Inlägg från: MrsNyberg2B |Visa alla inlägg
  • MrsNyberg2B

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    MsNordqvist - Såg du rean? Jag gjorde på ql en liten varukorg på det jag skulle vilja köpa.. (och då hade jag inte kollat in ordinarie sortiment) Sånt som kan vara bra att ha och som man kanske inte kan få tag på om ett år, sådär... Jag säger bara - min sambo skulle blivit galen, det är tur det är fotboll på tv.. Det ÄR väldigt roligt att sitta och pilla med det där, oavsett vad man ska ha det till3..

    Har en liten katt som också gärna vill vara här och skriva.. Ett PS bara, så ni vet hur poppis ni är... :D

  • MrsNyberg2B

    Grejen är ju att det kommer till ganska mkt smågrejer som man inte tänker på från början, antar jag eftersom det alltid brukar vara så, och då plockar det ju på... Antar att man väl kommer ha glömt någonting till slut iaf, så man får ta första bästa som kostar multum... Den vanliga turen.. ;)

    MsNordqvist - fick mkt högre lön än väntat, så jag kunde ha köpt ännu mer ifrån panduro... :D

  • MrsNyberg2B

    Lanzara - jag hade tänkt att ha det tillsammans med någon form av blomdekoration på borden alltså, idag kom jag på något annat när jag funderade, men såklart har jag glömt det.. Förmodligen var det en dålig idé..

    MsNordqvist - javisst.. har letat pärlbutiker överallt på hela internet känns det som, allt för att hitta exakt rätt nyans och exakt rätt pris för väldigt många pärlor...

  • MrsNyberg2B

    Å, tackar så mkt för länken... Försöker nu att komma in på den sidan, men det går inte... Men å andra sidan, så är det inte mkt som funkar på den här datorn i dag, så jag får väl prova igen senare...

  • MrsNyberg2B

    MsNordqvist - Jag tror dig. VERKLIGEN. Så därför blir jag än mer nyfiken när jag inte kommer åt sidan...........................

    Å det fina limegröna bandet var slut i affären!!! Jag hoppas att det kommer nytt, i så fall ska jag köpa ett lager på flera hundra meter..

  • MrsNyberg2B

    Vi har ju åxå bytt datum, så jag uppdaterar en gång till... :)

    Nu ska jag vara gräsänka en hel vecka, så då kan jag sitta här och umgås jättemkt.. Har kommit på att jag ska testa en gipsgrej nu - har blivit alldeles kreativ helt plötsligt, det skulle kunna bli bra som framtida dekoration eller bordsplacering kanske.. Hjärtan med tygblommor i eller andra material, men just nu är jag inne på blommor å blad.. Ska se hur det blir, spännande hur som helst...
    Lanzara 1/3-08
    MrsNyberg2B 17/5-08
    MsNordqvist Midsommarafton 20/6-08
    lillithsmamma 080808
    Bride Aug-08 080808
    June20 080808
    vilse i djungeln sommaren 2008
    Madeleene 080808
    anna&rolle 080808
    paige Midsommarafton 20/6-08
    Snitte: 5/7-08

  • MrsNyberg2B

    Snitte - kan ni inte ha betalbar i så fall? Det lutar åt att vi kommer att ha det, för då får de välja själva... Naturligtvis bjuder vi på vin till maten, men kostnaden för fri bar blir lite väl saftig.. Det är viktiga i så fall är ju att man informerar om det. (fast om du inte vill ha det alls, så kan du ju råka glömma det på inbjudningarna... :D)

    MsNordqvist- Verkligen schysst ställe det där pärlstället... Glömde nämna det förut..

  • MrsNyberg2B

    Min blivande svåger och hans brud gifte sig i hemlighet, så de var ju tvugna att bjuda på drickan... Men de gifte sig hemma, så det blev visst mer av en "hemmafest".. (somliga var ju inte där, eftersom det var på annandagen och jag var hemma hos min familj..... *hmpf*)

  • MrsNyberg2B

    Jag har varit på ett bröllop med betalbar. Funkade jättebra. Eftersom valmöjligheterna begränsas jämfört med en vanlig bar (eller iaf gjorde det det vid det tillfället, men det beror väl på hur man gör) så kan man inte välja allt möjligt. Tror inte att någon glömmer att det är ett bröllop, verkade inte så på det bröllopet jag var på. Det var jätteroligt!! Nackdelen var att de inte skrivit i inbjudan att det skulle vara det, så man hade ju inte med sig så mkt pengar, fast i det stora hela gjorde det ju inget.
    Annars kanske någon bål kan vara ett alternativ, då kan man ha både alkohol och utan, och då väljer man ju mängden själv.

  • MrsNyberg2B

    Bål är ju alltid festligt.. Fast kanske inte som enda dricka, för det kan bli aningen sött efter ett tag.. Men absolut tror jag vi ska ha med det, och som sagt, bra för barn. Men ställ de olika skålarna på skilda håll, när jag var på mina kusiners bröllop och var sådär 11-12 år stod de jämte varandra och såg likadana ut, ni kan ju själva gissa vilken jag råkade välja.. Tyckte dock inte att det smakade så gott....

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2