• Malin22

    Varför träffar vissa tjejer alltid fel killar???

    Ojojoj, din syrra låter som min tvillingsjäl ;). Beter mig precis likadant fastän jag vet att jag mår dåligt av det sen.
    För min del tror jag de beror mkt på mig själv. Jag träffar killar på alla möjliga olika sätt och ingen av dem är den andre lik, ändå slutar det alltid likadant, så då måste det ju bero på mig. Misstänker att det har att göra med att jag är skilsmässobarn och någonstans inte riktigt vågar ge mig in i ett seriös förhållande av rädsla för att jag ska bli lämnad igen (som jag blev av pappa). Av den anledningen så väljer jag omedvetet killar som inte är ute efter något seriöst från början, eller så förstör jag förhållandet när det gått ett litet tag (1-2 mån).
    Har blivit medveten om detta senaste året och försöker ändra mig, men det är svårt, ett sådant beteende sitter väldigt djupt.

    Kanske kan det vara ngt liknande för din lillsyrra? Även om hon inte är skilsmässobarn kan hon ändå ha blivit sviken tidigare. Eller så kanske hon är osäker på sig själv när det gäller kärlek, vilket jag har märkt kan få även en svärmorsdröm till kille att bete sig som en gris (varför vet jag inte).

    Hoppas min lilla historia var till någon hjälp!/mvh Malin

  • Malin22

    Thérese
    Ja du... jag önskar verkligen att jag visste.
    På något vis måste man väl erkänna att man faktiskt förtjänar att bli älskad lika mycket som alla andra.
    Sedan får man väl helt enkelt försöka vara modig och försöka lita på att den man har en relation med inte lämnar en om man visar att man tycker om den. Tvinga sig själv att gå in i ett förhållande utan att förutsätta att det ändå kommer ta slut.
    Det låter kanske sjukt men det finns nog inget mer skrämmande för mig än att lita på någon någon jag tycker om och vara mig själv med den personen.
    Tänk att det ska vara så svårt!

Svar på tråden Varför träffar vissa tjejer alltid fel killar???