• yrvädret

    Göteborg (med omnejd) 2006 #4

    Torvan!

    Jo vi hade tänkt ha Concerning hobbits till ingången, men kantorn mailade igår och sade att den inte blev så bra på orgel Istället föreslog han In dreams (ett stycke ur Breaking of the Fellowskip) som går på samma tema fast långsammare. Vi ska försöka få till ett möte med kantorn så vi själva får höra vad som låter fel.
    Jag har noterna och kan maila dem om du vill ha dem. Har du någon mailadress du kan lägga ut här, så kan jag skicka dem till dig? Annars kan du skriva i vår gästbok på www.savinainen.se

  • yrvädret

    Usch, nu gäller det att ha is i magen... Jag beställde extra tårtdekorationer från Tårtdekor och det stod där att beställningar gjorda efter 13/7 kommer skickas iväg v 31.
    I och med att jag gjorde det idag så hoppas jag att grejerna skickas iväg imorgon, så att jag får dem nästa vecka. Håll tummarna för mig! Egentligen hade jag tänkt att vi skulle ha andra dekorationer, men det blir enklare så här. Men hinner jag inte få dem så får jag väl ha en plan B i beredskap! Pust....

  • yrvädret

    Det ska jag

    Nu håller jag på och skriver ut vigselprogrammen

  • yrvädret

    Hehe, det var länge sen man var där...
    Kolla Format också, om ni ska leta efter papper. De har ett ännu större utbud när det gäller papper till inbjudningar. Det ligger på drottninggatan, bakom Sheraton (eller heter det Radisson SAS numera??)

    Har insett att min karl är mer nervös än jag och går omkring som en osalig ande. För första gången har jag faktiskt uppmuntrat honom att han ska gå och sätta sig och spela dataspel... Skulle jag aldrig gjort om han inte hade gått mig på nerverna som han gör nu

  • yrvädret

    5 dagar kvar!
    Pust, hade turen att få grejerna från tårtdecor idag redan. Då är det lugnt.

    Har precis kommit hem från en underbar helg ute på landet. Vår bestman och hans fru hade fixat med torp och mys så här sista helgen innan bröllopet. Bara att ta det lugnt och ha det skönt med goda vänner. Torpet låg mitt ute i ingenstans alldeles nära sjön. De som har torpet har gjort ett fantastiskt jobb. Det känns verkligen som att man hade gått tillbaka 100 år i tiden (förutom det rinnande vattnet och elen då)

    Total avkoppling och tystnaden var total! Precis vad jag behövde

  • yrvädret

    Ni får gärna komma ner, självklart! Plats finns det så det räcker... Det blir lite värre med vigselprogram och bubblor. Har bara orkat göra så att det räcker till gästerna

  • yrvädret

    Nu är jag här! Fullt upp?? Det är det minsta man kan säga! Kl 08.30 var vi nere i Hanhals och började dekorera lokalen, kl 10 kom Tomas systrar och svåger samt hans mamma och moster. Vid kl 13.30 åkte vi iväg därifrån eftersom jag skulle fixa naglarna och då var allt långtifrån klart! Efter nagelteknologen åkte vi ner igen och då var det mesta klart iallafall Min blivande familj är så underbar och ställer upp och hjälper oss med allt verkligen. Sen åkte vi till Säröhus och lämnade väskan. Vi kom hem kl 19 och nu har jag hunnit bada, måla tånaglarna och äta. Så nu är det i princip bara packningen för imorgon kvar. Idag finns det iallafall gott om hopp att vi ska komma isäng innan kl 24... Och imorgon ska det bli sååå kul!!!! (fast jag kan fortfarande inte fatta att vi gifter oss imorgon)

  • yrvädret

    Hej allihop! Och TACK så mycket!

    Vi hade helt enkelt en fantatisk dag! Jag kan inte i ord beskriva hur jag känner när jag tänker tillbaka, tårarna hotar att börja rinna igen.
    Vi kom hem idag efter två nätter vid Säröhus. Det var underbart att ha två nätter att hinna ikapp allt på.
    Så mycket intryck och så mycket känslor! Jag ska skriva ned min bröllopsberättelse sen och lägga ut bilder på hemsidan också. Och självklart ska jag ta med mig bilder till fikan oxå!

    Våra gäster gjorde att vi fick vårt drömbröllop. Alla hade kul och allt var så känslosamt. Min mamma och resten av gästerna stortjöt under hela vigseln Och jag sjng faktiskt för Tomas på festen. Trodde att det skulle kännas jobbigt och att jag skulle brista i gråt, men rösten höll. Jag sjöng Your song och Tomas tårar strömmade hela tiden. Plus att resten av gästerna stod och böla också. Min farfar var helt rödögd och kom fram och gav mig en kram efteråt.
    Det var så härligt, Tomas var så stilig, mitt hår och min brudbukett helt underbar. Maten var suverän, vårt åk till festlokalen ska vi inte tala om, vårt fotograf underbar. Eva hade tydligen stått och gråtit under vigseln också Ahh - det finns så mycket att berätta, men ska jag ta upp allt här får jag sitta och skriva hela natten.
    Vi har iallafall öppnat våra presenter idag och vi fick faktiskt allt som vi önskat oss så vi är superglada!

    Och ska man beskriva att med ett enda ord så är det ordet Perfekt!

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2006 #4