• aquawoman

    Ååh vilken vacker helg det har varit! Nu har jag räfsat och krattat och pysslat ute så jag är alldeles slut

    Tankarna och planerna kring bröllopet har ändå inte vilat. När du Ell pratade om budgten måste jag erkänna att vi inte ens har en....ojojoj...vi kör lite på intuition och räknar efterhand. Vi har dock fördelen att vi själva och mina föräldrar har jobbat lite med festarrangemang tidigare så vi "tror" oss ha ett hum om vad saker å ting får kosta

    Min bror har lovat att fixa en riktig Caddilac (skrivs det så?!?) från 1967 i min favoritfärg metallgrön (färgen var nästan viktigaste för mig ) så snart får vi kryssa av det från planeringen.

    Men mer återstår...

  • aquawoman

    Hej alla!

    Välkommen morsian-brud. Hoppas att du får lite idér och inspis från oss, trots att vi befinner oss lite mer norr än du

    Du Ell, har du kikat på dagsdatumet?! 4 månader kvar till B-dagen! Oj, oj vet att vissa har sänt ut sina inbjudan redan, vi har inte ens tänkt tanken än...

    Vår vigsel blir i Pedersöre kyrka och festen hålls i Öja, så det blir en sträcka på ca 30km att "glänsa" i bilen

  • aquawoman

    Efter att ha läst in det jag missat kan jag bara instämma att världen är liten...eller iaf Jeppo

    Ell: Er inbjudan är verkligen speciell, kul idé med både färger och textval!

    Om någon vill se vårt festställe så finns det på www.ojabyar.fi klicka fram er till Öja Byacenter. Måste erkänna att jag aldrig satt min fot på Uffes Bar, men har hört en massa bra om stället!

    Vi kommer att ha skärgårdsbröd med laxröra till förrätt (dukad på bordet) sedan biff med svampar och bacon på och vitlökspotatis (samt diverse tilltugg) som buffé, som efterrätt blir det tårta och kaffe.
    Pyttipanna eller något annat enkelt till nattsuddarna.
    Så ser menyn ut idag...imorgon kan allt vara ändrat

  • aquawoman

    Ja och grattis till bebisen brud 2006?!!!!

    Vi sköt också upp vårt bröllop med ett år när lillkillen "knackade på" och det beslutet känns jättebra!

  • aquawoman

    Oj här är man utloggad i några timmar å så har ni diskuterat en massa känns det som

    Ell (tror jag det var) som undrade hur stort det blir...tje våra gäster ligger i dagsläget på ca 140 stycken (barn inräknade). I ärlighetens namn skulle jag stryka ca 10 från listan, men för släktsämjans skull får det nog bli så här. 10st är inte hela världen å vissa av dem kommer troligtvis inte ändå.

    Inbjudan var det oxå prat om...och jag märker att vissa tänker samma felaktighet om inbjudan som jag gjorde...
    Om man har 200 inbjudna så behöver man ju ändå inte göra 200 inbjudningskort...såvida inte alla är singlar eller man vill gör inbjudan personligt till var å en

    Kul att nya anlänt till vår ankdamm. Välkomna!

    En kul sida jag hittade via nån tråd här är: www.husmusen.se På Strömsös sida finns jättefina idér oxå. Jag tog mig dit via www.yle.fi

    Jag tänker göra min inbjudan själv. Oavsett priset, tycker det blir mer "oss". Sen är jag ju också en klistra å limma typ så det blir nog "kul" (de första fem iaf)

  • aquawoman

    Märkte att det var tal om klänningar oxå. Jag har hyrt min, den skulle ha kostat 1000 euro att köpa så det kändes för dyrt. Visserligen är 400 oxå j*****t dyrt!

    Om nån vill beundra den så finns den på www.mittamekko.kpnet.com Sincerity nr 1300 (på sidan 2/3 bild 4)

  • aquawoman

    *tackar netateta* jag hade tänkt mig en ännu annorlundare klänning, ville så gärna ha något i min favoritfärg (olivgrön-mossgrön), men när jag prövade den här så föll jag direkt!

Svar på tråden Finländska brudar!