• helmina

    Göteborg (med omnejd) 2007 tråd 2!

    glömde ju skriva att jag under min dötid passade på att promenera upp till gårda textil o titta på tyger o mönster till klänningen...
    massa fint:D

  • helmina

    kortmakaren har jättefina stämplar kolla på in-ex eller så beställer du direkt på www.kortmakaren.se handlar du för under 500 kr så kostar frakten bara 20 kr så då blir det ju billigare än att åka dit :)

    Får se om jag hinner med nåt ihelgen, är bortbjudna ikväll samt mors dag middag i morgon...

    Vårt färgtema går i grönt men har inte riktigt bestämt vad vi ska ha till, det lutar åt vitt eller champagne. Ska ha prästkragar i buketten så jag köpte kortmakarens stämpel som heter 'tusensköna' för den var ganska lik en prästkrage. Får se vad det blir av det :)

  • helmina

    stefans fästsmö
    nja inget jag blev nöjd med iaf... får fortsätta vid senare tillfälle...

    *lilla M*
    Välkommen. Kul med en som har samma datum. Gifter oss dock i Hålta kyrka

  • helmina

    Jag hänger gärna på. Säg bara var o när så kommer jag om jag kan.

  • helmina

    kan när som är hemma hela sommaren förutom v 31. Är ju hemma med barnen men det finns massor av barnvakter som gärna vill passa :D

  • helmina

    Var på bröllop i tyskland i helgen, jättekul o fint, mycket påkostat. Inte min stil dock, men det är ju kul att se hur andra gör innan det är dags för sitt egna ;)

  • helmina

    Då blir det ju inte direkt att man kollar i detalj sådär på typ vigsel/festprogram, mat, tårta, och allt annat.
    Det negativa som jag upplevde det på detta bröllop var att dom hade en fotograf med hela dagen (innan själva festen) och han var ÖVERALLT... jag tror han är med på vart enda kort som jag har tagit. Klart att brudparet vill ha många kort på sin dag, men fotografen bör vara lite diskret tycker iaf jag.

  • helmina

    Ja så har vi också tänkt, kommer att ta porträttbilder vid havet antagligen, och sedan sätta lite engångskameror på borden...
    Sen ska vi be en kompis om kopior på hennes bilder, ev be någon ha en kamera med svart/vit film alt en digitalkamera där man kan ta svart/vita kort.

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2007 tråd 2!