Inlägg från: Sarita 2006 |Visa alla inlägg
  • Sarita 2006

    ÖrebroBrudar -Närkingar

    Oj, ett bevis på att jag inte varit inne på BT på länge är att jag helt missat att det finns en ny och fräsch Örebro-tråd!

    Hej på er alla!

    Har "träffat" på de flesta av er i lite andra sammanhang, kul att höra att det går framåt med allas planering!
    Även jag är en Örebrobrud (även om jag och m2b är bosatta i Skåne) och gifter mig i Lillkyrka kyrka, Glanshammar, den 5 augusti.

    Vi har också bokat Anders Storm som fotograf på Ateljé Rapid...har hört så mycket gott om honom av flera vänner och bekanta. Och det intrycket bekräftas ju verkligen av dig, Johanna85. Vilka jättefina kort på er!!! Gillade speciellt kortet som är taget inomhus när ni kysser varandra, och tärna o bestman (antar jag) skymtar i bakgrunden...supergulligt! Jag känner mig så glad att vi var ute i god tid och bokade just denna ateljé!

    Nu ska jag cykla iväg och lämna in blanketter för hindersprövning och namnändring till Skatteverket! Hihi :)
    Nu börjar det ju kännas verkligt, att vi faktiskt ska gifta oss om 2 o en halv månad, iiiihh!

  • Sarita 2006

    Brusebäck 3 juni:

    HEJA dig!!! Hoppas att ni får en underbar dag!! Såg i din andra tråd att du tappat rösten, hoppas att även det löser sig...jag kan rekommendera att gurgla halsen med ljummet saltvatten (en gammal beprövad huskur i vår släkt som ger mycket goda resultat, det kan jag själv gå i god för!).
    Var gifter ni er? Blir det i Örebro? Var har ni festen? Som du ser är jag, och säkert flera med mig, nyfiken....:) Skriv gärna ett inlägg senare och berätta!

    Själv har jag inte så hemskt mycket nytt att rapportera...förutom att jag och m2b träffade vår vigselförrättare igår och pratade igenom upplägget av själva vigselgudstjänsten. Han läste igenom ordningen och läste även upp frågorna (som vi ska svara "ja" på) samt våra löften...ojojoj!! Det kändes helt otroligt att bara få höra det! Jag höll på att börja stortjuta, samtidigt som jag inte kunde hålla mig för skratt! Det känns bara så otroligt häftigt att vi om två månader (den 5 aug) ska få lova varandra evig trohet inför alla våra nära och kära! Det är riktigt, riktigt stort..!!!

  • Sarita 2006

    Brusebäck 3 juni:

    Jepp, ta bara ett glas ljummet vatten direkt ifrån kranen och blanda ut ca 1 tsk salt (det ska riva lite i halsen...även om det smakar otäckt) och gurgla några gånger. Upprepa några gånger under dagen, exempelvis morgon-middag-kväll. Särskilt precis innan du ska sova då det är bra om stämbanden får vila lite efteråt. Hoppas verkligen att det hjälper!! Det är ju inget vetenskapligt, men en enkel metod som brukar lindra...det skadar ju inte att pröva!

    Åh, Hovsta kyrka är jättefin! Ljus och vacker! För oss blir det Lillkyrka kyrka, utanför Glanshammar den 5 aug. Festen ska vi ha i Lundhagskyrkan (d v s lokaler som ägs av Hovsta Frikyrkoförsamling) och den ligger just...i Hovsta :)! I can't wait!! Längtar sååå!

  • Sarita 2006

    Brusebäck 3 juni:

    Hoppas hoppas att ni hade en fantastisk dag och att du kände dig mycket piggare och friskare!! Vi väntar med spänning på kort rapport! :)

Svar på tråden ÖrebroBrudar -Närkingar