• June20

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Helmborn2B:
    Lisebergs varnig! HAHAHAHA den va bra! har också tänkt på sådant men mera när ja klätt på mig kläder så ja inte ser ut som en kanin ;)

  • June20

    Helmborn2B:
    Ja mig vet du redan om vad jag har för problem med jobb. Men jag brukar söka vidare o sånt, terra o terras av AMS ska ju sitta nu i 10v hela sommaren o deppa på nån kurs. Inomhus hela sommaren suck! ok jag hade nog vart det med om jag hade ett jobb men bättre det, känns som en bättre ursäkt/anledning/vettigare sak.

    Annars försöker jag hitta åp saker ihop med m2b o nån gång med mamma el tärnan. Fika, gå på stan, bio, nu sist en kattutställning! hahaha, ska försöka börja gå ut mera när solen e ute o man slipper frysa- vad jag ska göra vet jag inte än *fniss*hoppas m2b tar hem cyklar från föräldrarna så vi kan ut o åka! yippiii och aj aj rumpan. Annars e det en hel del wedding goande på internet o tänkande.

    Ja en fråga till er alla- vems namn ska ni ha sen? eget? hans? dubbel? skapa helt nytt ihop med m2b?

  • June20

    lillithsmamma:
    undrar du hur min ska se ut el hur jag menade att hon kunde sy sin? :)

  • June20

    Helmborn2B:
    Själv har jag problem för om jag tar hans namn så sjunker chanserna för mig att få jobb lätt. Inte för det e lätt nu heller men man vill ju inte göra sakerna värre än dem redan är!
    Jag vill helst att vi heter något nytt el tar ett släkt namn antingen från hans sida el min sida så att vi "kan kräva lättre rätt på det". Men han kan inte bestämma sig om det riktigt.
    Men sen finns också valet att ha dubbel namn.

    Kan jag byta mitt namn nu o sen adda hans utan att behöva köpa nya ID/PASS igen sen en 2a gång? Jag vill inte ha kvar mitt eget mera så trött på det precis som du var.

    Ex.
    1)June Andersson byter till June Torp (pga att jag hatar Andersson)

    2)Sen göra det till dubbelt June Torp-Milijanvic

    Kan ja då strunta i nya id/pass där det står dubbelnamnet så jag sparar dem sista 700kr? el tycker inte polisen/skatteverket om sådant?
    Undrar lite för att spara men mest för att slippa krångel/fram o tillbaka med myndigheterna igen. Jag menar byter jag nu till nytt efternamn så tar det då bara 2år förns dem ska bytas igen.

    Låter ja förvirrande o onödig?
    Jag vill verkligen inte ha kvar mitt eget för det är just så vanligt och jag har aldrig tyckt om det. Vill byta till mitt släktnamn helst isfl.
    Jag vet ja kan bara ha kvar det som Fru Torp då men jag vill visa att jag är gift med honom också, därav dubbelnamn isfl.

  • June20

    im a very busy bee som tänker för mycket ibland men vill försöka allas problem så alla blir glada!
    och ja tyvärr jag sitter här på BT en hel del jaaaa ville inte erkänna helt ;)

  • June20

    Chokladtårtan:
    för att jag totalt avskyr att heta så som jag gör.
    Jag har väl tänkt att det vart en förolämpning till mamma/mormor/morfar(som inte ens lever mera nu) att byta så fort jag blev 18 samt hela tiden så har jag haft knappt med pengar för att lägga ut det på något som namnbyte, lagt det hellre på en välbehövlig semester för mentala hälsan. För en som inte nånsin haft fast arbete el 40% ens när hon jobbat som extra/vid behov/tillsvidare är 2900kr mycket.
    Men men...nu vill jag verkligen inte ha kvar det men kan som sagt ändå inte bara byta till hans rakt av.

  • June20

    MsNordqvist:
    även om jag har dubbel med ev bindelstreck eller?
    dem enda som kommer anvd mitt dubbelnamn är myndigheterna typ. Och jag rent muntligt bara....därför jag menar varför göra om ID/PASS igen? om det åt minståne står ett av mina efternamn där.
    Äsh jag får väl ringa nån o fråga annars. Det är en förbaskat krånglig sists han har satt mig i samt en del av min släkt har ett oerhört fult namn.

