• netateta

    Finländska brudar!

    Ell:
    Vad bra att diskutera bröllopet med svärisarna! Det gjorde vi redan innan vi visste att vi skulle gifta oss och då sa de att vi får planera precis som vi vill... och nu är de i sjunde himlen när de vet att det närmar sig och tycker att allt vad vi säger låter kanon! Det är nog min mamma som är en riktig bröllopsängel i det här fallet! Och så pappa som alltid sitter och hojtar i bakgrunden hur det "måste" vara för att han ska tycka att det är ett riktigt bröllop men så är jag ju också "lillflicko" hans...

  • netateta

    Inser vad bra det är med en röd nationaldag på den svenska sidan idag och en helt vanlig arbetsdag i Finland. Jag får tag i alla jag behöver prata med vad gäller planerandet av vårt bröllop!

  • netateta

    Äntligen!!! Igår kväll postade vi inbjudningskorten, ska bli enormt spännande att se vilka reaktioner det blir bland släkten... de får dem på måndag. Känns som en stor sten har lyfts från mina axlar nu när detta är klart! Men det ser väldigt tomt ut i min pysselhörna... har nu inlett projektet att skapa en fin bröllopslåda att fylla med olika saker från bröllopet som ska sparas...

  • netateta

    Lioness *förlovad*
    Har en massa foton på digikameran, ska snart hitta ett ställe att lägga ut dem på... lovar att hojta till då!

  • netateta

    Lioness *förlovad*
    Kan säga att jag inte sett några liknande hittills här på BT, väldigt personliga och unika och smågulliga... precis som brudparet!

  • netateta

    Ell:
    Förstår din nyfikenhet...
    Vilken lyckad shoppingdag du verkar ha haft, kul! Vad är det för löpare som du ska sy?

    Hoppas alla får en trevlig helg! Och att solen kan visa sig...

  • netateta

    Ell: har inte hunnit tänka så långt än som att vad ska hända med brudbuketten sen, jag är mer inne på stadiet där jag letar efter en jag skulle vilja ha Men inte skulle jag ju bara vilja slänga bort den heller, känns för dyrbar för det... men konservering är väl också högt i pris, eller är det någon som vet?

  • netateta

    ASG: hur gick möhippan? *nervös för egen del* tror dock att det dröjer ett bra tag ännu...

  • netateta

    aquawoman:
    Det finns ju en förening i Jakobstad som heter American Car Club, du kan ju ringa och höra med dem...
    Själv letar jag efter någon som äger en Volvo XC90 till vårt bröllop

  • netateta

    Hej igen efter midsommarhelgen...

    Vi ska ha Katja Uitto i Jakobstad som fotar oss före vigseln. Vi hade inga som helst problem att boka henne eftersom vi var ute i väldigt god tid.

    Min blivande man ska ha frack på sig när vi gifter oss, traditionellt och stiligt!

    Har kollat i finsk-svenska lexikonet och hittade inget "mujonen" där inte så det har nog inte någon speciell betydelse utan är bara ett vanligt efternamn.

    Hade jättetrevligt här i midsommar med mina föräldrar och systerdotter på besök. Ända från Finland kom de körande runt via Haparanda. De är fortfarande kvar här och det känns bara bra. Har dock varit hemma från jobbet idag för jag fick ett hemskt migränanfall igår kväll som slutade på toaletten. Ska även vila imorgon och då kan det vara skönt att ha mamma här som ser till att jag tar ett piller nu som då, hatar annars mediciner av alla de slag...

    Ha det bra alla!

  • netateta

    ASG: Vi gifter ju oss sista september men bokade vår fotograf redan i slutet på april...ute i väldigt god tid!

  • netateta

    ASG:
    Är det nervöst nu eller? Mycket kvar att fixa eller sitter ni bara och rullar tummarna nu och väntar på att Dagen ska komma?

  • netateta

    Hej alla!
    Vet att jag varit väldigt inaktiv den sista tiden, dels för att bröllopsplanerandet står still och dels för att jag haft föräldrar och systerdotter här på besök. Väldigt intensivt och ingen tid att sitta vid datorn. Dessutom har ju vädret varit kanon och det vill man ju också hinna njuta av. Ska försöka bättra mig lite...

  • netateta

    Jag har också funderat vad man kan köpa (inte alltför dyrt) åt de som hjälper till med bröllopet... några bra tips?

Svar på tråden Finländska brudar!