Inlägg från: Stefans fästmö |Visa alla inlägg
  • Stefans fästmö

    Göteborg (med omnejd) 2007 tråd 2!

    Då är vi tre iaf... Någon mer som vill följa med på träff? Vi kan ju säkert hitta en annan dag om det är fler som kan då! Ni andra kan väl skriva om ni är intresserade och om ni kan den 22, eller om ni inte kan då, när det skulle passa bättre! :)

  • Stefans fästmö

    Vi kan väl ses vi tre iaf? Så försöker vi fixa nån träff med fler närvarande lite senare. Det har ju mest varit vi som har varit här o snackat på sistone oxå... Riktiga bridezillas! :D

    Var ska vi ses då? Utanför Apoteket vid Kopparmärra, Kungsportsplatsen kanske? Precis vid Kopparmärra är det alltid så mycket folk så det är svårt att träffas när man inte känner varann...

  • Stefans fästmö

    Vi kanske ska försöka hitta en annan dag snart istället? Inte för att jag har nåt emot att träffa dig ensam, ;) men det vore ju kul med några fler! Vad sägs om den 26 eller 28, eller är kl 20 för sent? Jag börjar iofs inte förrän 11.30 så om ni är morgonpigga kan vi gärna ses 9.30! :) Eller den 3 eller 10 juli, då är jag ledig... 13 juli slutar jag kl 18, funkar oxå.

  • Stefans fästmö

    Ok, nya förslag då: antingen 26 juni 9.30 eller 3 juli nån gång mellan 9 och 14. (eller efter 14, men kanske enklast om helmina inte har med barnen?) Vad säger du HarElis? Och alla andra?

  • Stefans fästmö

    Lilla M

    Vad jobbigt!! Förstår att du blir frustrerad!! Du får väl helt enkelt ringa kl 9 varje måndag morgon, tills de ger upp o köper en kalender... Eller säg helt sonika till dem att du kommer ringa varje vecka eftersom du verkligen vill ha det datumet, så kanske de fattar... Det är ju ändå ganska sent att inte ens få boka ett år i förväg!! Lycka till!!

    PS Hänger du med på träffen?!? :)

  • Stefans fästmö

    Ska vi ses nu på måndag, 3 juli? Vilken tid? Vilka kan komma?

  • Stefans fästmö

    Grattis i förskott då! :D Ska ni fira på nåt sätt eller? Vi har faktiskt tänkt gå på restaurang o sen bo på hotell när det är ett år kvar för oss, det är även vår månadsdag samt ett år sedan m2b friade o jag sa ja! :)

    Ja, kolla om du kan stanna till 11 iaf, då är det ju idé att träffas!

  • Stefans fästmö

    Ska vi ses vid Valand 9.30 på måndag? Så kan vi gå till Espresso House eller nåt annat café i Vasastan.

  • Stefans fästmö

    Tänkte precis samma sak... Så vi hittar varann! ;) Jag är kort och har blont hår i två tofsar. Tänkte ha jeanskjol o vit topp imorn...

    Ses imorn! Ska bli kul!! :) :)

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2007 tråd 2!