• June20

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    *BLEEP* ja kunde bara inte hålla mig!
    ja gick o köpte papper ja sett på Panduro för att göra en test på inbjudningskorten :( ush ush så onödigt känns det som men ja verkligen älskar o pyssla me grejer, favorit ämne i skolan? bild? näääää då!
    Bla vill ja se om det blir så som ja tänkt i huvet att det ska vara men man vet aldrig....samt att jag vill skicka ut små liknande kort till en del personer som en suprice nu har vi förlovat oss!(nu i sommar) o då måste ju pappret vara detsamma som sen.

    Har även suttit o börjat tillverka en prinsesskrona i rött stål som ska ha pärlor i trianglarna sen....vet inte varför ja ska ju inte ha den själv för ja har ju min antika tiara redan....antar ja får kalla det min hobby eftersom ja inte har et jobb just nu så vad ska ja annars göra mellan sökandet?!

  • June20

    lillithsmamma:
    jo jag har funderat lite på visa saker ang sådant. Släkten tycker man ska bli stylist/skapare av något/dirlayartist etc
    och jo jag vill men frågan e bara hur jag ska "öppna" ett företag o hur det ska se ut etc
    Har märkt at just bröllopsbiten e väldigt attraherande för mig, hur kan man tröttna på något när allt e så kul o pilla med samt e så vackert o ens tita på hehe...
    Får se vad detta leder. Vet redan att det finns visa som skulle kunan konkurera ut mig en hdel del men övar ja upp visa bitar så kan ja nog komma högre upp. Fast o andra sidan skulle jag vara billigare än dem ev.

  • June20

    jo men jag har inte ens gjort klart kronan än hehehe har inga bilder o visa förutom dem 2st tiarorna i grönt stål, glasblad o pärlor, de vet ja inte om dem är bra för försäljning...el jo de skulle nog gå men som sagt 2 hela o 1 halvgjord inte mycket o komma med än så länge. Fast har gjort lite halsband med ifs. Äsh vi får se vart det leder kanske kan fixa något efter sommaren, måste nog ha en websida också isfl.
    Eller hur tänkte du att jag skulle annonser på köp o sälj?? hmmm...kanske man inte får.

  • June20

    lillithsmamma:
    jag har en sub webplats som bara har bilder alltså inte en riktig hemsida.
    Där kan du se dem ja gjort förrut men bilden e lite suddig eftersom det är taget med en mobil som hade kass ljus.
    Resten är bilder(bättre)på saker jag gjort på praktik/extra jobbet. Lite bröllopsfreak e ja nog hehehe...alla blommor på bilderna är i plast el siden. ;)

  • June20

    Vi ska gå till min tärnas jobb imon o lämna fördelsedags presenter för hon hade ingen fest pga strul med sin man så ja tänkte gratta henne ändå.
    Sen ska vi nog gå o strosa på ett museeum lite o sen fika med smaksiga choklad saker på café..ajabaja men jaja...:P

    Ni andra?

  • June20

    Nej det hade inte jag heller velat o nu planerar vi in lokaler som inte har plats för flera direkt heller så. Läste om att det blir otur för den ena buden också att 2 par gifter sig samtidigt om man tänker på sådant, jag som e värsta otursfågeln med det mesta vill undvika mista lilla o e fånig nog på visa delar att nej det el det ska det inte vara el så får man inte göra, mest små saker som han får inte se klänningen, gammalt/nytt/lånat/blått/slant i skon o ja ska inte baka tårtan själv-det hade ja inte klarat av ändå HAHAHAHA! :P
    Fast buketten lär ja få fixa själv för floristen va inte så vänligt när hon hörde vad jag ville ha så jaja får göra själv o ja sparar typ mellan 200-1500kr!

  • June20

    MsNordqvist:
    every day för det senaste 1,5året har det vart för mig med, om jag får ett svar ens för den delen. Jag vet precis hur du känner dig! Man blir så less på det hela.

    Nu ska arbetsförmedlingen tvinga mig gå på en kurs- tillbaka till arbetslivet(snarare välkomen till anonyma depprimerade) i 10 veckor!!! Där rök hela min sommar till att sitta på nån sorts skolbänk mån-fre(och vad jag uppfattade 8-16 var enda förbaskade dag o jag får ialf bara samma summa som innan).
    Det enda som är bra med det är att alfakassa dagar skjuts upp till senare.
    Ja jo just det Alfakassan har nu medelat att jag förbrukat 600dagar o att för att få fortsätta efter nästa utbetalning måste jag ha jobbat i 6mån o 70tim/mån!???????????
    Hur ************** skulle ja kunnat göra det när jag inte får något jobb? Tala om verkligen uppmuntra till soss el bo på gatan!
    Det är så man har lust att åka till STHLM med en klubba o hälsa på Göran.

    Jag som hade ialf tänkt hälsa på 1-2v i Halmstad när min m2b sommarjobbade/hade semester. Förra somaren va ja där bara 4dagar o det regnade var enda dag. Samt det är denna somar vi ska förlova oss också :( super romantikst med AMS!

    Ursäkta MsNordqvist ville inte kliva in där med mitt men jag kom bara på igen varför jag känner mig skit ang jobb mm just nu. För en kort stund hade jag glömt vad som hände i Fredags.

  • June20

    Chokladtårtan:
    Ha ljusgrönt/lime det ser inte juligt ut.
    Ser mera romantiskt/sommrigt :)

  • June20

    Jo lila e fint med o blir som en brytning mot det mörk röda :) det var rätt fin idé!
    Kan tänka mig mycket fina hemmagjorda inbjudningskort i kanske vit papper med rött o lila siden band omkring....om jag skulle ha dem färgerna själv. Nu e det försent o ändra på mina hehehe har redan köpt tex skorna. :)

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2