• June20

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Lisse_:
    kom på en till grej men den kanske e en sån självklar sak också, kanske man kan ha på bordet brevid o ställa ut sen också el jag vet inte...beror ju p hur "klottrigt" det ev blir om man ställer ut allt direkt....men socker till kaffet?! hehe...

  • June20

    MrsNyberg2B:
    hur menar du man ska göra såna kort? ska man "förminska" stora kort till små o sen sätta ihop på tackkortet el menar du man ska sätta sig i en fotokur o ta korten?under bröllopsdagen el vanliga kort nån dag sneare?
    Blev lite snurrig där på den idén men den lät kul ialf!

    Lisse_:
    Yes i know! ja tror vi har förlorat våran gratis fotograf hon svarar inte på mailet ja skicka härom dagen. Hon kanske tappade intr för det?! Synd för ifsl måste vi fixa nån ny gratis el så får vi hosta upp 3000kr :( vill inte kasta ut så mycket pengar på en sådan sak....finns det inga fotografer som bara kan ta bilder o sen sätta på en DVD o sen fixar vi bilderna själav isfl?! Eller tar dem ut lika mycket ialf? SUCK!! Dessa fotografer är verkligen blodsugare o många fler än dem ifs så fort man nämner bröllop!

  • June20

    Nu har ja lagt upp bilder på Svartbrud med :)
    La upp några extra som e lite roliga med.

  • June20

    Virarr runt i dumhet o kommit på att jag vill byta vigselringen IGEN! för 2a gången....tur att det är sista ringen o ja har mer än 2år på o hitta DEN ringen gämfört med förlovningsringen....den e ja fast på nu ialf. :)
    Jag ska titta på antikbutiker ev istl för nya ringar för jag tror jag vill ha något som inte ser nutida ut. E galen i antika saker :P hahaha...
    Satt o stirra på några på Tiffany.com men dem e all i platina el vitguld, suck tycker det ser så kallt ut tyvärr vill ha rött guld med värme i samt min förlovningsring ska vara i rött så måste matcha lite bättre. Det e fint med platina o vit men passar inte mig som person/hand el vad man ska kalla det. Har nog inte råd med en Tiffany heller för den delen men de hade väldigt fina nygjorda men med gammal stil.

    Såg även på OrleansJewels.com massor av fina men dem har enbart "man made dimonds" känns inte lika romantiskt av nån anledning för just vigselringen....annars har ja en sådan ring med diamanter runt hela fingret.

    Måste bara berätta en rolig sak! Ja va o titta på ring åt m2b för nån månad sen och guldsmeden, som tom tillverkar allt från scratch i sin egen studio, trodde ja hade "gammal/äta diamanter" i min ring -råka ha den på vigselfingret också!! Ja blev nästan paff för visst e dem nära liknande men jag tycker ja kan se skillnad på dem men antar det beror på ljuset el nåt? Såg ett program på Discovery om skillnaden på såna diamanter o "gammla" och dem sa den enda sättet att se skillnad e genom att lysa UV på dem o sen släcka lampan! den som lyser är "man made". Om juveleraren el diamanthuset inte har graverat dem med logga då.

  • June20

    Mysan98:
    vad var det för text på pappret som stod? det var inte ett provexempelar då eller?

    Ni som inte förlovat er än(som vi inte har heller) hur ska ni "annonser ut" det? Annons i tidningen, ringa folk, skicka ett fint/roligt vykort, berätta för em personerna när ni väl träffar dem för fika/middag/hälsar på/råkar-på på gatan?
    Jag har funderat på att skicka en liten fin lapp/kort i posten som en SUPRICE gissa vad vi gjort/han friade typ....kommer shocka visa ialf vet jag *flin*.

  • June20

    ja kan då prata rapakalja! vette fasen jur ja vänder,hittar på ord o flyttar på orden! menade ju: precis som vi inte har. :P

  • June20

    Mysan98:
    aha det var ju onödig text...lite smörigt också. Förstår vad du menar! ;)

    AH!! smart grej! fast vi kan nog inte göra så för ingen av dem som vi ska medela via "kortet" bor här i GBG alla e på andra sidan Sverige el nere i Jugge då :( Bara nån enstaka som ska bjudas som är i GBG då el bor här ens.
    Fast vilken grymt sätt att fejka en fest liksom, lätt jätte roligt att man ska försöka hålla sig hela tiden :D Det hade jag faktiskt velat göra om vi kunde.

  • June20

    Fick reda på idag att min tärna planerar en borlig vigsel 16 Juni kl 15.00 redan!!
    Så snart måste jag springa till Rådhuset o vara fin :D ska bli intressant och kul för jag har aldrig vart på en vigsel i Rådhuset och för övrigt så har jag bara vart på en vigsel övrhuvudtaget innan när jag var 6år!
    Glad att vänninan ska gifta sig också förstås fast hon ska inte ha nån fest nu utan senare i September för flera personer med hela karutan: klänning, massa mat, sprit, dans o musik etc
    Ska ev ha en minifest på en restaurang efter vigseln om dem har råd men det spelar ju ingen roll igentligen eftersom dem ska ha stora festen sen, fast nog kul för henne o ha 2 fester.

    Aaaaaaaaaaaaah! kom just på vad ska ja ha på mig nu då???????????? :( typiskt!
    Blir at dra till en 2hand butik imon o leta fast det kan nog vara kul det med.

    Undrar en sak? Tycker ni att jag ska köpa en liten present el stoppa nån hundring i hennes ficka som "good luck" i present redan nu? Jag tänker självklart ge henne pengar sen för den stora festen som present för det är det dem önskar sig. Men ska ja ge nåt litet nu redan?

    Sen en annan sak...vi har typ inga "bekanta/vänninor" som vi kan festa med direkt så ja kan inte fixa en riktig "Hippa". Min mamma fins ju här i GBG men de blir typ bara ja, hon o bruden? :/ 2st 26åringar o en morsa?
    (hennes mamma bor i Sundsvall o bruden kommer inte bra överns med henne pga saker hon gjort/sagt men kommer ialf bli bjuden på stora festen senare).
    Eller tycker ni att ja ska göra en mini kidnappning o dra med henne ut på krogen med en krona o slöja på huvet? ser det dumt ut med bara oss 2 o hon har sånt på huvet?
    I sånna fall vad tycker ni jag kan göra förutom bjuda henne på drinkar o dansa massa?

  • June20

    Men när det gäller dessa så tror jag det finns många alternativ som hon kan välja til vigselring eftersom dessa, alltså ingen diamant som sticker ut som ett berg som kan "överrösta" nästa ring liksom.
    Jag tycker det e hugget som stucket men tror också det e enklare att matcha ROM med nån annan ring etersom den e blank, majoriteten av ringar e blanka.

    snitte:
    Precis vad jag funderat på!!
    Lite bada o bastu o sen gå till en bar som också serverar något att äta o sen festa lite efteråt med drink i baren.
    Fast jag vet inte hur jag ska "lura" henne att träffa mig och tag med sig baddräckt/handduk. Jag kan inte be hennes m2b att smussla det till mig för han kan inte svenska/engelska o jag kan inte spanska/ryska! :(

  • June20

    skenan:
    du e inte ensam jag e arbetslös o han studerar men han har ialf ett arbete efter studierna men vi hoppas på att han ska få arbete inom det han studerar för då kan vi hinna spara ännu mera samt han får ju jobba med det han vill jobba med. Annars får vi nog ta ut ett 10 000 lån men den dagen den biten.

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2