• June20

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    lillithsmamma:
    Jag har börjat fundera på den biten igen med buketten....ska ja ha levande el siden blommor ialf?! Saken e att jag vet imte riktigt om ja kommer klara av att torka dem rätt sedan och dem kommer tappa massor av den fina gröna färgensen :( Jag köpte nyligen en grön ros för att ja bara kunde inte motstå den- för ja bara älskar dem :). Sen när ja hängde den upp o ner för att test torka den så blev den så trist liksom, lite ljusbrunt på visa bitar.
    Samt nu så har ja hittat siden rosor som ser väldigt äkta ut-vilket dem inte brukar göra vanligtvis pga dålig form o nyans!
    Om jag har siden komer dem förvaras exakt så som jag hade dem på bröllopsdagen, fylliga o korrekt fägnyans.
    Annars vet jag att jag ska ha gummiträds/skelett blad runtom och några prismor dinglandes i den samt en trollslända ja gjort av Panduro matrial(vita fjädervingar, grön piprensare med en snurrad ståltråd runt som jag trätt glaspärlor på-ska nog sätta ta kort o sätta upp på "min sida" senare). Jag ska def göra buketten själv ialf. Har lyckats få chansen o prova på bindning nu på extra jobbet som du såg förut på min sidan.

  • June20

    Senaste ideérna vi fick var att ha Södertälje kringlor(eftersom jag har bott där mellan 6mån-16år) till brudskålen om jag lyckas baka goda såna och ev nån serbisk kaka/bulle om ja kan få nåt recept av m2bs mamma(el så kanske hon vill baka). Men funkar inte det så får vi köra på dounuts för det e så typiskt töntigt/roligt "oss" :) hihi...

  • June20

    Lisette_:

    hejhej! vad har ni bestämt hittils? kanske färgtema? klänning?

  • June20

    Jag har redan provat en model på den korsett som jag ska ha, ska bara ha annat tyg på den så jag har även sett tygproverna för just den o valt ut rätt färg.
    Har inte provat någon klänning innan el ens en kjol till korsetten eftersom kjolen ska sys. Men jag funderar på att gå o prova visa klänningar senare i sommar el nästa år för att vara säker på längden på släpet, vad som är bekvämt liksom.

  • June20

    Bara ni inte inhandlar era klänningar typ 2mån innan själva bröllopet! I FALL ngot skulle hända så som sy upp, sy om etc etc eftersom skräddare brukar ha fullt upp hela tiden och är det mycket jobb att göra så tar det ju längre tid...
    För hoppningsvis har vi ju alla hittat drömklänningen innan i god tid eftersom vi alla e ute så "tidigt" ;);)
    Läste förrut om någon som skulle skaffa sig en klänning 3-1mån innan själva bröllopet...då tycker jag att man inte kan ha så stora krav på utseendet av den ifall man vill ha den o den o DEEEEEN detaljen måste ju vara med etcetc

  • June20

    japp sen blir det grönsak o frukt diet den sista månaden el veckan om nåt går fel med vikten för dem 2sista kilon som ev råka vara i vägen HAHAHA....nä men ni fattar ;)

  • June20

    Väldigt fina klännigar båda 2!
    Jag tycker lite extra om den med röd kant för den hade passat min tärna perfekt när hon ska gita sig så den har jag sparat i en map som jag ska ge till henne, hon e ev på väg att gifta sig i år September.

    Dem andra som jag brukar kalla "prassel" klänningar är så fina för dem ser verkligen morderna men ändå naturliga ut på något sätt samt att dem ser ut som dem skulle prassla på ett roligt sätt men inte så att det skulle störa som en plastpåse utan att man hör hur fint tyget är! :D Tycker också dem har sån fin nyans i färgen och skulle nog passa bra ihop med dina färgpallet du valt.

  • June20

    snitte:
    Okej vad för sorts dekorationer är det som inte finns som du anser vi behöver? jag har ju också sett dem flesta p nätet o så o kan själva säga att det fattas massor men jag vet liksom inte själv vad det är jag letar efter, när jag ser det vet ja typ men inte sett det än! hahaha

    Har själv också funderat på o starta nåt eget men kan inte nåt om sådant alls vart ansöker man etc om grejr?
    Dekorationer e askul men vet inte om det är vad jag skulle vilja pyssla med direkt, tycker mycket om att tillverka sakerna från sratch nämligen. Tex tiaror etc.

  • June20

    snitte:
    anökte du hos det företaget att franshisa el anökte du till skatteverket el dylikt?
    vet ej alls hur man gör.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2