flr än 100 får båda. jag rekommenderar att provsmaka, jag kunde knappt äta alls den dagen. Inte för att jag var nervös utan för att jag inte hann, jag var tvungen att smälta alla intryck. Hade ingen hunger alls!

  • Jupiter2

    Nej, visst var det varmt, men det vqr helt ok i alla fall. Jag skulle inte vilja vara på ett hotall utan air condition!
    Torsdag blir bra. 17.00? Senare? Ebbas?

  • Jupiter2

    Izunia: Ungefär mellan vilka klockslag behöver du min hjälp på lördag? Håller på att planera helgen...
    Sedan undrar ajag om du har någon tid för mina naglar. När du kan alltså, så streesa inte upp dig! Du har mycket nu... Men kolla upp det när du har tid och hör av dig!

  • Jupiter2

    Jag hade ganska hög feber igår. Idag är det nästan borta men behöver vila, så jag kommer inte idag.

  • Jupiter2

    MÅste bara berätta om något som gjorde mig väldigt förvånad på vårt bröllop. Jag var lugn som en filbunke hela dagen. Dagen innan och under natten var jag hur nervös som helst, men när dagen kom var det inga problem. Jag fick lugna mina tärnor och de undrade vad det var för fel på mig som var så lugn! Kvart i tre (vigsel tre) sa en av mina tärnor; Ska du kanske ta på dig klänningen nu? Haha! Jag tyckte inte det var någon brådska eftersom min svägerska inte skulle hämta upp oss förrän fem i.

    Så man vet aldrig hur man ska reagera! jag fick hålla i min pappas hand när vi gick in i kyrkan för han bara skakade!

  • Jupiter2

    Åh, hoppas att det slutar regna snart! Jag hoppas verkligen att ni får lite uppehåll idag Izunia; åtminstone för ett par bilder. Snart är det dags!

    Ska göra mig i ordning snart och sedan åka upp till AF och lägga ut festprogrammen. Hoppas jag hinner inom kyrkan och se vigseln också!

    Snart är du med fru!!

  • Jupiter2

    Jag kan också!

    Hoppas ni hade det trevligt Izunia och att ni fick någon möjlighet till bra kort trots regnet! OBS! Vi satt längst bak i kyrkan och dina örhängen glittrade ända bort till oss. Det kallar jag bling-bling!!

  • Jupiter2

    Hihi! Tegnérs glömde att ta betalt för kaffet och en person i bandet!

Svar på tråden Vänner Lund tråd 3