• Lanzara

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Japp, tack June20, jag är alltså också medlem, men har för tillfället ingen bild av migdär... Men det kommer kanske

    lill mama

    Tack för länken, skall kolla in den imorgon kanske, jag är ju fullt uppe i eurovisionen nu, någon annan??! Borde gåoch lägga mig, men jag vill ju gärna se resultaten.

    Hihi, vi skulle också gärna kanske ha bröllop på ett slott, men tyvärr finns det inte många sådana i Finland... För som ni kanske vet så hörde vi till Sverige den tiden när de byggdes och då var vi inte "mycket värda"!

    Krya på dig lillithsmamma!!

  • Lanzara

    June20: Hahaa, nä jag tror faktist inte det. Bor för det första på landet (inte så långt från en liten stad, men...) Vid kusten iaf, mitten av Finland ungefär!
    Vad jag vet är det ca. 350km till närmaste slott... Och jag antar att det är mer som ett museum, eller jag vet inte, har aldrig varit dit. Men vi skall i alla fall ha vår fest vid en lokal vid havet, mycket vackert!!

    Vad roligt, skall gå och kolla in er på svartbrud nu...!!

  • Lanzara

    lill mama: Jag får inte fram sidan här. (Är i skolan). Men skall fösöka igen senare när jag är hemma...

  • Lanzara

    Så var man här igen... Ny vecka med nya möljigheter, själv har jag redan hunnit skriva ett filosofiprov i morse... Och nu borde jag läsa till nästa prov som e på onsdag... Men tror at jag tar det lite senare!!

    Lisse_: Välkommen hit!!

    MsNordqvist: Tack tack... Det är jätteroligt, verkligen! Men det vore kanske roligare om det var en låt man gilade och kunde vara stolt över... Nåja, det är ethär europeér vill ha nu. En liten tanke bara, hur skall det gå på självständigthetsbalen 6:e december, alla uppklädda tillöronen... Och så Lordi. Stackars vår president!!

    Kan väl som Mysan hålla med om att det inte har varit så mycket bröllopsprat i helgen... Skönt på ett sätt att det verkligen inte är någon panik. Även om jag skulle vilja vara gift så är jag glad att vi inte skall gifta oss ännu. (hänger ni med? )

  • Lanzara

    MrsNyberg2B - Ha ha, du är ursäktd. Självständighetsbalen hålls varje år den 6:e december (då Finland blev självständigt, 1917) på slottet i Helsingfors.

    Dit bjuder presidenten in alla "viktga finländare" på olika sätt. Jättemycket folk brukar det vara och festen direktsänds och det hör till att man åtminstone ser en del av programet när alla kommer in på rad och hälsar på presidenten. Det är väldigt högtidligt och det skulle kännas VÄLDIGT underligt att se Lordi DÄR som ni kanske försår... För knappast tar de av sig monsterdräkten!!

    Ja det är verkligen konstigt hur lite man vet om varandra, eller hmfr, ursäkta nu, men hur lite ni vet om oss!! Vi finlandssvenskar ser nämligen mest på svensk tv, läser svenska (skvaller-)tidningar osv. så därför ärdet lite pinsamt men sant attvi i vissa avseenden nästan känner bättre till Sverige. Vi kan t.ex. veta vad alla kungabarnens respektive heter, men inte stadsministernas fru eller presidentens barn!! Nåja, lätt överdrift, men såhär konstigt är det. Förlåt om jag har tråkat ut dig med denna information, men åtminstone jag själv tycker finlandssvenskarna är en ganksa intressant minoritet i olika avseenden!!

  • Lanzara

    Jag vill IGEN ursäkta för alla stavfel och IGEN lova att jag NU skall börja läsa igenom inläggen innan jag postar dem. (mm, undrar hur länge det håller??!)

  • Lanzara

    Ja det är ju så. Om jag skall vara ärlig som HOPPADES jag innerligt att Carola inte ens skulle komma till finalen. Jag anser att hennes tid är över nu...

    P.S. Hockeyn pratar vi inte om!

    Nä, men ärligt. Jag anser att det för Finlands del var MYCKET större att vinna eurovisionen eftersom vi aldirg har gjort det...

    Någon som gjort något speciellt i helgen?

  • Lanzara

    lillithsmamma: Tack tack!

    Jag började annars fundera på en grej, när kommer ni andra att börja gå i affärer för att prova klänningar/köpa klänning?

    Nu blir det läggdags för mig! Gonatt tjejer!!

  • Lanzara

    Jag är här!! Men BORDE inte vara här eftersom jag borde lära mig hur den religiösa situationen har sett ut i Finland från ca 1000-talet tills IDAG! Någon som är avundsjuk?

    Men nu kände jag mig så duktig att jag unnade mig en liten BT-paus!!

    Jag tror att jag vill köpa min klänning MAX ett år på förhand. Men då skall det verkligen vara en verkligt speciell (ifall jag köper så tidigt). Jag har på några månader på BT (oops, inser att det snart är ett halvt år!) hittat nya och speciella favoriter hela tiden!! Därför vill jag vänta till gärna ca 6 månader innan före jag köper den vackraste klänningen av alla!!

    Hur länge har ni hängt här? (och varit registrerade) Själv började jag vara här nångång kring jul... En underbar upptäckt, men ack så tidskrävande!!

  • Lanzara

    Neej, här kommer jag också!!

    Jag funderar lite på ringar. Hur skall era se ut?

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2