• roffan

    E-tuna!

    Det verkar inte jösa sig bättre än att jag får diskutera det hela med kantorn imorgon. Det brukar bli mer kreativt än att tänka helt själv. Jag surfar på bröllopsbilder för att få inspiration att vidareförmedla till fotografen.

  • roffan

    Innan, blev jag övertalad till med många och bra argument. Tex är frisyr och smink och blommor är fräscht, man är inte stressad, gästerna behöver inte vänta, det är bättre ljus mitt på dagen och billigare med fotograf före 15. Ringarna kan man ju ta på sig - de har man ju ändå provat innan. Nackdelar - Min man får se min i klänningen innan vigseln och man får stiga upp lite tidigare. Men du är ju varken vidskeplig eller morgontrött, så.. :)

  • roffan

    Jag hoppas på en liten romantisk glädjetår när han ser mig... Gulligt, va? Men då börjar jag väl stortjuta förstås.
    Kul att jag kunde övertyga dig! Gissa mitt yrke :)

  • roffan

    Nja, jag tycker du ska få fundera några dagar. :) Du låter lika otåligt nyfiken som min man ju!
    Hur går det med vinflarrorna? Har blivit min standardfråga, men det är ju alltid kul att höra hur folk reagerar på såna annonser! (Där fick du en ledtråd!)

  • roffan

    Näpp, du får nog ta och sova på det.. :) I övrigt är jag tyvärr inte sockersöt mot min man - försöker och vill vara det men är det inte. Inte alltid iaf :)
    Är ni så där gulliga efter "alla dessa år"?

  • roffan

    Dra inga paralleller till den där vidriga filmen tack!!!! :) Jag hatar skräckfilmer och psykothrillers. Och en massa annan film i övrigt också... Okej då, jag är mediamänniska (skrivande och talande) och marknadsförare. Man skulle kunna kalla mig övertygare och övertalare :) Expert på argumentation i min klass... Fast för tillfället är jag bara mamma! Och snart fru! Men det kanske är samma sak :)

  • roffan

    Ibland kan det kännas som om man är mamma till hela resten av familjen :)
    Jaha, hur var det nu med gullegullet för det "gamla strävsamma paret" (med betoningen gamla på hur länge ni har varit ihop, alltså) ?

  • roffan

    Titeln är ingen särskild så länge jag inte har jobb. Och så vill jag vara lite hemlig...

  • roffan

    Menar du att ni tar en dans där hemma då och då? DEt stärker själen och romantiken och förlänger säkert livet också. Vi gillar också att laga mat ihop, men han sätter igång och går sedan och lägger sig, sen sköter jag allt tills det är färdigt. Då stiger han upp och smakar av... :) Men det var annat innan barnen kom, kan jag säga. Och dit ska vi igen. Men det får ta sin tid. Just nu är det de som har prioritet. Bara men inte går upp så mycket i barnen så man tappar bort varandra. Ibland längtar jag dock efter lite mer romantik, men den är ju så mycket trevligare när den är spontan, eller hur!
    Man får väl ta vara på det goda man har i livet, dock. Det är inte alla som blir kallade älskling flera gånger om dagen!

Svar på tråden E-tuna!