Inlägg från: Stefans fästmö |Visa alla inlägg
  • Stefans fästmö

    Göteborg (med omnejd) 2007 tråd 2!

    Tjena brudar! Vad sägs om en första BT-träff i sommar?!? :D Jag jobbar hela sommaren så jag är i stan och kan de flesta kvällar... Vore kul att träffas o prata lite brölop!!

  • Stefans fästmö

    Lilla M

    Vi kommer oxå catera, ska ta tag i det i sommar, när jag är klar med uppsatsen... Känner inte till några i Gbg tyvärr, vi gifter oss i Kba så jag koncentrerar mig till det... Men förrestsn, har fått tips på Mias catering i Nol, det är visst både gott o billigt. Är det för långt tro? Har inget nr tyvärr men googla om det är intressant.

    Kommer du på träff då? :)

  • Stefans fästmö

    Absolut, när är du hemma? Jag tar gärna en vardagskväll om det funkar för er.

  • Stefans fästmö

    Hur jobbar ni i sommar? Jag slutar antingen ca 18 eller 20, att ses vid 20 blir väl lite sent eller vad säger ni? Helst vardagskvällar som sagt, men annars funkar nån lör- eller söndag eftermiddag oxå. Hur ser det ut för er?

  • Stefans fästmö

    Himmel vilket ställe!! Vad kul att gå på bröllop, jag hoppas hoppas att vi får gå på ett innan vårt nästa år, men det ser inte så ut nu... Vi känner inga som gifter sig i år o inga som går i giftasplaner för nästa heller, vad vi vet iaf... Vore ju så kul att gå på ett nu när man har börjat planera, har bara varit på två i vuxen ålder o det var innan min m2b friade!

    Kul att du kan komma på träff, vi får kolla på lite datum!

    HarElis

    Har du några tider du inte kan?

  • Stefans fästmö

    Nej precis, visst kommer jag ihåg saker jag tyckte om o så, men man tänkte ju inte på alla detaljer... Men jag har sparat programmen o så iaf! :)

    Låter lite jobbigt med fotografen, man vill ju inte ha med honom på alla sina privata kort! Vi har en vän som ska ta porträttbilderna efter kyrkan, sen under festen får vi förlita oss på vänners kameror... Alla har ju digitalkamera nu för tiden så jag tror det blir många kort ändå! Funderar på att be någon gå runt o ta kort under middagen, nåt på varje bord iaf... Eller kanske be en kompis ta under middagen, en annan när vi skär tårtan, en tredje på brudvalsen...

  • Stefans fästmö

    Svartvita kort är så fint! Tänkte be vår "fotograf" ta några i färg o några svartvita, eller om man kan ändra det när man framkallar kanske. Bra idé att ha en vän som tar med svartvit film på kvällen! Funderar oxå på om man ska ha engångskameror, eller kolla upp vilka som har digitalkamera... Ett tips är att ha en bärbar dator dit alla kan tanka ner sina bilder innan de går! Så slipper man ringa runt o tjata för att få dem efter bröllopet...

    När vi träffas kan vi väl ta med inbjudningskort o program o så? Om du har hunnit göra några egna vore det jättekul att se!

  • Stefans fästmö

    låter bra! :D Vi får snart titta på vilka datum som kan passa då, kul om några fler vill hänga med oxå, får se om nån mer svarar...

    Ha det bra!

  • Stefans fästmö

    Jag kan alla tre, 22a slutar jag jobba kl 18, 26e o 28e slutar jag kl 20, så det beror på om ni tycker det är för sent...

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2007 tråd 2!