• Bonanza

    ÖrebroBrudar -Närkingar

    Vi ska gifta oss i Tybblelund, och även ha festen där. Gifta oss utomhus i trädgården alltså. Mr. Marcus ska antagligen sköta cateringen. Brudklänningen hyrs från brydspecialisten, den är jättefin!
    Just ja, 3:e juni gifter vi oss.

  • Bonanza

    Nu har vi beställt bröllopstårta från Bullvivan här i Almby. 25 kr biten och tjejen som ska göra den var jättetrevlig och tillmötesgående. Vad ska ni ha för fyllning i era tårtor?

  • Bonanza

    Jag hyr klänning från bröllopsaffären vid McDonalds, och den kostar 3500 kr. Men det är en av de dyrare också. Men jag är helt enkelt tvungen att ha den, den är såå vacker på mig!

    Nu är det bara en 6 veckor kvar till 3:e juni. Fan vad stressad man blir.

  • Bonanza

    Vi ska ha Elisabeth Sundström, hon verkar trevlig men jag har inte träffat henne än.

    Jag tror att affären heter brudspecialisten kanske. Jag var inne där i mars och ska gifta mig i juni och det var lite i senaste laget men gick bra. Det beror på lite vilken stl man har också, det finns fler klänningar i de mindre storlekarna.

  • Bonanza

    Smurfina - shit! Var det ett vänskapspris eller? Det lät ju jättebilligt. Lyx!

    Vi ska ha (pga kostnadsskäl) min kompis som fotar. Hon utbildar sig till fotograf och har bra kamera, så det känns helt ok! Vi blir ändå så dåliga på kort.

  • Bonanza

    Smurfina - jag har fotat mig professionellt, men ändå aldrig blivit nöjd. Därför blir det bra med amatörfotograf för oss, vi kommer ändå inte bli nöjda.

Svar på tråden ÖrebroBrudar -Närkingar