Inlägg från: julibrud2006 |Visa alla inlägg
  • julibrud2006

    Tyresöbrudar? Hur många?Nyfiken!

    Hallå alla och E-tuna!

    Va' glad jag blev nu när jag gick in på BT och såg denna tråd, är en Tyresöflicka i själ och hjärta, född och uppväxt där, men har bott på lite olika ställen i Sthlm sedan 20års åldern, just nu i Sollentuna... är dock mkt glad för att mitt bröllop i sommar kommer vara i Tyresö slottspark! För mig är området kring Slottet den finaste platsen jag vet, ängarna, skogen, vattnet, såååå himla härligt!

    E-tuna: bor du själv i Tyresö just nu?
    Jättekul med denna tråd, hör av dig!!

  • julibrud2006

    Blushing Bride: Kul med en till Sollentunabrud som skall gifta sig i Tyresö!

    Annelie: Synd med att det inte funkar med Prinsvillan , var själv på g att ha mottagningen där... har ni något annat planerat i stället?!

    Kär men inte galen: Kumla Herrgård är ju jättefint ställe, har ätit middag där en gång, mkt gott!!

    E-tuna: härligt med en inbiten Tyresöbo! Flyttade själv till Sollentuna för knappt ett år sedan från Farmarstigen pga jobb men jag och sambon har redan ställt oss i bostadskön i Tyresö igen, hi,hi

  • julibrud2006

    Har ganska nyligen passerat 30-års strecket, gick grundskolan inne i stan, men sedan på Tyresö gymnasium, trivdes mkt bra där! Min mamma bor i Tyresö så jag är där ganska ofta, hade tänkt åka ut med sambon nu i helgen för en långpromenad i storskogen, skulle ju bli fint väder!

  • julibrud2006

    Kul! Ja, det var det gamla goda tiden!!

    Och alla andra med Tyresöaknytning, vi är ju inne på BT-träff-tråden, så kanske en Tyreös-träff framöver vore kul! Intressant att prata med folk som är lika Tyresönördig som en själv...

Svar på tråden Tyresöbrudar? Hur många?Nyfiken!