Inlägg från: rebecca81 |Visa alla inlägg
  • rebecca81

    Hur mycket könshår ska man raka?

    Pickolina, tidigare sa du att du rakade innan du började ha sex och att det inte hade något att göra med vad killar ville ha... Men nu säger du att det visst beror på att du är rädd för att de ska tycka att du inte duger?
    ------------------------------------------
    Det är ingen jag träffat som klagat på "hår i maten" och skulle någon göra det så skulle jag avsluta relationen. Jag har inget intresse av att vara tillsammans med någon som inte förstår att det är ett privilegium att få ha sex med mig. Porrfilmer, Slitz, mtv och annat som inspirerar unga mäns fantasier är inte verklighet. Det är inte realistiskt att män får se ut hur fan de vill, medan kvinnor ska genomgå extreme makeover med bröstoperationer och fettsugning plus helrakning varenda jäkla vecka för att vara acceptabla (i sina ögon).

    Ni måste tro på ert eget värde, tjejer! Ni måste inte vara trådsmala, raka bort allt hår och sminka på feta blaffor smink varje dag för att duga.

  • rebecca81

    Och vet ni, jag har ALDRIG haft problem med att inte få killar jag velat ha.

    En person som VET att han/hon är åtråvärd blir åtråvärd för andra också.

  • rebecca81

    Pickolina, jag menar inte att dissa dig på något sätt. Tycker bara att det är synd att så många tjejer idag känner dessa utseendemässiga krav på sig.

  • rebecca81

    CareBear:

    HAHAHA!

    Jag är inte ful någonstans. Men vet du, ett fult ansikte och/ eller en ful personlighet blir inte attraktivt bara för att könet är rakat heller.

  • rebecca81

    Och du CareBear, berätta gärna för din tjej att du gör slut med henne om hon slutar raka sig eftersom hennes naturliga kropp är "OFRÄSCH". Så hon vet att det är bäst att hålla efter ordentligt, om hon vill ha dig kvar.

  • rebecca81

    Och så en fråga, även den till CareBear:

    Rakar eller ansar du själv? Hur ofta? Rakar du benen och armhålorna också?

    Anser du att det är jämförbart jobbigt med att din tjej ska raka sig varje dag (vilket man måste om det inte ska vara stubbigt) på hela kroppen?

    Om svaret är JA, du rakar dig också varje dag över hela kroppen så har jag inga övriga kommentarer.

  • rebecca81

    CareBear, frågan var om du rakar ELLER ansar eftersom det är skillnad på vilket man gör, hur jobbigt det är att hålla på med.

  • rebecca81

    Pickolina; jag frågade bara om de la ner samma möda på sin ansning/rakning. Tydligen tycker CareBear att de gör det, och då har jag inget problem med det!

  • rebecca81

    Hehe, jag har inte mycket mer att tillföra denna sak. Men jag vill VERKLIGEN motsätta mig att kvinnans utseende skulle tillhöra hushållsarbetet att fixa med, precis som att mecka med en bil.

    Lycka till med er kroppsbehåring alla!

  • rebecca81

    Appropå att jag tidigare sa att det känns väldigt otrendigt och -95 med stubb, blemmor och annat som har med rakade kön att göra: (Spybars nyhetsutskick som kom idag)

    "Tjena tjena.

    Friseringsförbud

    Vi trodde att våra dörr-regler (ingen hårgéle, portning av killar med tjockmuddad vit t-shirt under skjorta och kavaj och det självklara silikonförbudet) skulle räcka för att hålla svennarna borta från Spy Bar. Men de är sluga, dokusåpa-tittarna, och hittar på alla möjliga sätt att ta sig in.

    Senast i helgen hade en snubbe satt på sig ett par Nakkna-jeans, som han snabbt ryckte av sig i garderoben för att under dem blotta sina bootcut-diton. Men frukta ej, vi har äntligen kommit fram till ett bombsäkert sätt att skilja agnarna från
    vetet. Från och med helgen inför vi så könshårscheck.

    Reglerna är enkla:

    Friserat = nekas entré.

    Helrakat = portas."

    Tydligen är det fler som håller med mig.

  • rebecca81

    Och CareBear, eftersom barn inte har könshår är associationen inte särskilt konstig?

  • rebecca81

    Tja, vi pratar ju om TRENDEN att raka sig eller ej? Trend=att något är populärt just nu="inne".

  • rebecca81

    Min ståndpunkt är såhär:

    Det måste vara jättejobbigt att hålla på att raka sig jämt. Alla som rakar sig kan inte göra det för sin egen skull.

    Vad skönt det vore om fler kvinnor som egentligen inte vill eller orkar, men känner sig tvingade för att de tror att män tycker att de är ÄCKLIGA annars, skulle slippa hålla på?

    Om jag då säger att det är otrendigt, vilket det är, så kanske en och annan kvinna som önskar att de vågade låta bli faktiskt gör det eftersom uppenbarligen inte ALLA tycker att det är det enda rätta att göra.

    Så tycker jag, och därför diskuterar jag ämnet öht. Det finns banne mig inte ett argument för att raka sig som jag köper (eftersom jag inte tycker att det är snyggt) så därför vill jag själv ge argument mot att raka.

  • rebecca81

    Haha, jag är inte ute efter sista ordet. Fast vem vet, tråden stängs väl snart.

    Jag tycker inte att smink är samma sak, faktiskt. Även om jag själv använder det ytterst sällan.

  • rebecca81

    Pickolina, jag tar inte bort det håret heller! Jag tycker det är snyggt med hår under armarna. Vad det gäller benen så har jag så lite och ljust hår där att de är jättelena trots att jag inte tar bort det, och inte syns det om man inte tittar med lupp heller. Jag hade iofs inte tagit bort det även om det varit långt och svart:).

  • rebecca81

    Min pojkvän rakar sig i ansiktet ibland, ibland har han tredagarsstubb liksom. Båda varianterna ser bra ut. Fast långt helskägg är fult. Det kan vara ganska obekvämt att pussas när det är skägg tycker jag. Alltså, det rivs och sticks.

    Jag är alltså för rakning av ansiktshår hos män. Men jag ska erkänna en sak också, och det är att den dagen jag själv får skägg och mustasch kommer jag att ta bort det.

  • rebecca81

    Klart det inte är naturligt, men eftersom det faktiskt kan orsaka skador så tycker jag gott de kan ta bort det om de vill pussas:)

  • rebecca81

    Pickolina, jag menar inte att ni som rakar inte får det! Jag säger bara att argumenten ni framför för att raka inte övertygar mig om att jag och alla andra som inte gör det ska börja. Det är ju precis därför jag skriver, för att visa att det finns alternativ!

  • rebecca81

    Hrmm... isåfall har jag nog formulerat mig fel. Det är intressant för mig att veta varför kvinnor gör det, och för vems skull. Det är lätt att hela debatten blir infekterad eftersom andra säger åt mig att jag är ofräsch och äcklig som inte tar bort håret!

    Ber om ursäkt om du känner dig påhoppad!

Svar på tråden Hur mycket könshår ska man raka?