• Lanzara

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    VIT fresia

  • Lanzara

    Hej på er!

    Vi har visst varit lite lugna de senaste dagarna... Men åtminstone jag känner att det är skönt att inte STÄNDIGT vara 100% på bröllopshumör eftersom det är så länge ännu... Men naturligtvis håller jag alltid ögonen öppna!!

    Med själva planeringen har jag inte direkt kommit längre. En god sak har jag iaf gjort, sparar en hel massa länkar i "mina favoriter" här på datorn. Dessvärre är det ju svårt att hitta exakt vad man söker sedan osv eftersom man har så många. Så nu har jag ordnat upp den saken med att skriva ex. "klänningar" och sedan adressen. Nu har jag alltså en helt underbart välorganiserad lista och jag kollar runt lite extra på det mesta bara för den saken. :D

    Sedan har jag kollat igenom GAAAMLA festprogram från 80 och 90-talet då föräldrar och föäldrars bekanta (okej, de flesta 80-talet då! )... Även om de är väldigt gamla och omoderna kan man kanske ha nytta av en del... Lite inspiration iaf.

    Sorry annars MsNordqvist, såg inte att du hade frågat något sist trots att jag svarade senare (jag var väl bara långsam att skriva), men nu har jag ju svarat!

    Vad tidigt ni börjar sepå festlokaler!!! Jag tror inte det blir förrän nästa sommar/tidig höst vi gör det. men kanske det har att göra med att jag bor på ett ganska litet ställe och man redan känner till de olika och har varit dit andra gånger. Eftersom det blir vinterbröllop tror jag dessutom inte att man behöver boka SÅÅÅ länge på förhand!

  • Lanzara

    June20

    Dina funderingar verkar jätteintressanta och du verkar ha rätt kunskap och vilja för att klara av det... Så kör hårt är mitt tips!! Och jag håller med dig, bröllop är bara SÅÅ intressant. (inte bara mitt eget).

    Själv jobbar jag ganska mycket kvällstid nu så det blir inte så mycket häng vid datorn, dessutom borde man ju engagera sig i skolan också!

    Ha de bra tjejer!!

  • Lanzara

    MsNordqvist

    Vad tråkigt!! Men bättre lycka nästa gång får man väl säga...

    I helgen har jag mest tagit det lugnt och solat!! Vad jag älskar värmen. (och att bli brund )

    MrsNyberg2B

    Dubbelbröllop, det kan vara väldigt lyckat!! Ifall allt går bra... Men två av mina svägerskor hade dubbelbröllop, jag var inte med i familjen då ännu, men de tycker nu i efterhand att de inte skulle göra om sig. Och ångrar sig lite... Det blir väldigt jobbigt om man blir grälande om något, båda kommer antagligen att ha stora förhoppningar och önskningar om hur allt skall vara, vem man skall bjuda osv.

    MEN! om du tror att ni skulle funka tillsammans blir det säkert helt bra!!

    nej, nu kan jag inte sitta hr längre... måste uuuut...

  • Lanzara

    MsNordqvist 080808 - Turkost, lime, gammelrosa/ljung och creme/pärlvitt

    MrsNyberg2B - Lime, vitt och cerise/ljust silvergrå

    lillithsmamma - silvergrå,svart, ivory och vitt

    June20 - Lime/grönt,cream/vit o guld.

    Helmborn2b 2/8 2008 - ivory, creme, beige

    Bride aug-08: Grekiskt tema- Blått, vitt och silver.

    Lanzara 010308 - creme, rosa och ?

    Inte riktigt på det klara med färgtema ännu... Men har iallafall bestämt mig att det skall vara nåt rosa... kanske en buktett med flerfärgade rosor, vitt, olika nyanser av rosa (och rött?).

    Är vädret lite kallare i Sverige nu också?Här skiner solen ännu, men det är kallare. Plus att de lovar ännu kallare till helgen, och jag som vill sola...

  • Lanzara

    Hej hej!! Här diskutteras namnbyte idag... Jag kommer att byta till hans, men ifall jag hade ett väldans fint efternamn (vilket jag inte har, -sson) skulle jag inte byta, eller ha dubbelnamn. Eller om jag vore känd med mitt "flicknamn" innan jag skulle gifta mig! Men den risken verkar inte vara så stor... Dessutom känns det som MsNordqvist säjer mer som att vi hör ihop om vi har likadana efternamn...

