Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Jag har kommit på en idé till tack-korten.. Istället för ett kort, så gör man fyra små kort i typ fotoautomatsstorlek, med oss, på ett avlångt kort.. Jag tror det blir fint!

    Idag har m2b åkt iväg med sina elever till utomlands. Så himla tråkigt är det. han ska vara borta i en hel vecka....... TUR att jag ska jobba hela veckan!

  • MrsNyberg2B

    Ja... Det är ju också en bra idé.. Roligt att göra något annat än de vanliga, traditionella, även om det naturligtvis inte är något fel på dem heller, de är otroligt fina de med.

    Har funderat vidare på det där med tapeten och nu börjar, så sakteliga, ett inbjudningskort ta form inuti huvudet på mig.. Det kan nog bli snyggt, om man hittar rätt grejer...

  • MrsNyberg2B

    June20- Jag tänkte att jag skulle förminska stora bilder. Fast det är klart man skulle kunna ta i en automat också... Det vore ju onekligen rätt roligt att klä upp sig och fixa till sig en extra dag, och ta korten där... En kompis som gifte sig hade såna kort (ifrån en automat) på inbjudningskortet. Det vart jättemysigt och personligt... Synd att det var just en kompis, för då kan jag inte kopiera riktigt, det skulle kännas dumt...

    Jag är huuuuuuuungrig (förlåt Helmborn2B, kanske inte det du vill höra...) Varför tar kyckling så lång tid på sig för?????

  • MrsNyberg2B

    Förlåt mina snabba entertryck
    MsNordqvist- Jag tycker det är en bra idé, verkligen helmysigt... Och personligt med sådana ringar också! Får jag undra varför ni skulle behöva byta dem?

  • MrsNyberg2B

    Här åskade det en åsk igår. Skönt, tyckte jag, som var ensam hemma... Under natten drömde jag bara otäcka drömmar om diktatorer och annat. Vart är ens älskling när man som bäst behöver honom? Fast han brukar iofs sova som en gris annars när jag drömmer otäckheter också, inte vakna alls, men då är han iaf DÄR.

    Har insett att det nu kommer att följa RÄTT intensiva dagar i fortsättningen, ungefär fram till efter midsommar. Jag antar att man får vara glad över att man har jobb, och en positiv del till det är ju att man har mer att spara! Det är bra, tycker jag... Fast jag vill ändå ha lite budgetbröllop, alltså, inte det dyraste jag kan komma på... Nu är jag så trött, så jag orkar inte planera nå vidare,men, det är skönt att kunna koppla bort ett par minuter och tänka på att det kommer BLI ett bröllop, och i de minuterna är det världens vackraste juniväder!

  • MrsNyberg2B

    Ah.. JAg trodde först att det hade varit värsta skrivet här, men sen insåg jag att jag inte behövde läsa i kapp jättemkt..

    Har lyssnat ihjäl mig på Jonas Gardell, när han sjunger "Aldrig ska jag sluta älska dig". Jag får gåshud, speciellt på slutet.. Funderar allvarligt och mkt på om man skulle ha den som utgångsmusik, och lixom, lyssna på låten och sen trava iväg när slutet kommer... "tonartshöjningen" så att säga. Vad tror ni?

    Så har jag gjort ett monogram i indesign, som jag är rätt nöjd med... Dock var tydligen datorn mindre nöjd, eftersom sparandet inte gick som jag önskat, därför kan det dröja lite innan det dyker upp på svartbrud.

    June20 - Det funkar väl med en liten hippa bara... Det kan ju vara mysigt!

  • MrsNyberg2B

    Jag röstar också på Rom. Jättefin... Som jag fattade det så skulle man väl kunna ha den med sten som vigselring och en utan som förlovningsring... Om man kan vilja det, t.ex..

    Vi har vanliga släta ringar, i vanligt guld. Klassiskt och passar till många olika ringar, just med tanke på att man inte vet vilken typ av vigselring man önskar sig, riktigt... Väldigt praktiskt. Har en kompis som förlovade sig och köpte jättefina ringar, men nu har det tröttnat på dem (hur tröttnar man på den? jag bara älskar att ha en och att veta vad den står för...men iaf) för att de hade något mönster och var väldigt smala, passade inte med någon vigselring som passade bruden. Så nu har de bytt förlovningsringar (och ställt in bröllopet, men det berodde på att de vart gravida....)

  • MrsNyberg2B

    June20 - Kanske går det att hyra baddräkt? Handduk kan ju du ta med dig hemifrån, så kan hon låna. Sen är det bara att luras så mkt det går! :D

  • MrsNyberg2B

    Aaa... Ibland blir man väldigt ledsen. Min syster och henner pojke har precis gjort slut, jag blir alldeles ledsen och tycker det är så trååååååååååååkigt.... Man känner inte precis att man har lust att prata bröllop och lycka med henne just nu..

  • MrsNyberg2B

    Verkligen tur att man reder ut sånt.. Det enda min mor har sagt är att det är bra att hon vet, så hon kan lägga undan pengar... Inget krav från oss, eller så, jag antar att hon bara vill det själv...

    Idag kommer min sambo hem igen. Det är härligt, speciellt när man känner sig lite nedstämd..

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2