• *Lilla M*

    Göteborg (med omnejd) 2007 tråd 2!

    Hejhej allihop!! Mitt första inlägg här på forumet! Vi gifter oss på Öckerö den 23 juni 2007!

  • *Lilla M*

    Någon annan 2007-brud som planerar att gifta sig ute på nån av öarna?

  • *Lilla M*

    Vi har bara försökt boka lokal (församlingshemmet) och kyrkan, men de är lite tröga. När vi ringde och ville boka, och sa att det gällde 2007, så skrattade de bara. "Våra kalendrar sträcker sig inte så långt..."
    Sen har jag väl ett helt universum med idéer i huvudet, men inget riktigt att sätta igång med än sålänge.
    Jag hänger mest här, känner in stämningen och läser alla bra tips!

  • *Lilla M*

    Har ni andra börjar fundera på hur ni ska ha det med maten på bröllopet? Jag tycker att det är supersvårt, vi behöver catera mat. Det är ju värsta djungeln, ju! Är det någon som kan rekomendera bra och prisvärd catering, i Göteborg eller utanför (helst då åt Torslanda, Öckerö-hållet)?

  • *Lilla M*

    Asså, hjälp mig, vad ska jag ta mig till. Det är inte så att det är panik än, men jag blir frustrerad:

    Vi försöker boka en kyrka med tillhörande församlingshem, en populär kyrka på ett populärt datum nästa år. När vi ringer säger de att vi inte kan göra bokningar än, för att deras planering sträcker sig inte så långt som till nästa sommar. De säger att vi får ringa i november, och försöka då. Problemet är bara, att vi är ju de första som vill boka. Men de kan inte sätta oss högst på någon lista, utan den som bokar först får platsen. Och de kan inte kläcka ur sig vilket datum man får ringa.Altså finns ju risken attt någon annan hinner boka före oss. I kyrkan kan man ju kunske samsas, och ha flera viglsar på en dag. Men församlingshemmet rymmer ju bara en fest.

    Jag föreslog att vi skulle köpa en kalender till dem, som sträcker sig så långt som till nästa sommar. Men det funkade inte heller...

  • *Lilla M*

    jaaa, nåt sånt desperat blir det väl kanske tillslut.

    tyvärr är jag tokigt upptagen nu om veckorna, med både släktningar på besök och jobb. Hade varit kul annars...

    Alla ni andra sommar 2007-brudar, vad har ni kunnat göra eller planera hittills? Jag bara drömmer och gör planer i huvudet, men det är inget som kan göras på riktigt än, eller?

Svar på tråden Göteborg (med omnejd) 2007 tråd 2!