• gabbiz

    Vänner Lund tråd 3

    Klostergårdens konditori stängde för semester igår, jag var där. De gör moussetårtor och de är duktiga efter vad jag kunnat se. De öppnar igen 7 augusti.

  • gabbiz

    Izunia och Jupiter:

    Jag ska också sminkas av samma tjej, var hos pov:s frisörska och lånade en underkjol (visste inte att det var hon från början, vi träffades på en midsommarfest hos en gemensam kompis) så vi började prata lite om det. Sminkösen kommer hit kl. 13, ska bli grymt spännande. Höras i eftermiddag om vad vi tyckte? Vad har ni bett om för färger, och är det någon mer än jag som vill ha lösögonfransar? Och ang. priset, pov betalade mer än vad sminkösen sa till mig i sms igår. Fast pov kanske räknade in körersättning?

  • gabbiz

    Izunia:

    Jag sa att jag nog vill ha brunt och guld. Vill inte ha för sotigt, och också neutrala läppar, ser ju ut som en prostituerad med rött eller mörkt läppstift.. ;) Eller så är det en vanesak. Jag har ju guldtiara och guldsmycken och ivoryklänning i lite gammaldags, romantisk stil (tänk Sagan om Ringen, Éowyns vita klänning med ärm), så sminkningen får inte vara för dramatisk. Ja, jag har ingen aning om hur det blir, men hon är säkert så duktig att hon ser precis vad som kommer att passa mig. *hoppas* :)

  • gabbiz

    Ja, det ser lite skumt ut att vara provsminkad på bara ett öga, men jag tror faktiskt att det kommer att bli en bra helhet på den stora dagen. Det blev brunt och guld som jag tänkte mig, och vi pratade lite om läpparna så jag ska köpa ett ljust läppstift/läppglans. Jag fick en koppareyeliner på också som var grymt snygg. Jag har förhoppningar om att vara riktigt snygg på bröllopet..

  • gabbiz

    Jag har också semester, så jag borde kunna tisdag och onsdag nästa vecka också, men det är ju sånt man aldrig riktigt vet mitt i bröllopsförberedelserna. Jag fyller år fredag nästa vecka och har lite att pula med, men fika hinner man alltid. :) Tid och plats, förslag?

  • gabbiz

    Anna25, ang Kvinnligt Under.

    Fantastisk service, hon är ju så himla kunnig och trevlig. Jag köpte en axelbandslös BH och inlägg, samt trosor. Sedan köpte jag en geléBH också där, men den är inte till bröllopet. Jag ska ha en klänning med korsettliv och ärm och det krävs lite hylla för att den ska komma till sin rätt. Och eftersom jag inte har mer än liten B-kupa så behövde vi kunna trolla, och det gjorde Caroline på Kvinnligt Under. Jag är supernöjd med alltihop.

  • gabbiz

    Izunia och Jupiter:

    Jag kan nog inte på onsdag i alla fall, såg i almanackan att sambon har möte på kvällen, så jag måste ha sonen. Men tisdag kanske? Ska till nagelbyggaren kl. 15, men senare på kvällen?

  • gabbiz

    Ska vi tre säga tisdag då? Tid och plats? Så får vi tvinga dit lite mer folk under helgen? ;)

  • gabbiz

    Anna25:

    Nja, inte direkt push-up i sig, utan en axelbandslös utan egentlig vaddering, och sedan lösa silikoninlägg som hjälper till att fylla ut klänningen och lägga mina bröst där jag vill ha dem.. ;) Hon hjälper dig, hon ser precis vad som behövs till din klänning, så ta med den och be henne föreslå något.

  • gabbiz

    Hej brudar.

    Hur går planeringen? Mycket kvar? Vissa har väl iofs inte mer än någon vecka kvar nu. :)

    Sitter och tillverkar placeringskort för fullt, och idag ska vi köpa skor till sambon och kopiera upp vigselprogrammen. Kvar: prata med serveringspersonalen, göra festprogram, slutgiltigt bestämma vilka kläder sambon ska ha, beställa cake topper, köpa alkohol, prata med sömmerska, kolla upp annons, laga maten (mamma fixar det mesta), lära oss vals. ;)

    Annars är det mesta inbokat och dubbelkollat, bordsplaceringen är färdig (48 eller 49 blir vi, beroende på om moster känner sig frisk nog att komma eller inte), ringar graverade och uthämtade, blommor beställda. Åh, det är bara 17 dagar kvar.

    Hoppas allt är bra med er och att planeringen går som den ska.

    Kram.

  • gabbiz

    Kommer gärna, men vet inte än om jag kan. Ska kolla med maken (skrev sambon först, gaaah, inte vant mig än..) om han kan vara hemma med sonen. :)

Svar på tråden Vänner Lund tråd 3