• roffan

    E-tuna!

    O, herre min skapare, som svärmor säger. Det var en himla massa människor! Ja, se Stockholmare!! :) :) :)
    Ja, jag ska se hur stora hjärtanen ska vara, får prova mig fram till en bra storlek som sitter bra på glaset.

  • roffan

    Det ska nästan alltid vara skrivtecken men det blir alltid gubbar. Man börjar vänja sig... Nej, jag är inte fördomsfull ett dugg. Jag gillar bara att retas! :) Ska också fixa mat nu! Men åh vad jag längtar efter wienerbröd och oxfile och glass och... Jag blir så hungrig av att gå hemma! Tur tack och lov att jag har en snäll ämnesomsättning!

  • roffan

    Nu är jag också här men mycket sporadiskt. Ska steka pannkakor. Ju mer jag lyssnar och grunnar på vigselsånger - desto svårare blir det! Antingen vill jag ha dem alla, eller så passar de inte till piano eller solistens röst... Elände!

  • roffan

    Hej hej. Vi saknade dig också hela helgen... Har du ett liv utanför BT också kanske... :) Imorgon ska jag träffa kantorn och tala om för henne vad hon ska börja öva på. Tur att min man var så intresserad av att bestämma det i helgen. Inte!
    Men jag köpte iaf ny parfym och så gick vi ut och dansade i helgen. Och igår kväll provade jag mitt nya nattlinne. :)

  • roffan

    Vi hade jättekul, gubben min och jag. Och jag köpte Calvin Kleins Romance... Efter några hundra provluktningar och fyra dagars velande. Lika jobbigt som att köpa BH och skor!
    Mår du bättre nu? Hoppas det!
    Ska bara gå ner och se om det är Yatzytime :) Återkommer.

  • roffan

    Blev inget spel idag. Måste komma på musik till träffen med kantorn och mannen måste sova. Jag sa att det var viktige att tänka på musik och allt som måste göras imorgon, och då sa han: Ojdå, då har du att göra. Låter som det blir heldag för dig imorgon! Ja,ja...

    Vad har ni på planeringsagendan då? Ni dom har nästan TVÅ månader kvar!
    Jag var och köpte sidenrosblad i helgen som jag hoppas på att vaktis i kyrkan går med på att barnen strör i altargången. Annars får vi ha dem utströdda som bordsdekoration. Eller varför inte i den "äkta sängen" vid lämpligt tillfälle :) Kanske går att återanvända tom!

  • roffan

    Jag är här! Hindersprövningen tog ca en vecka och du behöver den egentligen inte förrän på bröllopsdagen. Annars skulle ju alla dessa spontanbröllop inte funka! Men prästen brukar gilla när man är ute i tid med den, för finns den inte där på bröllopsdagen är det ju bara att ställa in...

  • roffan

    Surfar :) Försöker tänka på ljuva toner på min bröllopsdag. Är som en anka - cool där jag flyter fram men paddlar som f-n under ytan!

Svar på tråden E-tuna!