• redo

    ÖrebroBrudar -Närkingar

    Hej på er allihop! Tänkte höra om det är någon som har erfarenhet av antingen Adler´s eller Sommarro? Vi har prel.bokat båda ställena i september månad och hoppas på lite info av er???
    Tack på förhand!! Glad Påsk förresten

  • redo

    Gerda: tack för svaret, har inte varit på Adler´s och kollat än men måste säga att de har varit otroligt snabba på att svara på förfrågningar och verkar väldigt trevliga. Har träffat dom på Sommarro och det verkade också bra måste jag säga. Väldigt vacker omgivning! Några fler som har synpunkter att dela med sig vore jag otroligt tacksam!

  • redo

    Brusebäck: Ja de hade dock en del bra alternativ i vettiga prisklasser men däremot var alkoholen dyrare än den är på Adler´s, efter vad vi förstått i alla fall. På Sommarro kostar det som ute på krogen men på Adler´s kostade en öl 25 spänn, likså för ett glas vin...så jag vet inte... Vet du nå't mer om Adler´s som är värt att ha i åtanke?? Är ju snart dags för dig ser jag skoj!

  • redo

    Gerda: Säger du det??? vad konstigt...i ett mail från dom på Adlers där jag frågat specifikt hur det funkar med alkohol om man kan ta med sig eget så skriver dom att eftersom de är en restaurang så får man inte göra det.... eller kan det vara att dom säger så för att jag nämnde att vi nog vil ha buffé istället för trerätters? Vill du vara söt och berätta exakt hur ni har planerat er fest där och vad ni kommit överens om så skulle jag vara oerhört tacksam!

  • redo

    Gerda: ojdå...låter ju inte så kul! Vet hur det är med gravhormoner som åker berg-och dalbana och förstår att det inte gör saken bättre. Vi ska dit på måndag på ett litet besök och diskutera saker som dessa, om du vill så kan jag göra ett inlägg här i tråden om vad vi kommer överens om där och vad som sägs? Men de var väldigt tydliga i mailet med att vi inte kunde ta med egen alkohol så det kan du nog stryka tyvärr...

  • redo

    Jag mailade också precis fast til Karlslund, får nog överväga dom och hoppas och beeee för att det finns tid kvar till oss i september Självklart berättar jag vad vi kom överens om på måndag, håll utkik..

    Till er andra efterlyser jag fortfarande erfarenheter och tips och sånt om Adler´s, Sommarro och Karlslunds Herrgård!

    Tack på förhand!

  • redo

    Hej igen på er allihop. Funderade på vad ni som haft er fest på Adler´s betalade per kuvert och vad som ingick? T.ex. brudskål, kaffe och tårta eller om ni fick bekosta det själva? Skulle vara intressant att veta, vi sitter här och diskuterar och funderar och planerar..

    Tack tack...

  • redo

    silverblå
    vore jätteskoj om du ville berätta om din stora dag!

  • redo

    Brusebäck:
    Vi kommer att gifta oss borgerligt så det lutar väl åt utomhus på Adler´s den 9/9 -06 ska dit på måndag o kolla in stället o diskutera priser så jag läängtar! Tar tacksamt emot alla tips om saker man bör tänka på under planeringen som kommer (kommer få besök strax och ska sen på kalas så om jag inte svarar nåt mer så vet du varför...)

  • redo

    Silverblå:
    Kul att få höra om din stora dag, jag bara lääängtar när jag läser. Blir mer och mer överygad om att Adler´s kommer att bli kanon , vi blir ju under 40 pers så.... Kan du rekommendera Stora hotellet förresten?

Svar på tråden ÖrebroBrudar -Närkingar