• June20

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Mysan98:
    låter mysigt!

  • June20

    Imorron blir det mini hippa i GBG!
    En sup (inte mycket :P ) o chokladpraliner(då just den buiken med dem goaste är stängd denna dag) sen bada, bubbla jacuzzi o bastu en liten stund.
    Gå på stan o dela ut godis till pojkar-om honnu inte freakar loss o def inte vill ha krona på huvet el göra nåt sånt. :/
    Iväg till GBGs chokladfabrik o kolla in där kanske hon kan få med sig något hem till sin m2b att ha på kvällen.
    efter det möta upp med min mamma o gå på restaurang o äta något najs o nån trevlig drink.
    Hoppas vi får lika bra väder imon som idag! Skönt me solen igen.

  • June20

    ja mena ja var tvungen o förköpa pralinerna eftersom butiken e stängd imon,virripanna!

  • June20

    Vi har nog bara sagt att det går för bådas hippor att ut o festa typ "värsta grejen" skulle vara att dansa på en bardisk o supa typ men det e inet så pinsamt igentligen för sådant har vi gjort förr fats inte supit huvet av oss alltså snarare bara shottat en hel del men sen slutar man ju i tid med.
    Eftersom vi båda nu inte har så många bekata/vänninor så förväntar vi oss ju inte värsta grejen o vill inte ha det men ja tyckte att bada,mat,choklad,dricka o lite kul kan man nog ha ändå. Och det ska hon få.
    Vet inte ens om ja lär få nån hippa eftersom dem som igentligen borde hippa mig senare 2008 bor i Spanien då(dem planerar att flytta det närmsta året nämligen BÅDE tärnan o min mamma men på olika ställen).
    Min moster bor i Rönninge o det e ju en bit från GBG så det skulle isfl vara om dem vill göra en sista minuten grej om dem kommer hit någon dag innan vigseln. Vet inet om ja ens pallat med en heldag hippa ens om det va med relax grejer precis sita dagen innan för då hade ja nog fått spatt o stressat ihjäl :( vi får se, de vet att ja INTE heller vill ha fånerigrejer.

  • June20

    Kan berätta om dem ja sett på stan som va rätt piniga. En tjej tvingades hoppa okring i en skidoverall, mössa, skidglasögon och stavar i varsin hand INKL inne i en spårvagn fram o tillbaka i gången?! VARMT!
    Sist såg m2b o ja en kvinna som antingen jobbade som strippa,i en porrbutik, RFSU/Gynekolog el som sjuksöterska på BB för hon hade en mössa på huvet i plast som såg ut som antingen en kondom el en bröstvårta! :O Ush det verkade pinit som bara den!!!

  • June20

    neeee precis ska bara tvinga henne ha en krona på huvet o sen dela ut dummle till killar typ.

  • June20

    Hade hippan idag och det gick rät ok inget jätte pinit alls.
    Vi smög drack barcardi brezzers i omkläddningsrummet med chokladpraliner innan vi gick ut o latbadade oss i badhuset. Snacka massa skit, framtid o bröllop.
    Sen fick hon sätta på sig kronan o först ville hon inte riktigt men de strunta ja i så den åkte på ialf o glömde nästan bort att hon hae den på sig sen.
    Sen fick hon dela ut Dummle till en del folk. Lite killar o pansionärer o en hög ungar. Gick igenom halva stan till GBGs chokladfabrik där hon fick välja grejer att ta med hem till sig o m2b och vi mötte upp med min mamma som köpte en hög sjäv med gott gott....vidare till The Golden Days för middag o smultrontårta Mmmmmm. Sen gick vi runt innan alla butiker stängde o glodde på toppar o sen åkte alla 3 hem o sov! på varsit håll HAHAHA...

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2