Inlägg från: CareBear |Visa alla inlägg
  • CareBear

    Hur mycket könshår ska man raka?

    Rebecka 81

    Hmm du skulle aldrig vara ihop med en killa som inte accepterar dig orakad som du är. Jag skulle i min tur aldrig dejta nån som vägrade raka sig. Och att dte inte speglar "verkligheten" med rakade kön kan jag inte riktigt fatta då de flesta jag känner (kvinnor OCH män) rakar/ansar sig därnere. Självklart är det inte bara tjejen som ska "anstränga" sig. Eftersom jag vill att min kvinna ska vara rakad och fräsch därnere för mig så gör ju jag detsamma för henne (vilket hon uppskattar). Låt folk göra det de trivs med utan massa gnäll.

    Micke Picke

    Det där med snyggt yttre= fult intre osv lär ju vara nåt somn fula människor använder sig av för att må bättre. No hard feelings........

  • CareBear

    Rebecka81

    Om du tagit dig tid att läsa hela mitt inlägg så hade du inte behövt fråga om jag rakar mig eller hur? Jag ansar/rakar mig "därnere" ca 2 ggr i veckan. Trimmar ner både håren på benen & under armarna (obs inte rakar) eftersom det växer ganska vilt annars och varken jag eller min fru älskar hår.

    Hon är väldigt medveten om att det antagligen aldrig blivit vi om hon aldrig rakade sig eftersom jag inte gillar det.
    Det är ju heller inga problem(och inte heller nåt för dig att störa dig på) eftersom hon också föredrar rakat både på sig själv och på mig både pga av att hon tycker det är fräschare men även för att det känns "mer" när man har s*x. Hon rakar sig f.ö inte heller varje dag utan ett par ggr i veckan vilket är helt ok. Lite stubb har jag inga problem med.

    När det gäller det jag skrev om "Det där med snyggt yttre= fult intre osv lär ju vara nåt somn fula människor använder sig av för att må bättre. No hard feelings......." så var det adresserat till "Micke Picke Päronp*ng" som i ett tidigare inlägg hävdade att snygga människor inte har ett fint inre.
    Så om du nu är såå snygg så kanske du skulle svara honom istället......

  • CareBear

    Rebecka81

    Att jag inte rakar mig på benen har väl mer med att göra att varken jag eller min fru tycker rakade ben på män är så snyggt snarare än att jag inte har lust att lägga den tiden.

    Visst lägger jag väl en hel del tid på att raka ansikte, "down stairs" och trimma mig under armarrna och på benen.
    Men visst tidmässigt (vem räknar?) så lägger säkert min fru mer tid på att raka sig eftersom hennes hår växer snabbare än mitt. För mig räcker det ju med att trimma ner håret under armarna och på benen kanske varannan vecka medans hon kanske rakar sig på benen och under armar 3-4 ggr i veckan. Detta är väl ändå inget konstigt eller? Eller ska hon kanske lägga lika mycket tid på att meka med våra bilar som jag gör för att det ska bli mer "jämställt".......?

    Tror inte det är varken ovanligt eller konstigt att tjejer rakar ben/armar (och även intimt) några ggr i veckan. Jah har inget emot att nån väljer att INTE göra det. Jag tycker varken det är snyggt eller sexigt med "håriga" tjejer men smaken är väl som baken och jag måste väl få ha en åsikt.

    Pickolina skriver ju en hel del smarta saker. Tex att de som gillar att vara "håriga" oftast blir ihop med en likasinnad och de som gillar rakat kanske är ihop med nån som också gillar det.
    Jag tror också att de som själva rakar sig pga av att de upplever det som sexigare/snyggare och kanske fräschare också vill att deras partner är rakad.

  • CareBear

    addicted

    Även om jag kanske använt order själv så skulle jag väl kanske inte säga att orakat är "äckligt". Bara att jag kanske inte tycker det är så fräscht eller sexigt.

    Min fru brukar oftast raka sig med hyvel
    vid och runt "läpparna" och lämna en liten sträng på kanske 6-7 cm ovanför. Det är helt ok för mig. Ska väl kanske tilläggas att strängen kanske är 3-4 mm tjock och inte spec vildvuxen. Hår på runt 1 cm och mer i tjocklek skulle jag benämna som 70-talslurv.......= )

  • CareBear

    martinibruden

    När och om rakat slutar att vara "mode" så är jag säker på att jag fortfarande kommer föredra det av fler anledningar.

    Förstår att det är jobbigt för dig att raka dig slät om du får massa utslag men förstår inte riktigt vad jag ska tycka om det. Klart det är ju bättre med ansatt än om man inte gör nåt alls även om jag ju i alla fall föredrar det rakat där man lägger tungan så att säga......= )

    Killen på festen var en idiot så ignorerar vad han tycker. Och även om jag gillar/föredrar rakat så finns det ju givetvis de män som gillar båda ansatt och "lurv".

  • CareBear

    Pickolina

    Rakat vid och runt m*sen och en sträng/trekant ovanför skulle jag nog benämna "rakat" i alla fall. Det som är liksom ovanför musen stör mig inte så länge det inte är för långt och kittlar mig i näsan......= )

    Och ja jag vill gärna att det ska vara hyvelrakat "därnere" i alla fall. Visst är ansat eller kraftigt nedtrimmat bättre än inget men jag gillar helrakad vid "öppningen" i alla fall.

    Associationerna mellan rakat k*n= liten flicka tycker i alla fall jag är lite halvsjuk. Har alldrig sett kopplingen.
    Om det nu var majoritetens åsikt så skulle ju väldigt många män och kvinnor som föredrar rakat vara rätt sjuka.......

  • CareBear

    Rebecca

    Barn har inte skägg heller men du kanske gör associationer mellan ett barn och en orakad man?

    Som Pickolina så snyggt förklarat i en annan tråd ang detta så ser inte ett barns kön ut som på en vuxen så det gamla tugget är ju rätt tröttsamt.

    Ang det med "Spy Bar".....
    Om jag med min rakade lem kan skilja mig fr de ytliga människorna utan liv och ambition som huserar runt stureplan och har som enda prio att synas och vara "inne" så blir jag bara glad......
    Tror f.ö att det var skrivet med en hel del glimten i ögat då troligtvis andelen som är rakade på Spybar är högre än samhället i övrigt.

  • CareBear

    *Minna*

    Det är vad jag tror i alla fall....= )

    Du får gärna tro annorlunda......

  • CareBear

    Ungefär som andelen silikonbröst där säkert också är större än i samhället i övrigt......

Svar på tråden Hur mycket könshår ska man raka?