• roffan

    Hej, Bluebride!! Hur går det med allt? Har det ordnat sig eller måste du flytta?
    Hej, E-tuna!! Hörs vi ikväll? Ska bröllopsfixa med mannen ikväll, men sitter här senare. Allt verkar lite bättre idag, tack och lov...

  • roffan

    Hur känns det? Är ni eniga i beslutet? Annars förstår jag att allt känns skit! Men med sommaren framför dig kan det bara bli bättre. Känns förmodligen inte så, men jag har också tagit mig ur relationer med sår som jag aldrig trodde skulle läka. Men de har de alltid gjort :) Och vad jag förstår så är du ung fortfarande. Har du inte familjen i närheten, och vad säger de?

  • roffan

    Lysning, alltså tillkännagivande av vigseln, gör man sedan gammalt ett tag innan bröllopet för att andra personer skulle ha tid på sig att invända mot bröllopet av särskilda skäl. Idag behöver man inte göra det eftersom skattemyndigheten är den instans som talar om om det är lämpligt eller inte att dessa två ska gifta sig. Vid lysning tror jag också att bröllopspresenten ska lämnas redan då. Lite osäker dock!
    Hur känns det att behöva åka på bröllopsfest då? Skönt att träffa mamma och pappa?

  • roffan

    Okej. Ska du söka dig tillbaka till Stockholm nu då? Och hur går det att bo ihop med denna man om det är slut och du fortfarande är kär?

  • roffan

    E-tuna! Vad vi verkar "gå om" varandra nu för tiden! Imorgon gifter jag mig! Och min man är nervös, men han har börjat le igen! Och pratat om sista chansen att leva lite syndigt, så jag måste rusa nu :) Hoppas vi hörs imorgon, eller senare idag, menar jag! För sedan blir det nog inte så mycket, med bröllopet bakom mig och svärmor inneboende...

  • roffan

    Tror jag är nervös... Övar brudvals, städar, bäddar sängar, skriver komihåglappar och tar emot gäster som vill gratulera i förskott. Springer runt runt och gör saker jag inte borde och gör inte saker jag borde... :) Hur är det med dig då?

  • roffan

    Vem vet? Jag börjar bli stirrig nu :) timmar kvar... Men vad är det egentligen man är nervös för? Jag är inte rädd för att var "inför folk" och jag är inte rädd att jag gjort fel. Vad är det då?

    Komihåglapparna ja, de är till för allt, som att komma ihåg att ta på barnen kläder, åka till frisören osv..

Svar på tråden E-tuna!