    Ger också lite mer fakta om mig själv om någon vore intresserad!

    Gör: Studerar... Går fortfarande i gymnasiet. Men siktar på att bli ämneslärare senare i livet (religion och historia).

    Fritid: Tiden jag inte är i skolan alltså... Då jobbar jag som personlig assistent åt en utvecklingsstörd pojke... I sommar skall jag dessutom ha ett kassajobb! Men jag jobbar ju inte bara... Utan umgås med pojkvännen också, shoppar, läser, solar (när det är fint ute), umgås med vänner (även om det oftast blir i skolan), ser film, väver... mm.

    Igår kväll fungerade inte nätet hemma --> PANIK!! Då drog jag fram alla mina bröllopstidningar (som har hunnit bli till en hel hög), och skum-läste igenom alla för att stilla min bröllopsabstinens! (har det gått för långt?? )

    Som sagt tidigare menar vi gifta oss 1:a mars (2008)... Men jag har börjat fundera lite på maj istället pga det fina vädret. Men jag vet inte, till Maldiverna är det ju bättre att fara i Mars och vi har varit inställda på ett vinterbröllop. Men (fåfänga) jag har konstaterad att årstiden jag ser sämst ut är just på vårvintern. Likblek, det annars blonda håret börjar bli mörkt i rötterna, mer finnar osv... Jag har ju tänkt vara i solarum före, och det borde ju kanske korrigera dessa saker. Men vet ngn om håret bleks av solarium på samma sätt som det gör av solen???

    Trevlig helg alla!!!

  • Lanzara

    Hej på er!! Oj vad tråden går framåt, och vilka intressanta diskussioner! Nu är jag uppdaterad efter att ha läst igenom måånga trådar! Vad roligt med lite nytt folk, välkomna hit!!

    Har nästan lite dåligt samvete ifall jag inte hinner in på "vår tråd" och skriva varje dag... Men de e lite mycke nu, me dödsfall & sjukdom i min pojkväns familj. Men livet går vidare, och trots att så mycket vandrar i huvudet känner jag ändå att vi bara kommer närmare varann trots motgångarna!! (också hans familj och jag, känner mig nästan mer hemma där! ) Så något positivt kommer ju ur allt... Men hans far som är svårt sjuk i canser är det ju viktigt att inte "begrava innan han har dött"... Utan glädjas åt och besöka honom ännu. Men det känns så ledsamt att han inte kommer att vara med på vårt bröllop osv. (det är ju inte det värsta, men..)

    Dessutom är det mycke i skolan nu de sista veckorna... Så jag hoppas att ni har överssende me mig och mina ofrivilliga frånvaron!!

  • Lanzara

    Tack MrsNyberg2B, klänningen var dessutom jättefin, gillade spetsen!!

    Cartesia - Din klänning var också jättevacker, gillade modellen... Blev lite nyfiken på en grej. Här är det ju mest tjejer som skriver och verkar bestämma det mesta inför bröllop angående färgteman, blommor och dekorationer mm. Men hur går det för er??!

    Vi kommer att har varit tillsammans exakt 4 år ocj 1 månad när vi gifter oss, och 2 år och 11 månader när vi gifter oss. Det tycker jag inte alls att är för tidigt (SPECIELLT med tanke på att vi inte bor tillsammans innan!!!!!!!!!!!) Men med tanske på att jag är så ung vill jag ju ändå inte gifta mig innan 2008.

    Mysan98 och ni andra - Jag är också väligt på G med att börja göra inbjudningskort... Men jag måste väl änta lite ännu! Skickade efter ett provexemplar från kortdesign.se och bestämde mig slutgiltigt för att vi skall göra egna!! Mycket mer roligt och personligt!! Tapet låter intressent... jag vet inte så mycket om dem ännu, samlar mest inspiraion!

  • Lanzara

    Välkommer hit zica!! Här finns många vilt planerande 2008: -or!

    Jag tycker att åtminstone de närmaste vännerna skulle komma på bröllopet!! Jag skulle iaf gå på ett bröllop där resan inte skulle kosta mer än 400kr (och ni har fixat oxh sånt...) Sen vore det kanske bra att ganska länge på förhand "förvarna" dem att det blir bröllop och var, så kan de på ett annat sätt ställa in sig på det. Dessutom låter det ju jätteroligt att åka på resa till ett bröllop med sina vänner....

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2