• Brud 2008

    2008 Sommarbröllop, tråd 2

    Hej, en till som har hittat hit :)
    Jag orkar inte läsa igenom hela det här lååånga inlägget, så jag har ingen aning om vad ni pratar om här, men jag kommer in i det :)

  • Brud 2008

    Tackar :)
    Jag ser fram emot en massa hjälp av andra som är lika förutseende och planerar i god tid ;)

  • Brud 2008

    Vi har inte kommit så långt ännu, vi har bara bestämt att det blir någon gång på sommaren. Vi har varit och kollat på några olika slott att ha festen på, men inte riktigt bestämt det heller :) vi har väl diskuterat det mesta, men inte fattat några beslut ännu.
    Jag känner lite att sen vi bestämde att det blir om två år så tänker jag knappt på annat än bröllopet och allt som hör till, men min blivande man har väl inte riktigt fattat ännu att det ska bli av :)
    Och ärligt talat, om man tänker så mycket på det nu, hur ska det bli när det närmar sig ;)

  • Brud 2008

    Jag bor i Göteborg och min fästman bor i Malmö, men vi flyttar ihop när han är klar med sin utbildning i januari. Vi ska gifta oss i Skåne eftersom vi båda kommer därifrån.
    Så hur långt har alla andra kommit? Har vi kommit långt eller ligger vi efter ;)

  • Brud 2008

    Ojdå, börjat köpa saker redan innan förlovningen :) Jag har inte vågat börja köpa saker och så riktigt än, jag väntar på att min fästman ska komma ikapp och inse att han verkligen vill gifta sig då så att vi kan börja välja saker tillsammans. Men jag hittade honom framför bröllopssidor på internet förra veckan så det är nog ett bra tecken :)
    Så har ni satt ett datum för förlovningen?

    Förresten så måste jag bara säga hur skönt det är att ha nån att diskutera allt med eftersom ingen av mina vänner är ett dugg intresserade av bröllop :)

  • Brud 2008

    Du får i alla fall gå på bröllop och få lite inspiration snart, jag misstänker att ingen jag känner kommer att gifta sig inom två år, så då blir mitt eget bröllop det första jag går på :)
    Synd att frieriet inte blev nån riktig överraskning, men se det som att du får en chans att förbereda dig, du vet väl ändå inte exakt när det blir... Min fästman friade till mig, och jag blev så chockad att jag nästan glömde bort att vara glad :) Han hade verkligen övertygat mig att det skulle dröja länge, det känns fortfarande overkligt när jag tänker tillbaka på det. Så jag tror att du kan njuta mer av det när du är förberedd men ändå blir lite överraskad :)

  • Brud 2008

    Speciellt att de diskuterade färgtema, det är en sån typist grej som inte är intressant för killar oftast :)

  • Brud 2008

    Lägger till mig själv också :)

    June20 22st
    Snitte 60M-120K
    MsNordqvist 80-90
    lillithsmamma ca fyra vigseln 55 festen
    Anna&Rolle: 50 stycken ca!
    Lanzara: Ca 100
    Brud 2008: ca 50-60 st

  • Brud 2008

    Jag har också funderat över varför här är så dött :) Själv har jag haft mamma och systern här över helgen, och vi har spenderat den mesta tiden på IKEA eller på Ullevi, så det har inte blivit nåt surfande för mig... Men man blev ju förvånad över hur lite som hade hänt :)

  • Brud 2008

    June20: Jag bor i Lövgärdet, min fästman bor i malmö tills januari då vi flyttar ihop... Var bor du nåstans?
    Vi ska ha bröllopet i Skåne eftersom vi båda kommer därifrån och har släkten där, så jag har ingen koll på lokaler och sånt här. Ringarna köpte min fästman i Malmö. Men jag letar också efter en bra guldsmed här, jag tänkte beställa vigselringen här.

  • Brud 2008

    Kan ni inte designa själv då? Jag tror inte heller att jag kan hitta den ringen jag vill ha som ska passa med förlovningsringen, så jag försöker hitta nån som kan fatta hur jag vill ha det och göra något som funkar av det :)

  • Brud 2008

    En carat.... ja då finns det ju marginal för att spara en del :) Jag tänker mig flera små istället, bara så att det blir lite glitter liksom... Men oavsett så är det ju viktigt att de kan tolka precis vad man är ute efter om man inte har stenkoll själv :)

  • Brud 2008

    Vi funderar också på att åka på kryssning, men vi kommer inte att ha råd med det direkt, så vi kanske åker på vår bröllopsdag istället.... Så den senaste planen är att åka till ett mysigt spa några dagar. Vi vill dra ut på det, för vi tänker att man ändå är så lycklig direkt utan resa, men så vill vi ändå komma iväg bara vi två och landa lite.... Men 50000 har vi inte :(

  • Brud 2008

    paradise: Jag trodde också att jag var ensam tills för en vecka sen eller så när jag hittade hit :) Men det lär väl komma fler och fler nu...
    Jag har inte heller vågat köpa något ännu, på nåt sätt känns det inte riktigt officiellt innan vi har bokat lokal och kyrka, även om vi har ganska bra idéer om hur vi vill ha det mesta :)
    Så hur långt har ni kommit i planeringen?

  • Brud 2008

    Nej jag tycker att det är bra att vara ute i god tid så att man hinner ångra sig tillräckligt många gånger för att veta vad man verkligen vill ha :)

  • Brud 2008

    Jag vet egentligen hur jag vill ha det mesta, så på det sättet känns det som att det är väldigt snart, men jag har för tillfället världens sämsta ekonomi som knappast räcker till hyran så alla inköp får vänta till hösten iaf :) Väntar på en ganska stor summa pengar så då blir det säkert nåt... Men jag tänkte gå och titta på ring snart för att kunna sätta en bättre budget, så då kanske det känns lite mer verkligt även om man inte köper den nu...
    Men hittills har min fästman bara sagt att han vill ha bröllopet om två år (efter mycket tjat från min sida :)) och vill inte sätta ett datum, så det känns lite långt borta...
    Så, paradise, var har ni tänkt er att ha det, och vilket datum?

Svar på tråden 2008 Sommarbröllop, tråd 2