• roffan

    E-tuna!

    Smaklig måltid! :) Det hade jag!

  • roffan

    Du har nog rätt i allt utom att vi ska fokusera på annat än bröllopet. Det gör jag själv. Vore kul om han märkte när jag kommer hem :(

  • roffan

    Ja, typ hela tiden. Han säger att han älskar mig, men ibland tror jag mer att det är beroende än kärlek. Kärlek måste man underhålla, den är inte gratis och självklar. Tror dock inte att det är en kris, jag bara tröttnar på att inget någonsin är RIKTIGT bra, om du förstår. Jag vill ha det som jag vill ha det - NU! (Ja, jag är tvilling :) )

  • roffan

    Nä, menar verkligen inte att gnälla, jag gifter mig ju med honom om fem dagar och det skulle jag väl inte göra om det inte vore för någon anledning, men jag blir så trött på att ge ibland. Jag vill ha uppskattning för det jag gör och för den jag är utan att be om det. Har tyvärr helt fel taktik, jag vet, för jag tenderar att bli likadan tillbaka och det spär bara på bekymren... Vet att han är som han är efter att ha fått höra allt av hans mamma och är bästa vän med hans ex som levt med honom i tio år... :)

  • roffan

    Idag är du verkligen både terapeutisk, analytisk och pedagogisk! :) Läste även tråden om billiga bröllopstidningar...
    Hur har ni det då? Tittar gubben din på burken?

  • roffan

    Nu eldar du upp mig, E-tuna. Bäst vi byter samtalsämne innan jag blir sömnlös inatt :) Jag menar, jag blir så irriterad när jag läser det du skriver för du har ju precis rätt! Men å andra sidan är inte allt svart och vitt. Skulle jag lämna honom för detta lilla dilemma som jag vetat om sedan jag träffade honom skulle jag bli av med en kär livskamrat, en far till mina barn, mitt hem, mitt liv och allt som hör till för ett nytt liv utan garantier, med barn varannan vecka, kanske ensamhet och eländes elände :) Är man kär så är man! Jag har hela tiden vetat att han är den rätta för mig och med ett visst mått av egen envishet uthärdar man perioder av sjukdom för kärlekens skull! Kan inte tänka mig hur det skulle vara om det inte var vi. Kanske skulle det vara bättre, kanske sämre, men jag har bestämt mig! Som jag brukar säga till min gubbe - någon ska ju ta hand om dig också! :)

    Men visst är det så att en blick, ett vänligt ord eller en flaska vin med hem efter jobbet kan göra en hel dag eller en hel helg! Vilken energi och kraft man får! Men jag har fått flera såna idag utan att ta åt mig, så det måste vara bröllopsnerver. För tillfället har jag nämligen mycket lättare att ta åt mig det som inte är bra.

  • roffan

    Ja du, det vore i så fall inte första gången han skulle utsättas för "skäll från detta tjatiga fruntimmer"... :) Han har dock lagt sig till med en hemsk min som han tar till när han tycker att jag är på honom och jag hatar den och han vet det, så därför har jag fått se den hur många gånger som helst senaste veckan. Onödigt och barnsligt är det! Jag tycker att detta borde vara de lyckligaste dagarna i mitt liv, men han fokuserar enbart på sin egen hälsa just nu. Förståeligt, dock...

Svar på tråden E-tuna!