• roffan

    E-tuna!

    Det är rätta tag! Kom igen, tjejen! Klart man ska ha tiara om man hittar en riktigt billig! Hör av dig när du kommer hem .

  • roffan

    Åh heliga moster Matilda! :)
    Det var shopping vill jag lova! Var din man med? Modigt med håret! Jag klippte av tre decimeter och färgade från ljust råttfärgat till mörk med "röda" slingor under ett Gör om mig-reportage förra året. var skitskraj, men blev jättenöjd!
    Och så blev det tiara iaf! Skönt, då slipper du leta pannsmycke. Hur såg den ut?

    Jag mår mycket bättre idag - iaf till humöret sett! Har varit och införskaffat penicillin idag.

  • roffan

    Haha, blev han sur och gick hem! Det var väl inte så farligt med 15 cm om du har midjelångt hår? Jag klippte från halva ryggen till strax över axeln, det var läskigt och obehagligt, men snyggt! Jag anmälde mig och min man till Gör om mig och dagen därpå ringde de och sa att vi hade kommit med. Så vi fick tre dagars lyx med allsköns behandlingar, nya kläder, Ray-Bans, väska, skor, hotellövernattning med trerätters och vin och taxi överallt mellan ställena. Det var grejer! Det enda jag inte gillade var spraysolningen. Kladdigt och fult efter två dagar.

    Vad ska du göra med tiaran om du inte ska ha den till bröllopet?

  • roffan

    Det var i en lokal gartis/annonstidning. Min man gillade verkligen att bli omhändertagen! Han är lite fåfäng under den opolerade ytan :) Nej, han är faktiskt riktigt snygg! Men det var inte långt ifrån att jag ramlat av stolen när de kom ut och sa att han hade permanentat ögonfransar och bryn och somnat under behandlingen :) Sedan sminkade, klippte, färgade och slingade de honom, gav honom nya kläder och skor och resväska och Ray-bans och fotvård, massage, spraysolning och manikyr. Men allra mest gillade han trerätters och hotellövernattningen. Och när vi lämnade barnen på dagis med sprillans ny BMW med privatchaufför! :)

    Impulsköp är precis vad det kallas, E-tuna! Men på din beskrivning - med din klänning med navelhål ( :) ) och ditt långa tjocka hår är nog pannsmycke som gjutet...

  • roffan

    Jodå, det var skönt att hans fåfänga sida tog över och han ville vara med - annars hade inte jag heller fått vara med. Men själv hade han aldrig gjort det! Vi var på fem helsidor med stora foton i tidningen :)
    Gillar inte din man massage? Han måste skoja! Men någon form av massage borde gå hem eftersom jag såg ditt inlägg om bästa komplimangen.. :) :)
    Jag skojade bara om navelhålet..!

  • roffan

    Så rolig är jag väl inte?! Då skulle de få låsa in mig som en hälsorisk.
    Ja du, vad gör man med en karl som varken gillar smekningar eller hårda tag? Antar att du har hittat något sätt, för ni har ju trots allt barn :) Om du såg min kommentar i densamma tråd förstår du vad jag tycker.

    Har du köpt strumpeband? Vad kostade det?

    Nej, nu får du surfa högst fem minuter till, sedan är det faktiskt dags att lägga sig! :)

  • roffan

    Jag vill inte heller gå och lägga mig, men jag måste kanske...
    Var det mycket folk i gallerian ikväll? Har inte varit i Stockholm (-sregionen) på länge nu! Bara E4:an förbi några gånger om året. Men i höst ska jag dit när min tärna ska gifta sig! På Ekerö..? I närheten av drottningholm iaf.

  • roffan

    Har hela Eken crazy night ikväll? :) Skulle nog undvika NK... Trots priserna!

  • roffan

    Vet inte du att Stockholm kallas Eken???? Men, E-tuna då!
    Jag har för övrigt jobbat på NK. Så det så!

  • roffan

    Usch, så hemskt med cancer. En kompis mamma ligger också och "väntar"... En annan kompis har sin systers barn eftersom deras båda föräldrar vandrade vidare nästan samtidigt. Barnen var fem och nio år då. Jag gråter alltid en skvätt när jag hör sånt. Då gäller det att stödja din tjej också, sånt kan ju väcka tankar...

    Eken är tämligen vedertaget, tjejen! :)

Svar på tråden E-tuna!