    Nu när jag ändå höll på kom jag på exakt vems fel det är att jag har detta fula efternamn! Det är "lagen" ju! Min morsa va inte gift, kommer hem från England med nyfödd bebbe o dem ser ingen far i närheten o automatiskt så tvingar dem mig att ta hennes efternamn pga det...man kan ju inte protestera så mycket när man är 6månader gammal precis. Skulle tydligen blivit döpt till ett Eng efternamn annars.

  • June20

    MsNordqvist:
    jag tar ju både mitt o hans men okej då ja ville mest bestpara folk med pappers arbete inkl mig själv o kostander. SUCK! orkar knappt tänka på detta mera för det ger mig magknip o han e inte spec glad över vad jag än säger.

    Chokladtårtan:
    1500 bara för själva namnet om jag byter själv då (adm kostnader för paper o att nån petar på tangentbordet liksom), det kostar ju inget om ja bra tar hans automatiskt -vilket ja nu inte kan.
    Sen kostar det ju olika vart man skaffar ID kortet då men minst 220-350kr och sen pass runt 350kr det med. Ja det blir ju 350+350+1500 sen 350+350 igen URRRRRRRRRRRRRK!

  • June20

    Helmborn2B:
    Tycker du kan hälsa din pojke att vi all här på 2008 tycker ni ska ha den ändå! ;)
    Som sagt innan, eran speciella låt, org sångaren sjunger den och det ÄR om 2år.

    MsNordqvist:
    Mhe!!! vilken kass lag! ush vad e det för viktigpetter till politiker som bestämt den lagen? borde protestera helt o hållet varrför skulle mitt namn som råkar stå förre vara mindre viktigt? Åååååååå!
    Inte arg på dig det e bra o bli informerad om sake ro ting det tackar jag för men blir bara så irreterad känns som man blir trampad på, riktigt så man har god lust att faktiskt skaffa sig ett helt eget då o skita i m2bs namn helt o hållet. Inte för han e spec hjälpsam själv men det känns som politikerna trampar på kvinnorna för det. Sista namnet är viktigast typ....grrrrrrrr!
    Sorry ordbajs!

    lillithsmamma:
    Jag ska köpa en korset från ett korsettföretag här i GBG som skickar efter den från Frankrike(där dem sys tydligen annars vanligt med England el USA). De ska sen också sy min kjol då dem också fixar själva sömnad, antingen köper dem in åt en el så kan man köpa tyg själv(jag ska köpa själv).
    Hmmmm ska försöka ge en bild genom websidor, den ska vara i creame färgade tyger/spetts passar bättre med min bleka hy solbränd el ej hahahaha...

    Korsetten nr 13 om du rullar ner,kommer utan spetts på kanterna så jag ska sy fast en på bystkanten enbart, men du ser hur det blir med det hängandes:
    www.conifer.nu/Damk_rdfl_kupa.htm

    Enbart kjolen på klänning PRONOVIAS 2006 -INDRA
    Går in på hemsidan,brudklänningar,provians 2006 nr 1-15 o sedan klänningen Indra. Man kan klicka så man får se baksidan av den också det var det som jag föll för helt med släpet! :)
    ramonadesign.se/

    Lite egen design o blir ju helt orginal ala mig hehehe...sen hade jag tänkt köpa tyll till en slöja i creame med och sy fast en bred spetts kant (1920-1940tals stil) som matchar spettsen för kjolen , ska köpa så jag kan få samma spetts fastsydd på korsettens byst. Om länken funkar så ska den se ut i denna stil:
    ericakoesler.com/catalog2005s/veils/pages/568_40_jpg.htm

  • June20

    Klänningen e väldigt fin i mitt huvud ialf frågan e om det funkar sedan IRl men det borde det göra tycker man ;)....men har väldigt svårt att välja längden på slöjan bara, ska den vara långt ut ner på släpet? el ska den gå precis 2cm ovan golvet? el ska ja ha den precis nedanför rumpan? det enda jag vet at den får inte vara kortare än så på baksidan, på framsidan OM jag ens ska ha en framdel att lägga över så kan den ju stanna vid armbågaran så man kan röra sig.

    Nån annan som tänkt på slöjlängder?

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2