• roffan

    E-tuna!

    Ja, det är kul bara att du vill prata med mig. Har dessutom haft ett långt och roligt telefonsamtal med svärmor och min man har bestämt sig för att han gillar manschettknapparna.

  • roffan

    Nä, vi pratade deklarationer och uvi :) Hon hade åkt på det, hon med. Piffan och puffan ska i säng nu, det blev ett långt bad. Sen blir det yatzy och bröllopsprat, hoppas jag.

  • roffan

    Oj! Jag är morgonmänniska egentligen, vet inte hur det här har gått till! Har alltid levt efter morgonstund-devisen och sagt att det man inte får gjort innan 10 det blir inte gjort! Men som det ser ut nu somnar jag inte före halv två och är ändå uppe med gubben vid 6 och skickar iväg honom. Inte bra.

  • roffan

    Inget! Och jag kommer säkert inte att få något heller. Tur att man inte gifter sig så ofta för det här med bröllop verkar inte direkt ligga för honom... :) Ska din få något? Usch vad jag låter trist! Men det känns inte nödvändigt. Vi fyller år precis inpå båda två och de senaste åren har jag fått mobiltelefonbatteri och epilator... Och resten kommer jag inte ihåg. Första året fick jag Flora Danica-örhängen och andra året fick jag en Bismarcklänk - precis likadan som jag hade och hade burit varje dag sedan vi träffades. Han hade inte sett det... Men det var gulligt ändå. Han lämnade tillbaka halsbandet och för pengarna köpte han virke till en renovering i trädgården. :)
    Brukar du få romantiska presenter?

  • roffan

    Jo, jag läste det och blev också helt såld! Skulle absolut vara något för min skogsman!!!! Blev faktiskt lite sugen, men va fasen.
    Min gubbe ville också se till att jag kunde ladda batterierna härom födelsedagen. Mobiltelefonbattterierna alltså. Den bästa present han har fått av mig var en svindyr snygg vindfodrad tröja. Och så den exklusiva garagedomkraften, då.

  • roffan

    Vad spelar han för musik, din man? Spelar han dansband har jag med största sannolikhet hört honom :)

  • roffan

    Nej, du har lu givit också med tanke och hjärta - inte bara med hans egna pengar :) :) :)
    Kul med coverband - då brukar han kanske spela på bröllopsfester?
    Är det dags nu tror du?

  • roffan

    Ja, men det BÖRJAR bli dags. Jag har lärt mig med mina barn att bästa sättet att undvika stortjut och konflikter är att förvarna om vad som komma skall. Lek i fem minuter till, men sedan måste vi åka hem...

  • roffan

    Ja, förmodligen :) Natti natti. Gå nu och lägg dig innan det till och med hinner bli för TIDIGT! :)

Svar på tråden E-tuna!