• Mysan98

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    lill mamma jag bor i Stockholm fast vi gifter oss nog inte i här om det blir som vi vill. Vi siktar istället på slott/herrgård och att dessa ligger liiite längre bort än just i Stockholm. Väljer alltså bort såna där klassiska ställen som Djursholm, Edsberg och liknande

  • Mysan98

    Helmborn2B Usch så trist!! Förstår stressen. Jag känner mig jätte stressad över lokalvalet bara för att vi inte ens vet litegrann var vi vill vara. Och då kan jag ändå känna mig tryggare med tanke på att eftersom vi gifter oss på vintern så är lokalerna inte lika efterfrågade. Men jag lider verkligen med dig just nu.

    Själv har jag tillbringat kvällen med att titta igenom fotografregistret på BT. Läste någonstans att vissa fotografer blir bokade nästan ett helt år i förväg, så trots att jag tänkte ligga lågt med just den saken så inser jag att det är kanske något som vi redan nu måste bilda oss en uppfattning om. Jag vet absolut ingenting om fotografer och känner egentligen inte heller någon som anlitat en. Så det är ju bara att titta igenom alla portflios och fundera *suckar* Och det tar ju bara typ ett halvt år :)

  • Mysan98

    Jo vi vet väl på ett ungefär, men det är lite svårt (tycker jag) att beskriva vad det är man är ute efter. I vilket fall är vi ute efter en fotograf som följer oss typ hela dagen och det brukar ju sålla bort några i alla fall :) Hittade en massa fina bilder på The Knot på brudpar som gift sig, men eftersom jag är helt imbecill vad det gäller fotografering så kan jag inte beskriva fotosättet och inte min blivande heller. Kanske det är lika bra att börja nu och kontakta fotografer så att man i alla fall kan bilda sig uppfattningar om just deras stil och om den överensstämmer med det vi är ute efter.

    Vad är det för typ av lokal ni letar efter Helmborn2B?

  • Mysan98

    June20 jo jag har BÖRJAT göra så också, men jag hade ingen koll på att man "borde" vara ute i god tid med sånt också. Finns det någonting man INTE måste vara ute med i god tid??? Helt plötsligt känns två år som väldans kort tid. Hur hinner alla andra med allt???

  • Mysan98

    lillithsmamma:

    Oj råkade jag smitta dig? ;) Jag åkte på exakt samma sak i måndags. Idag börjar jag äntligen känna mig bättre, men jag är fortfarande jätte snorig. Krya på dig!

  • Mysan98

    Förstår helt plötsligt varför vissa brudar blir bridezillor - man måste ju ha stenkoll på allt för att inget ska falla ifrån två månader innan den stora dagen :)

  • Mysan98

    Kände mig så illa tvungen att bli medlem på svartbrud.se när du frågar så där ;) Så nu kan jag svara på frågan - ja jag är medlem :)

  • Mysan98

    Min förkylning är nästan borta idag. Det finns alltså hopp om livet :)

  • Mysan98

    lillithsmamma kul att du har bestämt dig. Du kommer garanterat att bli jätte fin i den!!!

  • Mysan98

    Välkommen Lisette_ Kul att det är fler än vi som redan börjat tänka för 2008. Jag är precis som June20 jätte nyfiken på vad ni har bestämt hittills eller kanske bara funderat kring!

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2