• roffan

    E-tuna!

    Den där irritationen har jag haft hela helgen, kan vara vad som helst - hormoner, gubben, våren (visst gör det ont när knoppar brister) :)
    Sorry, det var väl inte helt rätt att fråga dig om synfel..
    Buketten blev 15 stooora rosa rosor, långa skaften kvar, och två varv med "hjärtan på tråd" runt om. Ett par pärlor på två ställen för att hålla ihop skaftet. Tjusigt. 650 kronor är ganska dyrt men ändå otroligt billigt för en brudbukett.

  • roffan

    Jag är supernöjd. Den doftar honung och sommarfriska vindar... Jag skulle blivit poet. Nejdå, men trädgårdsmästare var nära!

  • roffan

    Vilken fin morgongåva! Jag håller på att bli alldeles fördärvad av att allt måste vara så dyrt! Varför kan man inte bara ge med hjärtat? Folk lägger ju ut kostnaden för en sprillans ny bil på sitt bröllop! Och har man det, så visst...
    Gästboken låter mycket fin. Själv har jag idag storhandlat två rosa Marimekko-skrivblock till alla mina kladd och komihåglappar som ligger överallt. Är jätteglad för dem!!!
    Det är säkert gubben som irriterar! Det är alltid bra att skylla på och nära till hands är han ju också. Och är han inte det kan man ju skylla på det också! Det sägs ju att den man älskar mest blir man mest förbannad på också. Min gubbe brukar alltid säga när jag är arg: Åh, vad du måste tycka om mig. Och då kan jag inte sura mer :)

  • roffan

    Förresten, vilket stjärntecken är du? Om du vill berätta alltså! Tänkte att det nog kunde förklara varför vi är så lika! Jag är tvilling. Passar allra sämst ihop med oxe, kräfta och skorpion. Har en av varje i familjen.

  • roffan

    Det går nog bra! Inte så vetenskapligt med kul ibland! Börjar nog bli läggdags. Hörs kanske i morgon?

  • roffan

    Åh, stackars dig! Där hade vi nog anledningen då. Men det gick ju bra attb skylla på gubben så länge! :) Och du som ska jobba och allt. Hoppas du kryar på dig. Alla verkar vara förkylda nu.

  • roffan

    Klart att det är synd om dig. Ta du glass med jämna mellanrum hela dagen. Min man säger att det hjälper mot allt! Förresten varför kan man inte säga "min man" om man inte är gifta? Är man verkligen fortfarande POJKvän när man närmar sig 40? Iofs fästman, sambo... Gillar inte "m2b" dock, är kanske lite känslig :) Hoppas du kryar på dig och att vi hörs!

  • roffan

    Är du inte på jobbet? Jag har hållit lönesamtal idag, och det är ju alltid lite jobbigt... Annars har jag haft det bra och städat och lekt med barnen. Ingen bröllopsplanering idag heller...

Svar på tråden E-tuna!